Jump to content
Dogomania

OBNIŻKA O 10 % !!!! DZIŚ KONIEC !!!! Buty firmówki , torebki firmowe , na 2 bidy. Do 4 maja, g.22

Recommended Posts

Posted
Dnia ‎10‎.‎05‎.‎2019 o 15:23, Poker napisał:

Dziękuję za potwierdzenie. A buciki jak? dobre? podobają się ?

Buciki super, idealne, jeszcze raz wielkie dzięki :)

Posted
Dnia ‎10‎.‎05‎.‎2019 o 15:23, Poker napisał:

Dziękuję za potwierdzenie. A buciki jak? dobre? podobają się ?

Buciki super, idealne, jeszcze raz wielkie dzięki :)

Posted
1 godzinę temu, Dusia-Duszka napisał:

Mam pakę. Wszystko super!

Nawet super, że sąsiad dopilnował i odebrał, bo nie muszę iść na pocztę. 

tu też siem cieszem. Fajny sąsiad.

Posted
31 minut temu, Poker napisał:

tu też siem cieszem. Fajny sąsiad.

No, dobre nienachalne sąsiedztwo wiedziemy. Bez zaglądanie sobie w gary ale za to z wymianą opieki nad zwierzakami i mieszkaniami :)

I za gratisa-długopisa dziękulski. Oceny dzieciakom pisać będzie :) 

Posted
13 godzin temu, Dusia-Duszka napisał:

No, dobre nienachalne sąsiedztwo wiedziemy. Bez zaglądanie sobie w gary ale za to z wymianą opieki nad zwierzakami i mieszkaniami :)

I za gratisa-długopisa dziękulski. Oceny dzieciakom pisać będzie :) 

A zauważyłaś , że to również latarka? Pisz tylko dobre oceny !!  A z jakiego przedmiotu męczysz dzieciaki ?

Posted
9 minut temu, Poker napisał:

A zauważyłaś , że to również latarka? Pisz tylko dobre oceny !!  A z jakiego przedmiotu męczysz dzieciaki ?

Mąż latarkę wypatrzył :) 

Wychowanie fizyczne oligofreno., gimnastyka korekcyjna, kinezyterapeutyczna rewalidacja indywidualna. 

Większość ma ocenę opisową, więc pisacieli dużo schodzi :))) 

Posted
6 godzin temu, Dusia-Duszka napisał:

Mąż latarkę wypatrzył :) 

Wychowanie fizyczne oligofreno., gimnastyka korekcyjna, kinezyterapeutyczna rewalidacja indywidualna. 

Większość ma ocenę opisową, więc pisacieli dużo schodzi :))) 

Niełatwe zadanie, trzeba mieć dużo cierpliwości. Mogę zrobić bazarek z fajnymi długopisami :) ,żeby nie zabrakło pisacieli.

35 minut temu, Besia11 napisał:

Przeogromnie dziękuję za elegancką i cudowną torebkę,oraz za długopis , który oświetli mi zawartość torebki :)             

Cała przyjemność po mojej i koleżanki Marzenki stronie, która się bardzo cieszy.

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Niełatwe zadanie, trzeba mieć dużo cierpliwości. 

Masz rację Pokerku. Dołóż do tego jeszcze autyzm i Zesp. Aspergera, jako specjalizację naszej placówki. Ja jestem ostoją spokoju i konsekwencji w postępowaniu :))) A jednocześnie muszę bardzo szybko reagować na zaskakujące sytuację i zachowania. Inni się do tej roboty nie nadają. 

Posted

Dzisiaj tj. 15.05. na konto Cebulka, który przyjechał do hoteliku kikou w miejsce Duszka, wpłynęła wielka kwota 308,00 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy się do tego przyczynili, a organizatorce tego bazarku Poker, w szczególności.

1047120189_dlaWaslove.jpg.85126b207c3bb5d901c58d7e1de26ea1.jpg