Havanka Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 27 minut temu, Livka napisał: Havanko, Bruno przebywa w hoteliku niedaleko Opola O kurcze... zapomniałam ! Zaraz Edytuję. Quote
b-b Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: Serdecznie dziękuję:) Dziękować nie trzeba :) W razie potrzeby proszę tylko dać mi znać na PW co i komu i na co zrobić i pomogę :) 1 Quote
Bogusik Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Widzę,że ogłoszenia ruszyły,więc mocno zaciskam kciuki! :) Czy one są wyróżnione? Jeżeli nie, to spadły nie wiadomo jak daleko i wątpię aby się ktoś do nich dokopał....Jeżeli jest brak funduszy, to mogę jakieś wyróżnić na miesiąc tylko proszę o info. które? Quote
Livka Posted February 13, 2020 Author Posted February 13, 2020 Ja właśnie w tej sprawie :) Bardzo proszę o wyróżnienie obu ogłoszeń - pieniążki za wyróżnienie przeleję na wskazane konto :) Quote
Anula Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 3 godziny temu, Livka napisał: Ja właśnie w tej sprawie :) Bardzo proszę o wyróżnienie obu ogłoszeń - pieniążki za wyróżnienie przeleję na wskazane konto :) Livka,a nie możesz sama wyróżniać ogłoszenia,tak by było najprościej,byś miała wgląd do nich od kiedy do kiedy są wyróżnione. Najlepiej linki do ogłoszeń umieścić na 1 str.np.w poście informacyjnym. Super psiak do adopcji Kraków, Małopolskie, Dębniki Dodane o 19:00, 11 lutego 2020, ID ogłoszenia: 585537369 Wyróżnij to ogłoszenie Odśwież to ogłoszenie Wystarczy kliknąć na wyróżnij to ogłoszenie. Quote
Livka Posted February 13, 2020 Author Posted February 13, 2020 a nie muszę się tam rejestrować ? każą mi się logować ... Quote
Livka Posted February 13, 2020 Author Posted February 13, 2020 Udało się - Bruno ma wyróżnione ogłoszenia :) 1 3 Quote
b-b Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 15 godzin temu, Livka napisał: Udało się - Bruno ma wyróżnione ogłoszenia :) A to jedno z wyróżnionych https://www.olx.pl/oferta/super-psiak-do-adopcji-CID103-IDDCR17.html Od: wczoraj Do: 12 mar Super psiak do adopcji podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 14 mar Statystyki Wyświetleń: 87 Tel: 0 Obserwuje: 1 Quote
Livka Posted February 15, 2020 Author Posted February 15, 2020 Bruno i jego koledzy :) Będzie jeszcze cudny filmik. 1 Quote
Bogusik Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Filmik z zawsze uśmiechniętym Brunikiem :) 6 Quote
Poker Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Bruno jest bardzo pogodny i sympatyczny. Czy on ma sierść merle czy niewyczesaną na udach? Quote
Livka Posted February 15, 2020 Author Posted February 15, 2020 Bogusik - dziękuję serdecznie za wstawienie filmiku :) Muszę podpytać Dexterkę o tą sierść. Trudno określić z filmu czy ze zdjęć, może być , że Bruno taki podpalany ;) Tu troszkę lepiej widać ... Quote
Anula Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Wygląda ta sierść z tyłu,że jest do wyczesania raczej. Quote
Poker Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Ja mam wrażenie ,że to są "pędzle, martwej, niewyczesanej sierści. Quote
Livka Posted February 16, 2020 Author Posted February 16, 2020 Rozmawiałam z Dexterką. Bruno jest pięknie wyczesany. Ma takie ubarwienie, kolory. Można odnieść takie wrażenie, ale to tylko wrażenie ;) 1 Quote
Anula Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 53 minuty temu, Livka napisał: Rozmawiałam z Dexterką. Bruno jest pięknie wyczesany. Ma takie ubarwienie, kolory. Można odnieść takie wrażenie, ale to tylko wrażenie ;) To warto by było informację o sierści,ubarwieniu jeszcze umieścić w tekście ogłoszeń. Quote
Poker Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Można napisać , że ma bardzo oryginalne ubarwienie sierści. Quote
Livka Posted February 16, 2020 Author Posted February 16, 2020 Dopisane : Bruno – super psiak do pokochania od zaraz. Zabrałam Bruna ze schroniska bo tam byłby bez szans na dobry dom i kochających ludzi. Umieściłam go w hoteliku i razem z opiekunką dałyśmy psinie wszystko to na co zasługuje. Dobre jedzenie, opiekę weterynaryjną, psie SPA, spacery, zabawy i przytulanie. Czego mu więc brakuje … ? Tego jedynego na świecie człowieka, własnego domu i bezwarunkowej miłości. Bruno to około pięcioletni, zdrowy, wykastrowany i zachipowany psiak. Waży 25 kg. W kłębie ma około 55-60 cm. Jego wielkim atutem jest piękne ubarwienie sierści, które wyłoniło się spod skołtunionej i brudnej schroniskowej okrywy. Zachowuje czystość, zgadza się z innymi psami. Uwielbia zabawy i szaleństwa na świeżym powietrzu. Bruno to oddany przyjaciel na długie lata. Warunkiem szczęśliwej adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna. Kontakt telefoniczny w sprawie adopcji: 695 988 940 Quote
Poker Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 tekst OK. Życzę powodzenia. A jak Bruno do dzieci i kotów i zachowanie czystości oraz chodzeniem na smyczy. Quote
Livka Posted February 16, 2020 Author Posted February 16, 2020 Zachowanie czystości i chodzenie na smyczy ok, nawet w ogłoszeniu jest o czystości. Do kotów nie sprawdzony ponieważ Dexterka ma tylko jednego i to niewychodzącego trójłapka. O dzieci zapytam ;) Quote
Livka Posted February 16, 2020 Author Posted February 16, 2020 Nie był sprawdzany na dzieci, ale jak mówi Dexterka, Bruno nie zrobiłby krzywdy żadnemu człowiekowi. Jest oswajany z zapachem kota, wącha z zainteresowaniem, ale bez ekscytacji, powącha i odchodzi. Quote
Poker Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 2 godziny temu, Livka napisał: Nie był sprawdzany na dzieci, ale jak mówi Dexterka, Bruno nie zrobiłby krzywdy żadnemu człowiekowi. Ale może się bać albo być zbyt energicznym. Pewnie z racji gabarytów lepiej , żeby dzieci były większe. Quote
Livka Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 Pozostaje nam czekać. Dużo wyświetleń. Zero telefonów. Zaciskam kciuki za ten jedyny dom na świecie dla Brunusia :) Quote
Livka Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 Bruno dostał dziś ostatnią , trzecią już dawkę leku na odrobaczenie :) Pewnie niedługo będzie go można zaszczepić na wirusówki. Quote
Recommended Posts