Gufiona Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Dnia 10.05.2019 o 15:23, Poker napisał: Dziękuję za potwierdzenie. A buciki jak? dobre? podobają się ? Buciki super, idealne, jeszcze raz wielkie dzięki :) Quote
Gufiona Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Dnia 10.05.2019 o 15:23, Poker napisał: Dziękuję za potwierdzenie. A buciki jak? dobre? podobają się ? Buciki super, idealne, jeszcze raz wielkie dzięki :) Quote
Dusia-Duszka Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Mam pakę. Wszystko super! Nawet super, że sąsiad dopilnował i odebrał, bo nie muszę iść na pocztę. Quote
Poker Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 1 godzinę temu, Dusia-Duszka napisał: Mam pakę. Wszystko super! Nawet super, że sąsiad dopilnował i odebrał, bo nie muszę iść na pocztę. tu też siem cieszem. Fajny sąsiad. Quote
Dusia-Duszka Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 31 minut temu, Poker napisał: tu też siem cieszem. Fajny sąsiad. No, dobre nienachalne sąsiedztwo wiedziemy. Bez zaglądanie sobie w gary ale za to z wymianą opieki nad zwierzakami i mieszkaniami :) I za gratisa-długopisa dziękulski. Oceny dzieciakom pisać będzie :) Quote
Poker Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 13 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: No, dobre nienachalne sąsiedztwo wiedziemy. Bez zaglądanie sobie w gary ale za to z wymianą opieki nad zwierzakami i mieszkaniami :) I za gratisa-długopisa dziękulski. Oceny dzieciakom pisać będzie :) A zauważyłaś , że to również latarka? Pisz tylko dobre oceny !! A z jakiego przedmiotu męczysz dzieciaki ? Quote
Dusia-Duszka Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 9 minut temu, Poker napisał: A zauważyłaś , że to również latarka? Pisz tylko dobre oceny !! A z jakiego przedmiotu męczysz dzieciaki ? Mąż latarkę wypatrzył :) Wychowanie fizyczne oligofreno., gimnastyka korekcyjna, kinezyterapeutyczna rewalidacja indywidualna. Większość ma ocenę opisową, więc pisacieli dużo schodzi :))) Quote
Besia11 Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Przeogromnie dziękuję za elegancką i cudowną torebkę,oraz za długopis , który oświetli mi zawartość torebki :) Quote
Poker Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 6 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Mąż latarkę wypatrzył :) Wychowanie fizyczne oligofreno., gimnastyka korekcyjna, kinezyterapeutyczna rewalidacja indywidualna. Większość ma ocenę opisową, więc pisacieli dużo schodzi :))) Niełatwe zadanie, trzeba mieć dużo cierpliwości. Mogę zrobić bazarek z fajnymi długopisami :) ,żeby nie zabrakło pisacieli. 35 minut temu, Besia11 napisał: Przeogromnie dziękuję za elegancką i cudowną torebkę,oraz za długopis , który oświetli mi zawartość torebki :) Cała przyjemność po mojej i koleżanki Marzenki stronie, która się bardzo cieszy. Quote
Dusia-Duszka Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 2 godziny temu, Poker napisał: Niełatwe zadanie, trzeba mieć dużo cierpliwości. Masz rację Pokerku. Dołóż do tego jeszcze autyzm i Zesp. Aspergera, jako specjalizację naszej placówki. Ja jestem ostoją spokoju i konsekwencji w postępowaniu :))) A jednocześnie muszę bardzo szybko reagować na zaskakujące sytuację i zachowania. Inni się do tej roboty nie nadają. Quote
elik Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Dzisiaj tj. 15.05. na konto Cebulka, który przyjechał do hoteliku kikou w miejsce Duszka, wpłynęła wielka kwota 308,00 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy się do tego przyczynili, a organizatorce tego bazarku Poker, w szczególności. Quote
Recommended Posts