malagos Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 2 godziny temu, Isiak napisał: Dam radę kupić worek 15 kg, podaj mi na PW adres do wysyłki albo konto, jeśli wolisz sama zamówić, to prześle Ci pieniądze. Podałam adres, i bardzo dziękuję! Quote
Isiak Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Karma zamówiona :) I nawet jakąś zabawkę na sznurku dają do karmy gratis :) 1 Quote
malagos Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 9 godzin temu, Isiak napisał: Karma zamówiona :) I nawet jakąś zabawkę na sznurku dają do karmy gratis :) Super! Bardzo się przyda, bo zabawek nie mam, tylko piłeczka się ostała, resztę dałam z poprzednimi tymczasami do domków stałych. A Gajana młodziutka, na pewno chętnie się pobawi. Quote
malagos Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 Dnia 12.05.2019 o 19:04, rozi napisał: Napisz do b-b Robi ogłoszenia i banerki też robi. A mogłabyś, proszę, poprosić Ją o ogłoszenia i zaprosić na wątek? Jakiś tekścik wymyślę Z olx mam jedno zapytanie, ale z prośbą o dowóz- za Bydgoszcz. No way.... Quote
rozi Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 23 minuty temu, malagos napisał: A mogłabyś, proszę, poprosić Ją o ogłoszenia i zaprosić na wątek? Jakiś tekścik wymyślę Z olx mam jedno zapytanie, ale z prośbą o dowóz- za Bydgoszcz. No way.... Nie masz śmiałości? Sama napisz, bo tak to będzie głuchy telefon :) Olx podobno najlepszy, nie wiem czy jest sens mnożyć na inne portale, myślałam że nie ma ogłoszeń sunia. Quote
malagos Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 12 minut temu, rozi napisał: Nie masz śmiałości? Sama napisz, bo tak to będzie głuchy telefon :) Olx podobno najlepszy, nie wiem czy jest sens mnożyć na inne portale, myślałam że nie ma ogłoszeń sunia. miałam nadzieję, że mi pomożesz. Ale ok, nie ma sprawy. Quote
b-b Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 3 godziny temu, malagos napisał: A mogłabyś, proszę, poprosić Ją o ogłoszenia i zaprosić na wątek? Jakiś tekścik wymyślę Z olx mam jedno zapytanie, ale z prośbą o dowóz- za Bydgoszcz. No way.... Nie trzeba się bac bo nie gryzę:D Prosić trzeba bo prosimy o pomoc dla zwierzaków. Jak wrócę z pracy- bo teraz jestem w drodze do niej to poczytam dokładnie wątek. Jeśli maszmasz juz jakis tekst to wklej go. Pozmieniane i zrobię ogłoszenie. Tylko proszę o telefon na pw do kontaktu z ogłoszeń. Proszę podaj na jakie miasto jej zrobić:) Quote
malagos Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 23 minuty temu, b-b napisał: Nie trzeba się bac bo nie gryzę:D Prosić trzeba bo prosimy o pomoc dla zwierzaków. Jak wrócę z pracy- bo teraz jestem w drodze do niej to poczytam dokładnie wątek. Jeśli maszmasz juz jakis tekst to wklej go. Pozmieniane i zrobię ogłoszenie. Tylko proszę o telefon na pw do kontaktu z ogłoszeń. Proszę podaj na jakie miasto jej zrobić:) Dziękuję, ze jesteś :) Nie wstydzę się, tylko brak mi czasu -4 psy tymczasy i Ojciec 90 lat pod opieką :) Tekstu gotowego nie mam. Napiszesz coś o niej, proszę? Mało o suni wiem, ale co wiem, to napiszę:) Ma ok. 1,5 roku, widać, że była na łańcuchu, zaniedbana, trochę nieufna na początku, ale łasi się, liże po rękach. Na koty raczej nie reaguje, ale w kontakcie z Pusią (półroczna duża suczka) stała na sztywnych łapach, nie machnęła nawet ogonem. Nie umie chodzić na smyczy. Nie boi się mężczyzn, szybciej podeszła do Tomka, niż do mnie. Została odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona już na wirusówki, w piątek ma sterylizację i potem szczepienie na wściekliznę. Mieszkamy koło Makowa Maz., 90 km od Warszawy. Proszę o ogłoszenia na Warszawę i Warmińsko-Mazurskie, Olsztyn, bo to najbliżej nas. Na pw podaję adres mail i telefon Quote
