elik Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 5 minut temu, ona03 napisał: No coś Tyyyyyy, Loluś ma półtora roku, maximum dwa i tego będziemy się trzymać. Cały czas się z tego śmiejemy z togusią. Ostatnio Lolcio był u weta, i doktor mówi, że to już starszy piesek i może coś szwankować, a togusia, Loluś starszy, on ma półtora roku, maximum dwa ...... i tak od dziesięciu lat..... No masz! Nie ma sprawiedliwości ! Dla jednych czas się zatrzymał, a innym zapycha, jakby ktoś go gonił :( Quote
Radek Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 3 godziny temu, elik napisał: No masz. I nie wróciła :( Pewnie jutro będzie:) Quote
elik Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 1 minutę temu, Radek napisał: Pewnie jutro będzie:) Pewnie tak, ale tak wcześnie znikać??? Kto to widział? Do północy jeszcze mila i cho cho! Quote
Radek Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 3 minuty temu, elik napisał: tak wcześnie znikać??? Zdecydowanie za wcześnie. Quote
elik Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 15 minut temu, Radek napisał: Zdecydowanie za wcześnie. Ja myślę, że powinniśmy zastanowić się co z tym fantem zrobić, bo tak dalej być nie może! A póki co, ja także znikam i życzę 1 Quote
elik Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Koniec ciszy nocnej:) Potwierdzam i zapraszam na bazarek. Zakończenie bazarku już w tym tygodniu! A lajki jak zwykle na wagarach :( Quote
elik Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Czas na zakupy - zapraszamy! 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) 7 minut temu, Kamila Proc napisał: i ja witam Witam drogie Panie, witam i o zdrowie pytam :) Quote
Nesiowata Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 3 godziny temu, elik napisał: witam i o zdrowie pytam :) Nie jest źle -zawsze może być gorzej... Quote
ona03 Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 15 godzin temu, elik napisał: No masz! Nie ma sprawiedliwości ! Dla jednych czas się zatrzymał, a innym zapycha, jakby ktoś go gonił :( Dba chłopak o siebie :)))))) Quote
elik Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: zdrowie ok To tak trzymać!!! 55 minut temu, Nesiowata napisał: Nie jest źle -zawsze może być gorzej... Super podejście :) Ja tez tak zwykle mówię, No chyba, że już kompletnie grypa mnie zmoże. Na szczęście grypa to stan przejściowy. Quote
elik Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 46 minut temu, ona03 napisał: Dba chłopak o siebie :)))))) Ma troskliwych opiekunów, to i może dbać :) Quote
elik Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 Dzisiaj – 25.11. poleciały paczuszki do: Mazowszanka13 – opłata 8,49 zł (Paczka w RUCH-u) i do ona03 – opłata 8,49 zł (Paczka w RUCH-u) Bardzo proszę o informację gdy paczuszki zameldują się pod wskazanym adresem. Quote
themagda Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Elik do mnie też możesz wysłać ja nie mam szmalu wiec nic już dodatkowo nie kupię, to co koniecznie muszę to juz kupiłam Ludzie kupcie ten czarny wisiorek jest ładniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciu a do tego mogę zawsze jeszcze poczernić na stare srebro i będzie jeszcze ładniejszy Quote
elik Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 1 godzinę temu, themagda napisał: Elik do mnie też możesz wysłać ja nie mam szmalu wiec nic już dodatkowo nie kupię, to co koniecznie muszę to juz kupiłam Twój fant wyślę tak jak się umówiłyśmy. Postaram się jak najszybciej. Quote
elik Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 1 godzinę temu, themagda napisał: Ludzie kupcie ten czarny wisiorek jest ładniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciu a do tego mogę zawsze jeszcze poczernić na stare srebro i będzie jeszcze ładniejszy Biżuteria jest trudnym materiałem do fotografowania. Trzeba mieć dobry aparat, odpowiednie oświetlenie i mieć doświadczenie w fotografowaniu takich przedmiotów. Prosiłam themagda o zrobienie nowych zdjęć tego wisiorka, może będzie lepszy efekt. Quote
elik Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 Podczas przygotowywania do wysyłki fantu dla ona03, stwierdziłam, że są dwie takie same sukienki. W pierwszej chwili myślałam, że to jedna i ta sama, ale za chwilę, po przeszukaniu paki, miałam dwie takie same sukienki w obu rękach. Może Ktoś chciał ją kupić, ale ona03 była szybsza. Teraz Ktoś będzie miał szansę :). Quote
Radek Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 10 godzin temu, elik napisał: A lajki jak zwykle na wagarach :( Jakąś karę by się przydało wymyśleć;) Quote
Recommended Posts