ona03 Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 2 godziny temu, Smyku napisał: Miłego piateczku . Oneczko wyplacilam się , nie szalej przy pakowaniu . Miłego :). A czemu nie ..., a ja tak lubię poszleć..... :) 1 godzinę temu, anica napisał: Zajrzę, podrzucę i lecę dalej Oszszszsz kurna, a zatrzymasz się.... dziś mnie wzięło na bratki 1 1 Quote
Isiak Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 1 godzinę temu, ona03 napisał: dziś mnie wzięło na bratki Cudowne bratki, bajeczne kolory!!! One tak przed zimnem gazetą zabezpieczone? Czy do wysyłki zapakowane? Trzymajcie za mnie kciuki, żebym była twarda i dzielnie oddała moje goldeny, zaraz po pracy idę... A tu padać zaczęło, buuuu.... 1 Quote
mgog Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Oneczko czy liliowiec to wrażliwa bestia na przesadzanie i czy może sobie zamieszkać w dużej donicy Quote
Poker Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 39 minut temu, Isiak napisał: Trzymajcie za mnie kciuki, żebym była twarda i dzielnie oddała moje goldeny, zaraz po pracy idę... A tu padać zaczęło, buuuu.... Dobry domek znalazłaś im ? Quote
rozi Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Przyszłam się wyżalić. Ze trzy lata temu kupiłam tu Penstemona. Siedział sobie w dużej donicy, rozrastał się, ścinałam nawet do wazonika, no mój Penstemon, bladolila. A wczoraj przyszła kobita, która miała ileś rzeczy zrobić, między innymi porządek na balkonie, czyli usunąć zeszłoroczne suche fasole i powojniki i pelargonie. Zostawiłam ją na godzinę samą... Wracam, w donicy resztka ziemi, powyrywane te wschodzące wieloletnie, Penstemon i reszta, w ostatniej chwili wrzasnęłam, bo by z innej wywaliła goździki i konwalie. Tylko zabić, bo co innego można. Quote
Isiak Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 4 godziny temu, Poker napisał: Dobry domek znalazłaś im ? Myślę, że nie najgorszy :) 3 godziny temu, rozi napisał: Przyszłam się wyżalić. Ze trzy lata temu kupiłam tu Penstemona. Siedział sobie w dużej donicy, rozrastał się, ścinałam nawet do wazonika, no mój Penstemon, bladolila. A wczoraj przyszła kobita, która miała ileś rzeczy zrobić, między innymi porządek na balkonie, czyli usunąć zeszłoroczne suche fasole i powojniki i pelargonie. Zostawiłam ją na godzinę samą... Wracam, w donicy resztka ziemi, powyrywane te wschodzące wieloletnie, Penstemon i reszta, w ostatniej chwili wrzasnęłam, bo by z innej wywaliła goździki i konwalie. Tylko zabić, bo co innego można. Uuuuu..... Też bym się wściekła :( Z drugiej strony - zrobiła porządek na czysto... Nie wiedziała, co tam w tych donicach masz. Quote
rozi Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 3 minuty temu, Isiak napisał: Uuuuu..... Też bym się wściekła :( Z drugiej strony - zrobiła porządek na czysto... Nie wiedziała, co tam w tych donicach masz. Się pyta! Przecież to z ziemi wyłazi, liściuszki sobie robi, w życiu bym nie zniszczyła bez pytania! No nic, już pomijam, że poszła do śmietnika ziemia z takich skrzynek, w których od lat same się jednoroczniaki wysiewają. A w cholerę z tym, wyżaliłam się, porzucałam mięsem, trzeba patrzeć do przodu :D Ładne koszyczki :) Quote
rozi Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Sporo rzeczy robi takich, co zabić, ale.... Olek mój ją lubił. Płakała po nim. To co ja mogę, znosić w pokorze :) Quote
Isiak Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Ja na szczęście sama buszuję w balkonowych doniczkach, chociaż i ja się czasem wkurzam, kiedy mama wyrzuci mi niepodziewanie jakąś roślinę z domu :) A jej co chwilę któryś badylek nie pasuje i przeszkadza, więc jak widzę, na co się zanosi, to zawczasu ratuję sierotkę i wynoszę ją do pracy :) I przez to mamy w biurze bardzo zielono. Mnie i alex się podoba, a Ela musiała się przyzwyczaić :))) Tutaj możecie zobaczyć nasze biurowe doniczki, na dole posta na blogu: http://donka66.blogspot.com/2019/03/jesien-na-czekoladownikach-i-wiosna-w.html 2 Quote
rozi Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Boże, jakie czyściutkie! Idę przetrzeć moje :D Quote
alex260503 Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 36 minut temu, Isiak napisał: Ja na szczęście sama buszuję w balkonowych doniczkach, chociaż i ja się czasem wkurzam, kiedy mama wyrzuci mi niepodziewanie jakąś roślinę z domu :) A jej co chwilę któryś badylek nie pasuje i przeszkadza, więc jak widzę, na co się zanosi, to zawczasu ratuję sierotkę i wynoszę ją do pracy :) I przez to mamy w biurze bardzo zielono. Mnie i alex się podoba, a Ela musiała się przyzwyczaić :))) Tutaj możecie zobaczyć nasze biurowe doniczki, na dole posta na blogu: http://donka66.blogspot.com/2019/03/jesien-na-czekoladownikach-i-wiosna-w.html Isiaczku jak się obraz podobał??? Quote
