maciaszek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Niestety samo podnoszenie niewiele da... Trzeba większej liczby osób na wątku. Trzeba bazarków, wpłat. Olu, obiecałaś się tym zająć... Quote
gibon301 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 wiem, że niewleie da, a wręcz nic, ale niestety więcej na chwilę obecną nie mogę :shake: Quote
__Lara Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 maciaszek napisał(a):Niestety samo podnoszenie niewiele da... Trzeba większej liczby osób na wątku. Trzeba bazarków, wpłat. Olu, obiecałaś się tym zająć... Ja nie wyrobię żeby zająć się kolejnym wątkiem :roll: Quote
maciaszek Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Wiem, wiem. Dlatego apelują do Oli, która deklarowała, że popilotuję Lajlę. Quote
Jasza Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Może jakieś zdjęcia Lajli nowe, jakieś "portrety"? I nowe ogłoszenia można by zrobić? Quote
__Lara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 maciaszek napisał(a):A Ola_la zaginęła gdzieś w otchłani... Ola mi mówiła na akcji, że nie ma dostępu do neta, dziś mi napisała, że do soboty napewno nie będzie mieć. Quote
Jasza Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Polecilam Lajlę Pani która pisała do mnie w sprawie Perełki. Tej, która pożegnała trzynastoletniego psa, znalezionego przez nią kiedyś na śmietniku. Napisała mi ,że przeraża ja wejście do schroniska. Poza tym chciałaby psa, który jest łagodny i nadaje się do mieszkania w bloku. Nie wiem tylko, czy lajla nie jest zbyt szalona? To jest jednak starsza Pani, choć nie staruszka! Amidkę też poleciłam. I czarną pudliczkę z Cieszyna, od Leni..I Fizię od Misieek. Zobaczymy.. Quote
feliksik Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Jasza']Polecilam Lajlę Pani która pisała do mnie w sprawie Perełki. (...)I czarną pudliczkę z Cieszyna, od Leni..I Fizię od Misieek. Zobaczymy.. a nasza GABI by sięnie nadawała, ona ma bardzo marne szanse na adpocję, tylko dobre serduszko może ją przygarnąć http://www.dogomania.pl/forum/f28/mam-na-imie-gabi-jestem-bardzo-stara-tak-bardzo-chcialabym-zyc-141008/ przepraszam za OFF, ale ona potzrebuje bardzo pomocy na wyciągnięcie bo jest starsza Quote
MyrkurDagur Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Przepraszam Szalona Olu, że tyle mnie tu nie było :-( :oops: ...mniej mnie na dogo ostatnimi czasy, a do tego jeszcze miałam/mam trochę spraw z psiakami z moich wątków... Ech... Z tego co czytam, Lajlunia już bezpieczna po oddaniu przez tamtą... "właścicielkę" :bad-word: Faktycznie przydałyby się nowe zdjęcia dziewczynki :roll: Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Lajlunia, do góry!!! A ta Pani została wpisana na czarną listę? Quote
maciaszek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Lajla bezpieczna, ale nie zapominajmy, że to wciąż dt, a nie ds. I to jeszcze na dodatek płatny dt - 300 zł na miesiąc. Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kurcze no, beznadziejnie, bo Ola nie ma neta, co tu robić?? ktoś by chyba musiał przejąć jej adopcję... Quote
Ola la Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 dziewcvzyny ja wpadam tylko na chwile...wysdepilam neta.Jesten teraz na wyjezdzie i jutro wracam do domu .Potem wyjezdzam na 11 dni i tez raczej bez kompa. Polecilam Lajle pewnej fajnej rodiznce.Ciagle o niej myle i polecam gdzie sie da. 300zl miesiecznie to nie malo ,Trzeba szukac domku ale wiadomu nic na "odwal sie" ... bez pospiechu .Po co nam kolejny "zwrot " i zawrót w glowie psa. do jutra papap Laruś dzieki za poinformowanie ,z ejestem poza zasiegiem... bez neta "jak bez ręki":shake::shake::shake: Quote
__Lara Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ola la napisał(a):dziewcvzyny ja wpadam tylko na chwile...wysdepilam neta.Jesten teraz na wyjezdzie i jutro wracam do domu .Potem wyjezdzam na 11 dni i tez raczej bez kompa. Polecilam Lajle pewnej fajnej rodiznce.Ciagle o niej myle i polecam gdzie sie da. 300zl miesiecznie to nie malo ,Trzeba szukac domku ale wiadomu nic na "odwal sie" ... bez pospiechu .Po co nam kolejny "zwrot " i zawrót w glowie psa. do jutra papap Laruś dzieki za poinformowanie ,z ejestem poza zasiegiem... bez neta "jak bez ręki":shake::shake::shake: A ona jest na utrzymaniu fundacyjnym? Quote
maciaszek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Fundacja przejęła Lajlę, ale dt, w którym jest nie wystawia faktur, więc fundacja nie może wliczyć go w koszty, stąd prośba duża fundacji w pomoc w utrzymaniu Lajli... Z katowickiego konta poszło 150 zł, czyli połowa. Quote
__Lara Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 To nieźle, skąd my weźmiemy tyle kasy :crazyeye: Quote
maciaszek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 To był jedyny możliwy wtedy dt dla Lajli. Trzeba było ją zabrać... A teraz trzeba się sprężyć i pomóc fundacji w zbiórce kasy! Quote
__Lara Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 maciaszek napisał(a):To był jedyny możliwy wtedy dt dla Lajli. Trzeba było ją zabrać... A teraz trzeba się sprężyć i pomóc fundacji w zbiórce kasy! Wiem, wiem maciaszku... tylko ktoś musi się tym zająć, a nie ma kto... Quote
maciaszek Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Odkopuję i odświeżam po ponad 2 tygodniach ciszy... Dzisiaj przekazałam amikat 150 zł z katowickiego konta na kolejny miesiąc hotelikowania Lajli. I znowu to tylko połowa potrzebnej kasy... Quote
__Lara Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ja nie wiem, ktoś musi się zająć tym wątkiem, bo inaczej to klapa będzie :shake: Quote
maciaszek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Napisałam prośbę o przejęcie/założenie wątku od nowa na katowickim wątku. Quote
__Lara Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 maciaszek napisał(a):Napisałam prośbę o przejęcie/założenie wątku od nowa na katowickim wątku. I dobrze maciaszku. Tylko oby ktoś się zgłosił. Quote
diana79 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 jest gdzieś tekst do ogłoszeń suni bo ten z pierwszej jest chyba nie bardzo aktualny w wolnej chwili mogę porobić jej ogłoszenia ale potrzebowałabym tekst i dane kontaktowe Quote
Recommended Posts