Poker Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 1 godzinę temu, Dusia-Duszka napisał: Kapustkę młodą duszę. Pycha pachnie :) Biedna kapustka, uduszona. 2 Quote
uxmal Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 1 godzinę temu, Dusia-Duszka napisał: Kapustkę młodą duszę. Pycha pachnie :) mniam, z koperkiem? Quote
Dusia-Duszka Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 30 minut temu, uxmal napisał: mniam, z koperkiem? A jakże. Cały pęczek zielonych "włosków" posiekałam. Quote
Dusia-Duszka Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Dnia 28.04.2019 o 22:37, Poker napisał: 19. Czółenka na koturnie jak nowe, rozmiar 37, wysokość koturna 7 cm CW 10 zł Kto kupi? Te się ładnie prezentują ale na moją płetwę za małe, niestety. Quote
Poker Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 czas spać , będzie mi się śnić uduszona kapusta :) Quote
Poker Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 Kofcia spała z nami w sypialni. Ale biedna, boi się paneli i pędzi po nich zamiast chodzić. 1 Quote
uxmal Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Święto Flagi ? Wszyscy na imprezach? A może na meczu? Quote
rozi Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 3 minuty temu, uxmal napisał: Święto Flagi ? Wszyscy na imprezach? A może na meczu? Jakim znów meczu? Nerwowa jestem w tym temacie, bo narzeczony sąsiadki gra i ciągle mam wyrzuty, że nie wiem gdzie i nie byłam i nie znam wyniku nazajutrz... 1 Quote
uxmal Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 5 minut temu, rozi napisał: Jakim znów meczu? Nerwowa jestem w tym temacie, bo narzeczony sąsiadki gra i ciągle mam wyrzuty, że nie wiem gdzie i nie byłam i nie znam wyniku nazajutrz... O Puchar Polski : Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk. Utkęłam na przystanku jak skończył się, stąd wiem :) Niepiłkarzowa jestem :) edit: Lechia wygrała Quote
rozi Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: O Puchar Polski : Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk. Utkęłam na przystanku jak skończył się, stąd wiem :) Niepiłkarzowa jestem :) edit: Lechia wygrała Dzięki. Kurcze, poobrażają się na mnie w końcu. Co prawda mama sąsiadki mi wpiera, żebym się nie przejmowała, bo ona też nie ma pojęcia, ale i tak mam nerwy Quote
uxmal Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 W sumie to paradoks językowy: w drużynie sami faceci a drużyna to rodz. Żeński. Czy nie powinno być drużyn? -Drużyn Lechi wygrał mecz (jeśli skład jest męski) -Drużyna Lechia wygrała mecz jeśli w składzie są kobiety Quote
Dusia-Duszka Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 2 minuty temu, uxmal napisał: O Puchar Polski : Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk. Utkęłam na przystanku jak skończył się, stąd wiem :) Niepiłkarzowa jestem :) edit: Lechia wygrała Pamiętam to! Czas studiów w Wa-wie też kojarzę z pomeczowymi zatorami. Taaa... Salsa Suelta i Bachata Dominikana też brzmią jak nazwy drużyn :))))) Quote
uxmal Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 2 minuty temu, rozi napisał: Dzięki. Kurcze, poobrażają się na mnie w końcu. Co prawda mama sąsiadki mi wpiera, żebym się nie przejmowała, bo ona też nie ma pojęcia, ale i tak mam nerwy A ja kolegów leko rozbawiam bo nie wiem co to extra klasa, liga mistrzów, puchar Polski itp itd.. Za to jak zapytam ich o snookera to oni nic a nic. Quote
rozi Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 2 minuty temu, uxmal napisał: A ja kolegów leko rozbawiam bo nie wiem co to extra klasa, liga mistrzów, puchar Polski itp itd.. Za to jak zapytam ich o snookera to oni nic a nic. Snookera czasem zerkam w TV, bo lubię geometrię. Tak tylko. Quote
rozi Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 10 minut temu, uxmal napisał: W sumie to paradoks językowy: w drużynie sami faceci a drużyna to rodz. Żeński. Czy nie powinno być drużyn? -Drużyn Lechi wygrał mecz (jeśli skład jest męski) -Drużyna Lechia wygrała mecz jeśli w składzie są kobiety Weź... A jak na łące rośnie perz? Quote
uxmal Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 10 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Pamiętam to! Czas studiów w Wa-wie też kojarzę z pomeczowymi zatorami. Taaa... Salsa Suelta i Bachata Dominikana też brzmią jak nazwy drużyn :))))) Ha! Czy Bachata to coś jak kiedyś Lambada? Quote
Recommended Posts