Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przelałam Kasi 160 zł za pobyt Rolki w paździeniku :)

Kasia umówiła sunie na sterylizacje na 5 listopada. będe chciała poprosić Akcje Sterylizacje o pomoc w opłacie :)

Posted
19 godzin temu, agat21 napisał:

Ależ modelka! I słońce tak pięknie podkreśla elegancki kamelowo-brązowy kolor jej sierści :) O oczach jak dwa bursztyny nie wspominając!

dziękuje za komplementy w jej imieniu :)

Zrobiłam i wyrózniłam dwa olxy- oby domek trafił się cudny i w miare szybko :)

https://www.olx.pl/oferta/rolka-nieduza-radosna-sunia-kochajaca-ludzi-szuka-domu-CID103-IDCdUVx.html

https://www.olx.pl/oferta/delikatna-nieduza-sunia-rolka-uratowana-z-radys-szuka-domu-CID103-IDA5BMg.html

Posted

KOchani...ale namieszałam...dziś się okazało, że Sally wraca z adopcji. W związku z tym, że jej deklaracje przeszły na Rolke....i konto jest puste, musze COFNĄĆ ten przelew 390 zł z konta Sally...z powrotem na tamten watek....

Trzymałam długo pieniązki, a jednak za krótko o kilka dni...(

Posted

Rolcia juz po zabiegu, zniosła wszystko bardzo dobrze. Wazy 8 kg i- niespodzianka- posiadała CHIP, niestety nie zarejestrowany :( na pewno nie jest to chip z Radys, bo oni rejestrują podstawowe informacje (wiek, nr chroniskowy i gmine)...a tu nic...spróbuje dojśc z jakiej gminy jest sunia, może cos uda się dowiedzieć o jej przeszłości.

Koszt zabiegu- 200 zł- pokryje AKCJA STERYLIZACJA> Serdecznie dziekuje <3

721f513e4075.jpg

a50500812773.jpg

777e2971f3fb.jpg

a tu numer chip, może ktoś potrafiby dojść...skąd on może pochodzić,wiem że to mozna jakos ustalić...a moze byłby zarejestrowany w jakijś innej bazie....ktos ma pomysł? proszę o pomoc

60c5161292da.jpg

Posted
11 minut temu, Sara2011 napisał:

Matko jedyna!  to ona już i Wojtyszki i Radysy zaliczyła ?

tak mi sie wydaje...nie znalazłam tgo chipa w bazie, a psy w Wojtyszkach mają baaardzo podobne numery chipów jak ten

Posted
9 godzin temu, uxmal napisał:

To znaczy że mogła być adoptowana z Wojtyszek i zaginęła lub została porzucona ?

Bo schroniska chyba nie przerzucają psów? 

gmina musiała zmienić umowe na tańszą (radysy sa tańsze od wszystkiego). Z dniem wygaśnięcia umowy z WOjtyszkami, przerzucili swoje psy do Radys.... wiele już było takich przypadków :(

Posted
27 minut temu, kiyoshi napisał:

gmina musiała zmienić umowe na tańszą (radysy sa tańsze od wszystkiego). Z dniem wygaśnięcia umowy z WOjtyszkami, przerzucili swoje psy do Radys.... wiele już było takich przypadków :(

Rany:((((

Posted

Postanowiłam wyróżnić jeszcze dwa olxy Roki. Wiem że to koszta, ale myśle, że warto zainwestować, żeby ją pokazywać. Taka malizna, w sumie gotowie, powinna już się przeprowadzać....i Sali dać spokój ;) i innym suniom których nie lubi :) urodzona jedynaczka :)

ps. DZIĘKUJE MONIKA F. za podwójną deklaracje (XI, XII) dla rolci- 100 zł