Kamila Proc Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Radek jest niezawodny. Dlatego nazywany jest Wujaszkiem Slonce, Wujankiem, albo po prostu Wujem 2 Quote
rozi Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 1 godzinę temu, Figunia napisał: Czosneczkowy też podrzucę! Dziękuję :) Quote
rozi Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 Konta do wpłat nie podaję w trakcie, żeby DORA1020 nie musiała co rusz sprawdzać, podam po zakończeniu ale pomyślałam sobie, że może przydadzą się rekomendacje. Dla tych, którzy zaglądają i nie kupują. W związku z tym wyślę PW do pierwszych trzech osób, z numerem konta i patentem (pod słowem honoru, że nie rozgadają nikomu) i poczekamy na opinię, czy wart ceny. Quote
bakusiowa Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Dora ma dług w lecznicy 4 tys.zł. Czekamy aby było to na piśmie z pieczątką lecznicy. Wtedy będę organizować bazarek cegiełkowy. Na dodatek już są następne dwie kotki w lecznicy. Jeszcze pojedzie mamusia z dwoma koteczkami. Były trzy koteczki ale jeden nie żyje. Wetka zgodziła się przyjąć pomimo zadłużenia. Tak to wszystko wygląda. Quote
rozi Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 23 minuty temu, rozi napisał: Konta do wpłat nie podaję w trakcie, żeby DORA1020 nie musiała co rusz sprawdzać, podam po zakończeniu ale pomyślałam sobie, że może przydadzą się rekomendacje. Dla tych, którzy zaglądają i nie kupują. W związku z tym wyślę PW do pierwszych trzech osób, z numerem konta i patentem (pod słowem honoru, że nie rozgadają nikomu) i poczekamy na opinię, czy wart ceny. PW wysłane do uxmal, Jo37 i agat21 Quote
elficzkowa Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 I ja patent na czosnek poproszę. Niedługo będę robić buraczki z czosnkiem na zimę to patent wykorzystam :) Quote
rozi Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: to ja sie zachecilam i poprosze Dziękuję za zaufanie, zapisuję :) Przed chwilą, elficzkowa napisał: I ja patent na czosnek poproszę. Niedługo będę robić buraczki z czosnkiem na zimę to patent wykorzystam :) Dziękuję, zapisuję :))) Quote
rozi Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 1 godzinę temu, Iv_ napisał: Ciekawa jestem opinii ;) Ja też, bo może coś źle wytłumaczyłam :D Quote
Mta82 Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Dzień dobry. Ja również poproszę patent na czosnek. 1 Quote
Aska7 Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 11 godzin temu, Kamila Proc napisał: Radek jest niezawodny. Dlatego nazywany jest Wujaszkiem Slonce, Wujankiem, albo po prostu Wujem Ten Wuj to mi tak nie halo 2 1 Quote
uxmal Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 35 minut temu, Aska7 napisał: Ten Wuj to mi tak nie halo Nono. 1 Quote
uxmal Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Przetestowane.... Na beznadziejnej kucharce jaką jestem JA we własnej osobie. Poniżej dokumentacja z testów 1. Cel: szybkie obranie czosnku, 2.Element testujący: gospodyni domowa, poziom zaawansowania kucharniczego -3 3.Element testowany: czosnek i jego skórka 4.Wynik testu ilościowego: czosnek obrany bardzo szybko, następny czosnek też 5.Wynik testu jakościowego: szczęśliwy tester i szczęśliwa rodzina 3 Quote
Radek Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 8 godzin temu, rozi napisał: Konta do wpłat nie podaję w trakcie Grzecznie poczekam:) 1 Quote
Poker Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 BUU, to jeszcze tyle dni muszę się męczyć przy obieraniu czosnku ? 2 Quote
uxmal Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: BUU, to jeszcze tyle dni muszę się męczyć przy obieraniu czosnku ? A czym że jest ta chwila w stosunku do okresu bez patentu,? Nanosekundą w otchłani czasoprzestrzeni. 1 Quote
Radek Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 7 godzin temu, Poker napisał: BUU, to jeszcze tyle dni muszę się męczyć przy obieraniu czosnku ? Za to ile będzie radości jak już patent będzie:) Quote
Recommended Posts