Isiak Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 2 godziny temu, alex260503 napisał: Isiaczku jak się obraz podobał??? Wyraz twarzy bezcenny :)))) Pani normalnie aż się wzruszyła... Quote
Aga76 Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 2 godziny temu, rozi napisał: Boże, jakie czyściutkie! Idę przetrzeć moje :D :))) Quote
Aga76 Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 9 godzin temu, ona03 napisał: Bajeczna kompozycja! Miałam wizję, że Isiak nie odda goldenów, tylko powie, że uciekły... 1 Quote
ona03 Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 8 godzin temu, Isiak napisał: Cudowne bratki, bajeczne kolory!!! One tak przed zimnem gazetą zabezpieczone? Czy do wysyłki zapakowane? To nie gazeta Isiaczku, to worek od karmy z folii aluminiowej, troszkę się odwinął :) Tu zeszłoroczny, ładnie wywinięty 8 godzin temu, Isiak napisał: Trzymajcie za mnie kciuki, żebym była twarda i dzielnie oddała moje goldeny, zaraz po pracy idę... A tu padać zaczęło, buuuu.... Jak rozstanie, doszłaś już do siebie ??? 20 minut temu, Aga76 napisał: Miałam wizję, że Isiak nie odda goldenów, tylko powie, że uciekły... No tak, same sobie poszły, do lasu..... 7 godzin temu, rozi napisał: Przyszłam się wyżalić. Ze trzy lata temu kupiłam tu Penstemona. Siedział sobie w dużej donicy, rozrastał się, ścinałam nawet do wazonika, no mój Penstemon, bladolila. A wczoraj przyszła kobita, która miała ileś rzeczy zrobić, między innymi porządek na balkonie, czyli usunąć zeszłoroczne suche fasole i powojniki i pelargonie. Zostawiłam ją na godzinę samą... Wracam, w donicy resztka ziemi, powyrywane te wschodzące wieloletnie, Penstemon i reszta, w ostatniej chwili wrzasnęłam, bo by z innej wywaliła goździki i konwalie. Tylko zabić, bo co innego można. No, kobita się postarała..... 7 godzin temu, mgog napisał: Oneczko czy liliowiec to wrażliwa bestia na przesadzanie i czy może sobie zamieszkać w dużej donicy Liliowiec......, wszystko zniesie, taka twarda z niego bestyjka :) 20 minut temu, Aga76 napisał: Bajeczna kompozycja! Kofffffam braciszki Quote
ona03 Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 15 minut temu, Aga76 napisał: Anielsko! Takich jeszcze nie widziałam. a taki Quote
Aga76 Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Noo tyż nie, wychodzi na to, że mało widziałam :))) Quote
rozi Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 A właśnie, liliowce. Kupiłam sobie w doniczkach, zamiast ciętych kwiatów. Przekwitły, to wyniosłam na balkon (kobita nie wyrzuciła, bo w doniczkach i tekturki z nazwą), wetknąć je do donicy którejś? Przeżyją? Bo to pędzone. Quote
Isiak Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 2 godziny temu, Aga76 napisał: Miałam wizję, że Isiak nie odda goldenów, tylko powie, że uciekły... Hi hi hi, dobre :)))) 2 godziny temu, ona03 napisał: Jak rozstanie, doszłaś już do siebie ??? Jest OK :) Będę dłubać drugi raz :))) Bratki przecudnej urody! Też kocham bratki :) Quote
ona03 Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 26 minut temu, Aga76 napisał: Noo tyż nie, wychodzi na to, że mało widziałam :))) Wybieram ostatnio takie niespotykane, i drugi raz nie mogę na nie trafić. 22 minuty temu, rozi napisał: A właśnie, liliowce. Kupiłam sobie w doniczkach, zamiast ciętych kwiatów. Przekwitły, to wyniosłam na balkon (kobita nie wyrzuciła, bo w doniczkach i tekturki z nazwą), wetknąć je do donicy którejś? Przeżyją? Bo to pędzone. Do gleby z nimi, powinny rosnąć :) Quote
rozi Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 1 minutę temu, ona03 napisał: Do gleby z nimi, powinny rosnąć :) Tylko że nie mam gleby Jutro kupię. Quote
sharka Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 przyszłam powiedzieć że paczuszkę dzisiaj odebrałam, jutro się biorę za sadzenie :) Quote
ona03 Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 Dzień dobry 13 godzin temu, rozi napisał: Tylko że nie mam gleby Jutro kupię. To bez gleby ani rusz.... 17 godzin temu, Isiak napisał: Ja na szczęście sama buszuję w balkonowych doniczkach Ja w ogródku też wszystko "siama", mężuś jak wlezie na chwilkę, od razu coś spsuje, ma zakaz i koniec . 12 godzin temu, sharka napisał: przyszłam powiedzieć że paczuszkę dzisiaj odebrałam, jutro się biorę za sadzenie :) Dziękuję za info, a powiedz jak zniosły tak długą podróż ? Jakoś PP się nie spisała. Następne paczuchy wysyłam priorytetem, bo jak zostaną na PP w święta...... Quote
Recommended Posts