malagos Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 28 minut temu, Isiak napisał: malagos, jutro będziesz mieć kuriera :) Przyjmę go z otwartymi ramionami, he, he :) Quote
Poker Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 12 minut temu, malagos napisał: Przyjmę go z otwartymi ramionami, he, he :) Kuriera? A co na to małż? :) Quote
Isiak Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 7 godzin temu, malagos napisał: Przyjmę go z otwartymi ramionami, he, he :) Jak dostanę info, w jakich godzinach możesz się go spodziewać, to napiszę. Quote
b-b Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Ogłoszenie suni - Gaja na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/gaja-cudna-sunia-CID103-IDzUJpO.html Jeśli nikt nie zrobi na Olsztyn to jutro postaram się zrobić tylko nie wiem czy mi nie usuną. Quote
malagos Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 11 godzin temu, b-b napisał: Ogłoszenie suni - Gaja na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/gaja-cudna-sunia-CID103-IDzUJpO.html Jeśli nikt nie zrobi na Olsztyn to jutro postaram się zrobić tylko nie wiem czy mi nie usuną. to może na razie tylko Warszawa? 1 godzinę temu, Isiak napisał: Kurier będzie pomiędzy 8.00 a 13.00. jestem w domu cały dzień, czekam. Quote
malagos Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 1 godzinę temu, Isiak napisał: Kurier będzie pomiędzy 8.00 a 13.00. Kurcze, to pierwsze zdjęcie to nie Gajka! To sunia dla pokazania typu rasy, właścicielka pozwoliła mi ją pokazać na wątku. Tak że proszę-wyrzuć to zdjecie! Quote
b-b Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 33 minuty temu, malagos napisał: to może na razie tylko Warszawa? Im więcej ogłoszeń tym większe szanse :) Coś wymyślę :) 1 Quote
malagos Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 20 godzin temu, Isiak napisał: malagos, jutro będziesz mieć kuriera :) kurier był, paczucha u mnie, dziękuję :) Quote
Isiak Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 3 godziny temu, malagos napisał: Kurcze, to pierwsze zdjęcie to nie Gajka! To sunia dla pokazania typu rasy, właścicielka pozwoliła mi ją pokazać na wątku. Tak że proszę-wyrzuć to zdjecie! Malagos, ja nie robiłam żadnych ogłoszeń... Cieszę się, że paka już u Ciebie. Na kilka dni może starczy. Quote
Sowa Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Kto dał to zdjęcie do ogłoszenia??? Proszę, zmieńcie to zaraz!!!! To jest fotografia rodowodowej suki ratowniczej - zdjęcie sprzed 9 lat, ale sunia jest znana w środowisku ratowników, rozpoznawalna!!! zaraz zaczną sie zdumione pytania do właścicielki!!!! Quote
malagos Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 19 godzin temu, b-b napisał: Ogłoszenie suni - Gaja na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/gaja-cudna-sunia-CID103-IDzUJpO.html Jeśli nikt nie zrobi na Olsztyn to jutro postaram się zrobić tylko nie wiem czy mi nie usuną. Usuń to pierwsze zdjęcie, proszę! to nie Gaja, tylko poglądowe zdjęcie suczki udostępnione tylko do porównania! Quote
malagos Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 rki 3 godziny temu, Isiak napisał: Malagos, ja nie robiłam żadnych ogłoszeń... Cieszę się, że paka już u Ciebie. Na kilka dni może starczy. Przepraszam, z tych nerwów napisałam do Ciebie, nie do b-b..... Quote
Recommended Posts