uxmal Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 1 godzinę temu, rozi napisał: Nie. Ale reklamy blokują nawet zwykłą odpowiedź Jeśli jesteś na telefonie, tzn czytasz lub chcesz coś napisać to ułóż go w poziomie. Reklama się przesunie i odsłoni przycisk "odpowiedz " :( Quote
Poker Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 7 godzin temu, uxmal napisał: Nie, nazywa się Tobi czasami Bubu. A jest Dolarkiem, Tysiączkiem pod kątem wydawania pieniędzy na jego zdiagnozowanie. Od maja próbujemy coś ustalić i kicha :( A co się z nim dzieje? Quote
uxmal Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 1 minutę temu, Poker napisał: A co się z nim dzieje? Mocznik rośnie od roku. W październiku był 100 teraz 167 (norma 50). Pierwsze co przychodzi do głowy to nerki. Ale chyba nie do końca to trafna diagnoza. Rośnie wapń, spada fosfor, kreatynina w normie. USG nerek nic nie wykazało strasznego tylko drobne mineralizacje. Ciśnienie krwi prawidlowe, posiew czysto, był mały białkomocz 0.7 dostaje teraz Semintrę. Spadły leukocyty. T4 podwyższone ale nikt na to nie zwraca uwagi. Krwinki czerwone przy dolnej granicy. Badam psa co miesiąc, dopajam jak wet każe -nic mocznik rośnie. Zmieniam dietę prawie roślinożercę z niego zrobiłam, nic, mocznik rośnie Dostał nefrokrill - nic mocznik rośnie. Parametry wątrobowe ok, trzustki ok, żelazo ostatnio spadło ale TIBC w normie. Teraz dostał kroplówkę dwie dożylnie 6 pozostałych robiłam podskórne. Dzisiaj znowu go kłuli wyniki jutro/pojutrze. Przy ostatnim badaniu krwi laboratorium dopisało ze leukocyty warto zbadać więc zlecenie do labu poszło. Zazwyczaj robię wymaz i wychodzi mało monocytów. Pies biega, troszkę się męczy ale nie aż tak bardzo. Tylko ten mocznik zagadka. Na zębach osad. A co najdziwniejsze pies ma 1,5 roku. :(( Quote
rozi Posted November 3, 2019 Author Posted November 3, 2019 16 godzin temu, uxmal napisał: Jeśli jesteś na telefonie, tzn czytasz lub chcesz coś napisać to ułóż go w poziomie. Reklama się przesunie i odsłoni przycisk "odpowiedz " :( Ja tylko z komputera piszę, ale opanowałam tę reklamę. Z prawej strony na górze był krzyżyk, potem musiałam zaznaczyć dlaczego nie chcę reklamy, że zasłania tekst, i podobno nie będą już wyświetlać, póki co nie ma. Quote
uxmal Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Ooo, nie ma Pychotek?:( To poproszę dwa styropiany. Quote
rozi Posted November 3, 2019 Author Posted November 3, 2019 9 godzin temu, uxmal napisał: Ooo, nie ma Pychotek?:( To poproszę dwa styropiany. Dziękuję, Uxmalik :))) Zdjęcia pychotek nie wchodzą, więc na ten moment mamy to, co wchodzi :) Quote
rozi Posted November 3, 2019 Author Posted November 3, 2019 Dodałam miseczkę karmy. Jeśli ktoś chciałby dokarmić kotki tylko, to rozliczę oddzielnie :) Quote
bakusiowa Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Dopiero zauważyłam bazarek. Jutro przyjdę na zakupy. Quote
rozi Posted November 3, 2019 Author Posted November 3, 2019 10 minut temu, bakusiowa napisał: Dopiero zauważyłam bazarek. Jutro przyjdę na zakupy. Ty i tak w Szczebrzeszynie pomagasz, chodzi o wsparcie z zewnątrz, zrobię zaproszenia może też jutro. Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 3 godziny temu, Nesiowata napisał: 5 miseczek karmy poproszę. Ślicznie dziękuję, idę zapisać :) Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 Zapraszam. Z kartonu i styropianu można zrobić taką budkę Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 2 godziny temu, Olena84 napisał: Zapisuję i proszę 2 kawałki styropianu Dziękuję, Olenka :) Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 2 godziny temu, bakusiowa napisał: To ja poproszę klej do styropianu. Dziękuję ślicznie, ale kurcze nie mam jak wkleić jednego opakowania, zaraz poszukam w magazynie, może innej firmy będą pojedyncze :) Quote
rozi Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 5 minut temu, Alaa napisał: 5 x klej poprosze:-) Ech... :)))))))) Quote
Aga76 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Dzień dobry, Nie bez kozery zapytam do kiedy czynne i czy asortyment będzie rozszerzony? :DDD Quote
Recommended Posts