Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. ROZLICZONY. Zbieramy na transport i karmę Hepatic dla Toffika ! Do 3.04, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted

Jeszcze trochę do góry !

Nadeszły już pierwsze zadeklarowane wpłaty, za które bardzo, bardzo dziękuję !!! Są zaznaczone w postach rozliczeniowych na czerwono.

Znalazłam też na koncie w banku niespodziankę od Onaa !!! Renatko kochana dziękuję ogromnie za wpłatę dla Toffisia !  Przeznaczam ją na zakup puszki Hepatic.

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Czy ktoś zrobi nam jeszcze dziś niespodziankę?

16 minut temu, nulka07 napisał:

Też się melduję ! Dokładam na 10km i puszkę potrzebnego jadła dla psinki;)

No i mamy niespodziankę !!!! Nulka z nieba nam spadasz ! Bardzo serdecznie Ci dziękuję !!!  Już zapisuję.

Posted
9 godzin temu, nulka07 napisał:

A konto można? Pozdrawiam baardzo serdecznie :)

Numerek juz wysłany. Ja również pozdrawiam serdecznie i życzę pięknego, słonecznego weekendu !

Przed nami sobota i niedziela, ale u nas wciąż bazarek czynny ! Zapraszamy !!!

Posted
6 minut temu, Havanka napisał:

Dzien dobry Agnieszko. Pieknie dziękuję za ekspres !

Ekspres, nie ekspres, ale wolałam od razu zapłacić, jak tylko dotarłam do laptopa, by i później nie przypominano !

Posted

Witam w dniu słonecznym i pięknym! Kochani zaglądajmy do Tofifka i pomóżmy. Każda złotóweczka ma dla niego znaczenie ,aby mógł ruszyć ku lepszemu!!!

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Przywitam się w słoneczną niedzielę i podrzucę

Dzień dobry Jolu ! Tak, niedziela była bardzo słoneczna i u nas, dlatego właśnie cały dzień spędziłam poza domem. Dziękuję, ze zajrzałaś !

8 godzin temu, nulka07 napisał:

Witam w dniu słonecznym i pięknym! Kochani zaglądajmy do Tofifka i pomóżmy. Każda złotóweczka ma dla niego znaczenie ,aby mógł ruszyć ku lepszemu!!!

Witaj Nuleczko ! Popieram w całej rozciągłości; nie zostawiajmy Tofficzka lecz pomóżmy mu w drodze do dobrego życia. Zawsze powtarzam, ze każda złotówka jest dla niego bardzo cenna. Dziękuję, ze jesteś....

6 godzin temu, Bogusik napisał:

Wędrujemy na pierwszą....:)

hareketli-gif-resimler-5.gif

W towarzystwie śpiewów i muzyki, można wędrować. Cześć Bogusiu !

Dziękuję Wam za  obecność na bazarku. Był na górze cały dzień.

Posted
6 godzin temu, koja napisał:

Dzień dobry :)
Poproszę 3 puszki.

Koja kochana, dzięki Tobie dzisiejszy dzień należy do szczęśliwych ! Jesteśmy "do przodu" o 30 zł !!! Jestem ogromnie wdzięczna i bardzo Ci za pomoc dziękuję !

Posted
8 godzin temu, Tola napisał:

Życzę wszystkim dobrej nocy i wciąż proszę o pomoc dla tego małego pieska, kto jeszcze dorzuci puszeczkę?

Witaj Tolu ! Ja zaś życzę wszystkim dobrego,udanego dnia i wciaz proszę o pomoc dla Toffika.