Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Niestety samo podnoszenie niewiele da...
Trzeba większej liczby osób na wątku. Trzeba bazarków, wpłat.
Olu, obiecałaś się tym zająć...

Ja nie wyrobię żeby zająć się kolejnym wątkiem :roll:

Posted

maciaszek napisał(a):
A Ola_la zaginęła gdzieś w otchłani...

Ola mi mówiła na akcji, że nie ma dostępu do neta, dziś mi napisała, że do soboty napewno nie będzie mieć.

Posted

Polecilam Lajlę Pani która pisała do mnie w sprawie Perełki.
Tej, która pożegnała trzynastoletniego psa, znalezionego przez nią kiedyś na śmietniku.
Napisała mi ,że przeraża ja wejście do schroniska.
Poza tym chciałaby psa, który jest łagodny i nadaje się do mieszkania w bloku. Nie wiem tylko, czy lajla nie jest zbyt szalona? To jest jednak starsza Pani, choć nie staruszka!
Amidkę też poleciłam.
I czarną pudliczkę z Cieszyna, od Leni..I Fizię od Misieek.
Zobaczymy..

Posted

[quote name='Jasza']Polecilam Lajlę Pani która pisała do mnie w sprawie Perełki.
(...)I czarną pudliczkę z Cieszyna, od Leni..I Fizię od Misieek.
Zobaczymy..

a nasza GABI by sięnie nadawała, ona ma bardzo marne szanse na adpocję, tylko dobre serduszko może ją przygarnąć
http://www.dogomania.pl/forum/f28/mam-na-imie-gabi-jestem-bardzo-stara-tak-bardzo-chcialabym-zyc-141008/

przepraszam za OFF, ale ona potzrebuje bardzo pomocy na wyciągnięcie bo jest starsza

Posted

Przepraszam Szalona Olu, że tyle mnie tu nie było :-( :oops: ...mniej mnie na dogo ostatnimi czasy, a do tego jeszcze miałam/mam trochę spraw z psiakami z moich wątków... Ech...

Z tego co czytam, Lajlunia już bezpieczna po oddaniu przez tamtą... "właścicielkę" :bad-word:

Faktycznie przydałyby się nowe zdjęcia dziewczynki :roll:

Posted

dziewcvzyny ja wpadam tylko na chwile...wysdepilam neta.Jesten teraz na wyjezdzie i jutro wracam do domu .Potem wyjezdzam na 11 dni i tez raczej bez kompa.
Polecilam Lajle pewnej fajnej rodiznce.Ciagle o niej myle i polecam gdzie sie da.
300zl miesiecznie to nie malo ,Trzeba szukac domku ale wiadomu nic na "odwal sie" ... bez pospiechu .Po co nam kolejny "zwrot " i zawrót w glowie psa.

do jutra

papap

Laruś dzieki za poinformowanie ,z ejestem poza zasiegiem...
bez neta "jak bez ręki":shake::shake::shake:

Posted

Ola la napisał(a):
dziewcvzyny ja wpadam tylko na chwile...wysdepilam neta.Jesten teraz na wyjezdzie i jutro wracam do domu .Potem wyjezdzam na 11 dni i tez raczej bez kompa.
Polecilam Lajle pewnej fajnej rodiznce.Ciagle o niej myle i polecam gdzie sie da.
300zl miesiecznie to nie malo ,Trzeba szukac domku ale wiadomu nic na "odwal sie" ... bez pospiechu .Po co nam kolejny "zwrot " i zawrót w glowie psa.

do jutra

papap

Laruś dzieki za poinformowanie ,z ejestem poza zasiegiem...
bez neta "jak bez ręki":shake::shake::shake:

A ona jest na utrzymaniu fundacyjnym?

Posted

Fundacja przejęła Lajlę, ale dt, w którym jest nie wystawia faktur, więc fundacja nie może wliczyć go w koszty, stąd prośba duża fundacji w pomoc w utrzymaniu Lajli...
Z katowickiego konta poszło 150 zł, czyli połowa.

Posted

maciaszek napisał(a):
To był jedyny możliwy wtedy dt dla Lajli. Trzeba było ją zabrać... A teraz trzeba się sprężyć i pomóc fundacji w zbiórce kasy!

Wiem, wiem maciaszku... tylko ktoś musi się tym zająć, a nie ma kto...

• 2 weeks later...
Posted

Odkopuję i odświeżam po ponad 2 tygodniach ciszy...
Dzisiaj przekazałam amikat 150 zł z katowickiego konta na kolejny miesiąc hotelikowania Lajli. I znowu to tylko połowa potrzebnej kasy...