Moli@ Posted February 15, 2020 Author Posted February 15, 2020 8 godzin temu, agat21 napisał: Czyli robi się z psinki powoli foczka :)) ... nie tylko woda w rzece jest fajna :) Przyzwyczaja się... w uprzęży na bieżni wodnej nie powinna już panikować. 1 Quote
rozi Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Oblizuje się, czyli denerwuje troszeczkę. Quote
Moli@ Posted February 15, 2020 Author Posted February 15, 2020 20 minut temu, rozi napisał: Oblizuje się, czyli denerwuje troszeczkę. Jeszcze się trochę denerwuje... Na chwilę sama położyła jak do warowania w wannie na widok aparatu poderwała się, może chlipnęła wody i oblizywała się Kąpiel opóźniła się to ziapę zaczęła piłować...ślizgiem za nami, z łapki na łapkę i w oczy patrzy :) Normalnie pogania ,) Quote
uxmal Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Może podoba jej się ta kąpiel? Bo by tak nie poganiała :) Quote
Moli@ Posted February 16, 2020 Author Posted February 16, 2020 9 godzin temu, uxmal napisał: Może podoba jej się ta kąpiel? Bo by tak nie poganiała :) Psy lubią jak się nimi zajmować (w stadzie bardziej widoczne)...nawet gdy się boją a dana czynność nie sprawia przyjemności to już po wszystkim ogon dupcie odrywa, głowa wysoko uniesiona, czasami burkną do innych..., jakby mówił / mówiła "jestem ważniejsza" ,) Pikusia na szczęście nie boi się wody jest zrównoważona, odważna i trzeba to wykorzystać. 2 Quote
elficzkowa Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 5 minut temu, uxmal napisał: Moli jesteś niesamowita. Zgadzam się w 100 % Quote
Moli@ Posted February 18, 2020 Author Posted February 18, 2020 Stowarzyszenie " PSIEroty z Podlasia" kupiło Pikusi puszeczki Animonda Dziękujemy :) 1 Quote
Anula Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 16 minut temu, Aska7 napisał: Pikusia jest fantastyczna : ) Pikusia jest fantastyczna ale Moli? Brak słów aby wyrazić co Moli robi dla tej suni.Zresztą od dawna jest wiadome,że u Moli to najlepszy DT do ,którego może trafić psiak. 1 1 Quote
Moli@ Posted February 18, 2020 Author Posted February 18, 2020 30 minut temu, Anula napisał: Pikusia jest fantastyczna ale Moli? Brak słów aby wyrazić co Moli robi dla tej suni.Zresztą od dawna jest wiadome,że u Moli to najlepszy DT do ,którego może trafić psiak. Pikusia jest superaśną sunią :) Dziękuję :) ... lubię sierściuchy chyba potrafię się z nimi porozumieć, zdobyć zaufanie...zapewnić poczucie bezpieczeństwa 3 Quote
Aska7 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Psy jak ludzie. Tak myślę. Niektóre moje suki (bo mam wyłącznie suki i wyłącznie cztery na raz - taka przypadłość : )) ujęły i rozkochały mnie bardziej niż inne. Za swoją mądrość, odwagę, wyjątkowość. Czułam się zaszczycona, że obdarzyły mnie swoją przyjaźnią i uczuciem. To ja byłam im wdzięczna. Quote
Aska7 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 I wtedy rozstanie to ból nie do opisania : ( Quote
uxmal Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 6 minut temu, Aska7 napisał: I wtedy rozstanie to ból nie do opisania : ( Ja to się najbardziej boję kiedy mój dom będzie "nieadopcyjny", kiedy nie będę mogła opiekować się i żyć pod jednym dachem z psem. Bo będzie siły brak. Zostanę chyba przy akwarystyce.kupię muszlowce i będę się gapić. Quote
Aska7 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 34 minuty temu, uxmal napisał: Ja to się najbardziej boję kiedy mój dom będzie "nieadopcyjny", Ojej, a co to znaczy ? Quote
uxmal Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 9 minut temu, Aska7 napisał: Ojej, a co to znaczy ? Że nie będę miała siły i czasu na opiekę nad psem. Np 90 latka. Quote
Aska7 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Phi. Ja to mam ostatnio taki hardkor w życiu, że przestałam planować dalej niż pojutrze. To 90-tka to jak lot w kosmos : ) Quote
uxmal Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Phi. Ja to mam ostatnio taki hardkor w życiu, że przestałam planować dalej niż pojutrze. To 90-tka to jak lot kosmos : ) Hihihi :) no tak Quote
Moli@ Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 W poniedziałek 24.02 o godzinie 11:00 mamy pierwszą wizytę w gabinecie rehabilitacyjnym. Rehabilitantka obejrzy Pikusię ...+ pierwsze ćwiczenia. 1 1 Quote
Recommended Posts