Tyśka) Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Kto dołoży do kastracji? :) Zostało już niewiele! Quote
Havanka Posted October 10, 2019 Author Posted October 10, 2019 6 minut temu, Livka napisał: Poproszę jedno serduszko :) Livko, kochana, z nieba nam spadasz !!!! Teraz mamy już całą potrzebną kwotę na kastrację ! Udało się !!! Dziękuję Ci kochana za pomoc i życzę pięknego, udanego dnia !!! Quote
Livka Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 No może nie z nieba :) Poproszę nr konta :) Pozdrawiam cieplutko niezmordowane "pomagaczki" ;) Quote
Havanka Posted October 10, 2019 Author Posted October 10, 2019 5 minut temu, Livka napisał: No może nie z nieba :) Poproszę nr konta :) Pozdrawiam cieplutko niezmordowane "pomagaczki" ;) Już zaraz wysyłam numerek... Trzeba "pchać ten wózek", dopóki zwierzęta są w potrzebie. Quote
Jo37 Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Niestety na brak pokrzywdzonych zwierząt nie mamy co liczyć. Quote
Tyśka) Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 1 godzinę temu, Livka napisał: Poproszę jedno serduszko :) Hurra! Dziękuję! :) Orionek właśnie jedzie na zabieg, a tu niespodzianka: MA ZA CO jechać! Dziękuję! Quote
Jo37 Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Hurra! Dziękuję! :) Orionek właśnie jedzie na zabieg, a tu niespodzianka: MA ZA CO jechać! Dziękuję! On się chyba nie cieszy. Kciuki trzymam za Orionka. Quote
Tyśka) Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 3 godziny temu, Jo37 napisał: On się chyba nie cieszy. Kciuki trzymam za Orionka. Wredni ludzie go oszukali, bo on myślał, że jedzie na wycieczkę. Bardzo się cieszył, a i grzeczny był w przychodni. A i tak go dorwali, i zrobili mu "krzywdę". Dziękuję za kciuki - Orionek już wrócił do hotelu. Ładnie się wybudził :) Mam też dobrą wiadomość, bo ostatecznie kastracja wyniosła 110zł! :) Faktura będzie wspólna z tą z hotelu, więc jeżeli ktoś ciekawy to zachęcam z początkiem listopada do rozliczenia na wątek Oriona. Quote
Havanka Posted October 10, 2019 Author Posted October 10, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Wredni ludzie go oszukali, bo on myślał, że jedzie na wycieczkę. Bardzo się cieszył, a i grzeczny był w przychodni. A i tak go dorwali, i zrobili mu "krzywdę". Dziękuję za kciuki - Orionek już wrócił do hotelu. Ładnie się wybudził :) Mam też dobrą wiadomość, bo ostatecznie kastracja wyniosła 110zł! :) Faktura będzie wspólna z tą z hotelu, więc jeżeli ktoś ciekawy to zachęcam z początkiem listopada do rozliczenia na wątek Oriona. Dobrze, że nie było problemów z zabiegiem. Teraz tylko niech się ładnie i szybko goi i ....do domu ! Bazarek zakończy się w zaplanowanym terminie, ze względu na nagrody, które czekają na zwycięzców. Przypomnę, że są to dwa śliczne dywaniki, które zafundowała Elficzkowa. Na dzień dzisiejszy właścicielkami są Kado i Nesiowata. Czy zmienią właścicieli? Zobaczymy 12 października o godz. 20.00 Quote
Havanka Posted October 10, 2019 Author Posted October 10, 2019 Zapraszamy po miseczki z karmą dla Orionka ! Quote
Havanka Posted October 11, 2019 Author Posted October 11, 2019 Wczesnym rankiem podrzucimy bazarek i jeszcze zaprosimy po miseczki z karmą ! Quote
Tyśka) Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Podniosę, może akurat uda się zebrać pieniądze na dodatkowy mniejszy worek? Quote
Havanka Posted October 11, 2019 Author Posted October 11, 2019 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Podniosę, może akurat uda się zebrać pieniądze na dodatkowy mniejszy worek? Byłoby fajnie... Quote
elik Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Podniosę, może akurat uda się zebrać pieniądze na dodatkowy mniejszy worek? 3 godziny temu, Havanka napisał: Byłoby fajnie... Bardzo fajnie :) Quote
Havanka Posted October 11, 2019 Author Posted October 11, 2019 5 godzin temu, elficzkowa napisał: I jeszcze zapraszamy :) 2 godziny temu, elik napisał: Bardzo fajnie :) Witajcie pracowite Pszczółki ! Przed nami już ostatnia noc bazarku, więc jest jeszcze nadzieja na miseczkę karmy dla białej kuleczki - Orionka. Quote
Havanka Posted October 11, 2019 Author Posted October 11, 2019 Kochani, nie uwierzycie, ale Dobre Anioły znów przyszły na nasz bazarek ! Wprawdzie nie na wątek, ale do banku i tam zostawiły dla Oriona niespodzianki !!! Jestem bardzo wzruszona i szczęśliwa, że wciąż pamiętają i pomagają... Joluś, Aguś.... dziękuję Wam z całego serca !!!! Takie niespodzianki solidnie ładują akumulatory i motywują, bo muszę przyznać, że czasami te psie nieszczęścia mnie przerastają i psychicznie nie daję już rady... 1 Quote
elficzkowa Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 A ja zdałam sobie sprawę , że nie zapłaciłam za miseczkę karmy dla Oriona. Havanko, czy na to konto co zwykle ? Quote
Havanka Posted October 11, 2019 Author Posted October 11, 2019 43 minuty temu, elficzkowa napisał: A ja zdałam sobie sprawę , że nie zapłaciłam za miseczkę karmy dla Oriona. Havanko, czy na to konto co zwykle ? Tak Aniu, ten sam numerek, co zawsze. Quote
elficzkowa Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 12 minut temu, Havanka napisał: Tak Aniu, ten sam numerek, co zawsze. Ok. Quote
Havanka Posted October 12, 2019 Author Posted October 12, 2019 Ostatnia noc juz za nami a przed nami ostatni dzień bazarku. Wciaz zapraszamy i czekamy na sponsorów jedzonka dla Orionka ! Quote
Recommended Posts