Jump to content
Dogomania

R O Z L I C Z O N Y * n a z b i e r a l i ś my ***** NA WÓZECZEK *** dla oszukanej psiny *****

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, uxmal napisał:

Jeszcze nie skończyłam jeść.... 

Z Tobą jestem w parze przy tej ogórkówej? To się za bardzo nie ociągaj, bo ja głodna ;)) 

Posted
3 minuty temu, Iv_ napisał:

Z Tobą jestem w parze przy tej ogórkówej? To się za bardzo nie ociągaj, bo ja głodna ;)) 

Chyba tak,  nikt wcześniej nie pytał o łyżkę.  Ty jesteś drugą :)))

Możemy jeść na zakładkę raz Ty raz ja. 

• Like 1
Posted
4 minuty temu, uxmal napisał:

Chyba tak,  nikt wcześniej nie pytał o łyżkę.  Ty jesteś drugą :)))

Możemy jeść na zakładkę raz Ty raz ja. 

Łokej, no to wiosłujemy ;)) 

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, rozi napisał:

Zapisuję :)

W zestawie łyżki nie ma, ale generalnie jest

Podobny obraz

No zestaw super, ale nie wiem, czy zauważyłyście, że przez otwór na śrubę co talerza trzyma, zupa Wam wylata :DD

Sam autor tej zastawy mistrzu Bareja opowiadał, jak czasem na spotkaniach z publicznością musiał reklamacji wysłuchiwać, że pomysł miał super, ale do zupy się nie nadaje! :)))

Posted
1 minutę temu, agat21 napisał:

No zestaw super, ale nie wiem, czy zauważyłyście, że przez otwór na śrubę co talerza trzyma, zupa Wam wylata :DD

Sam autor tej zastawy mistrzu Bareja opowiadał, jak czasem na spotkaniach z publicznością musiał reklamacji wysłuchiwać, że pomysł miał super, ale do zupy się nie nadaje! :)))

Sobie zobacz naszą zupę - jest w talerzu! Się go stawia, gdzie się chce, byle w zasięgu łyżki.

Posted
1 minutę temu, rozi napisał:

Sobie zobacz naszą zupę - jest w talerzu! Się go stawia, gdzie się chce, byle w zasięgu łyżki.

Aaa czyli z zestawu korzysta się tylko połowicznie, z samych łyżek? No to teraz jasne.

Posted
8 minut temu, Radek napisał:

Dziękuję za zaproszenie. Muszę pomyśleć, co by tu kupić:) Mistrza Bareję uwielbiam. 

Już Ty z pewnością dobrze wybierzesz.

Posted

Na śniadanie, deser,  w międzyczasie ze serem z rodzynkami i malinami, truskawkami, wiśniami, borówkami, polane syropem w powyższych smakach, posypane tartą czekoladą i bitą śmietaną, oczywiście ubitą 30%, a nie chemią w sprayu. 

W następnym poście opiszę naleśniki na obiad : ) Wytrawne