Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 elficzkowa, jesteś bardzo dzielna :) A z Panią Marzenką to obie jesteście... ach, kocham Was obie! Szagi jeszcze w podróży, ciekawe jak tam mu się jedzie...? Quote
Moli@ Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 15 minut temu, Tyś(ka) napisał: elficzkowa, jesteś bardzo dzielna :) A z Panią Marzenką to obie jesteście... ach, kocham Was obie! Szagi jeszcze w podróży, ciekawe jak tam mu się jedzie...? Jeszcze jadą... Szagi w kontenerku..., nie jest zachwycony zamknięciem i pyszczy trochę :( Ale głos ma piękny ,) Quote
elficzkowa Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Szaguś wytrzymaj i wstydu nie przynoś :) Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Jeszcze trochę... Dziękuję, Moli@ za wieści. Zamiast się uczyć na kolokwia i egzamin to czekam aż dziadunio dojedzie :) Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Czy nasz mały miś dojechał? :) Szaguś ma Aniołów wokół siebie. Onaa na trwający już bazarek podarowała nową wodę perfumowaną Issey Miyake L'Eau d'Issey kupioną w Douglasie, fant jest od koleżanki Onaa, Anetki. :) To OGROMNY prezent dla Szagusia... może ktoś się skusi i je zakupi? Zapraszam, podnoszenie mile widziane. <<LINK DO BAZARKU>> Quote
Moli@ Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Szaguś już śpi :) Było duże siusiu w ogrodzie... Do psów delikatnie warknął..., napił się wody a teraz podsypia. 3 1 Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Jejku jak się cieszę, że przystojniaczek już u Moli@ :) Dobranoc, maleńki! Jak psiaki go przyjęły? Quote
Moli@ Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Jejku jak się cieszę, że przystojniaczek już u Moli@ :) Dobranoc, maleńki! Jak psiaki go przyjęły? Psiaki zaciekawione nowym kolegą, obejrzały obwąchały i poszły spać ,) Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Grzeczne, ułożone psiaki :) Trzymam kciuki za jutrzejsze badania, życzę spokojnej nocy. Dziękuję, że Szagi trafił do Moli@, dziękuję Wszystkim, którzy się do tego przyczynili :) Quote
elficzkowa Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 18 minut temu, Moli@ napisał: Szaguś już śpi :) Było duże siusiu w ogrodzie... Do psów delikatnie warknął..., napił się wody a teraz podsypia. Koledzy z jednego kojca :) Quote
Moli@ Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Dobrze że jutro jedzie do weta..., tył nie wygląda dobrze...:( Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 5 minut temu, elficzkowa napisał: Koledzy z jednego kojca :) Jeszcze tylko Roxi brakuje do kompletu :) 5 minut temu, Moli@ napisał: Dobrze że jutro jedzie do weta..., tył nie wygląda dobrze...:( :( Na filmiku już to paskudnie wyglądało... trochę się boję, co mu wyjdzie w badaniach. Quote
elficzkowa Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Też się boję co tam wyjdzie na badaniach. Ale mam nadzieję, że uda się mu chociaż częściowo pomóc. Quote
Poker Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Mopek z Szagusia. Oczka już białe. Ciekawe czy on jeszcze widzi. Quote
Moli@ Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Przed chwilą, Poker napisał: Mopek z Szagusia. Oczka już białe. Ciekawe czy on jeszcze widzi. Chyba widzi. Nie chcę go męczyć, niech śpi. Bardzo chudy..., leciutki jak piórko :( Quote
Moli@ Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 6 minut temu, elficzkowa napisał: Też się boję co tam wyjdzie na badaniach. Ale mam nadzieję, że uda się mu chociaż częściowo pomóc. Przechył tyłu na bok niepokoi oby nic poważnego..., Miś uderzony przez samochód też tak chodził :( Quote
elficzkowa Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 2 minuty temu, Moli@ napisał: Chyba widzi. Nie chcę go męczyć, niech śpi. Bardzo chudy..., leciutki jak piórko :( Na pewno widzi. Kiedy znikałam mu z pola widzenia szukał mnie wzrokiem. Wodził też wzrokiem za psami, które biegały za płotem. On był jeszcze chudszy, bałam się go dotykać. Lubi jeść, w nocy gdy wstawał na siusiu podbiegał też do miski, zawsze coś tam mu zostawiałam. Quote
Moli@ Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 7 minut temu, elficzkowa napisał: Na pewno widzi. Kiedy znikałam mu z pola widzenia szukał mnie wzrokiem. Wodził też wzrokiem za psami, które biegały za płotem. On był jeszcze chudszy, bałam się go dotykać. Lubi jeść, w nocy gdy wstawał na siusiu podbiegał też do miski, zawsze coś tam mu zostawiałam. Zamorzona psia bieda :( Ale 16 lat nie ma..., młodszy pies moim zdaniem Quote
elficzkowa Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 11 minut temu, Moli@ napisał: Zamorzona psia bieda :( Ale 16 lat nie ma..., młodszy pies moim zdaniem Moli@ czy dotarły do Ciebie ,,dokumenty'' Szagusia ? Podałam zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie i na dokumencie przejęcia psa były dopisane daty odrobaczenia oraz podania preparatu przeciwko pchłom i kleszczom. Niestety nic więcej nie miałam. Quote
Moli@ Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Zapomniałam napisać...chłopczyk przyjechał zaopatrzony w jedzonko, kocyki...jutro rozpakuję dwie torby :) Quote
Moli@ Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 2 minuty temu, elficzkowa napisał: Moli@ czy dotarły do Ciebie ,,dokumenty'' Szagusia ? Podałam zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie i na dokumencie przejęcia psa były dopisane daty odrobaczenia oraz podania preparatu przeciwko pchłom i kleszczom. Niestety nic więcej nie miałam. Są "dokumenty" Pisałyśmy równocześnie ,) Quote
Moli@ Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 To ty jesteś nowy a nie ja..., Bartuś ćwiczy podskoki radości a jaki ważny :) 1 Quote
agat21 Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Cudownie, że psinek już dojechał, że już w cieple i spokoju i z dobrym człowiekiem jest :) Oby wizyta u weta przeszła pomyślnie. Quote
Moli@ Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Noc bez sensacji..., nasze psy spały grzecznie. Szaguś obejrzał nowe miejsce, kilka razy pisnął i zasnął w "swoim" legowisku. Rano spał centralnie w przejściu, na środku pokoju. 2 Quote
Moli@ Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Piesek jest w typie maltańczyka ,) ...moim zdaniem Quote
Recommended Posts