Havanka Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 Jeszcze trochę do góry ! Nadeszły już pierwsze zadeklarowane wpłaty, za które bardzo, bardzo dziękuję !!! Są zaznaczone w postach rozliczeniowych na czerwono. Znalazłam też na koncie w banku niespodziankę od Onaa !!! Renatko kochana dziękuję ogromnie za wpłatę dla Toffisia ! Przeznaczam ją na zakup puszki Hepatic. Quote
Havanka Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 Czy ktoś zrobi nam jeszcze dziś niespodziankę? Quote
nulka07 Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Też się melduję ! Dokładam na 10km i puszkę potrzebnego jadła dla psinki;) Quote
Havanka Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 1 godzinę temu, Havanka napisał: Czy ktoś zrobi nam jeszcze dziś niespodziankę? 16 minut temu, nulka07 napisał: Też się melduję ! Dokładam na 10km i puszkę potrzebnego jadła dla psinki;) No i mamy niespodziankę !!!! Nulka z nieba nam spadasz ! Bardzo serdecznie Ci dziękuję !!! Już zapisuję. Quote
nulka07 Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 A konto można? Pozdrawiam baardzo serdecznie :) Quote
Havanka Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 7 godzin temu, nulka07 napisał: A konto można? Pozdrawiam baardzo serdecznie :) Nuleczko, jak tylko wstane, wysle numerek.Teraz zagladam z komórki. Quote
Havanka Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 9 godzin temu, nulka07 napisał: A konto można? Pozdrawiam baardzo serdecznie :) Numerek juz wysłany. Ja również pozdrawiam serdecznie i życzę pięknego, słonecznego weekendu ! Przed nami sobota i niedziela, ale u nas wciąż bazarek czynny ! Zapraszamy !!! Quote
Havanka Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 14 minut temu, MALWA napisał: Witam, moja wpłata w drodze : ) Dzien dobry Agnieszko. Pieknie dziękuję za ekspres ! Quote
MALWA Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 6 minut temu, Havanka napisał: Dzien dobry Agnieszko. Pieknie dziękuję za ekspres ! Ekspres, nie ekspres, ale wolałam od razu zapłacić, jak tylko dotarłam do laptopa, by i później nie przypominano ! Quote
Havanka Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 Dzięki serdeczne za odwiedziny ! Dzis jest piękny,sloneczny dzień. Moze wieczorem ktos jeszcze wpadnie. Quote
Havanka Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 Dziś cichutko na bazarku. Wciaz jednak podrzucamy i zapraszamy ! Quote
Havanka Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 Raniutko w niedzielę,też zaprosimy ! Quote
Havanka Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 Kto jeszcze zafunduje Toficzkowi puszkę Hepatica? Quote
Jolanta08 Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Przywitam się w słoneczną niedzielę i podrzucę 1 Quote
nulka07 Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Witam w dniu słonecznym i pięknym! Kochani zaglądajmy do Tofifka i pomóżmy. Każda złotóweczka ma dla niego znaczenie ,aby mógł ruszyć ku lepszemu!!! 1 Quote
Havanka Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 8 godzin temu, Jolanta08 napisał: Przywitam się w słoneczną niedzielę i podrzucę Dzień dobry Jolu ! Tak, niedziela była bardzo słoneczna i u nas, dlatego właśnie cały dzień spędziłam poza domem. Dziękuję, ze zajrzałaś ! 8 godzin temu, nulka07 napisał: Witam w dniu słonecznym i pięknym! Kochani zaglądajmy do Tofifka i pomóżmy. Każda złotóweczka ma dla niego znaczenie ,aby mógł ruszyć ku lepszemu!!! Witaj Nuleczko ! Popieram w całej rozciągłości; nie zostawiajmy Tofficzka lecz pomóżmy mu w drodze do dobrego życia. Zawsze powtarzam, ze każda złotówka jest dla niego bardzo cenna. Dziękuję, ze jesteś.... 6 godzin temu, Bogusik napisał: Wędrujemy na pierwszą....:) W towarzystwie śpiewów i muzyki, można wędrować. Cześć Bogusiu ! Dziękuję Wam za obecność na bazarku. Był na górze cały dzień. Quote
Havanka Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 6 godzin temu, koja napisał: Dzień dobry :) Poproszę 3 puszki. Koja kochana, dzięki Tobie dzisiejszy dzień należy do szczęśliwych ! Jesteśmy "do przodu" o 30 zł !!! Jestem ogromnie wdzięczna i bardzo Ci za pomoc dziękuję ! Quote
Tola Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Życzę wszystkim dobrej nocy i wciąż proszę o pomoc dla tego małego pieska, kto jeszcze dorzuci puszeczkę? Quote
Havanka Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 8 godzin temu, Tola napisał: Życzę wszystkim dobrej nocy i wciąż proszę o pomoc dla tego małego pieska, kto jeszcze dorzuci puszeczkę? Witaj Tolu ! Ja zaś życzę wszystkim dobrego,udanego dnia i wciaz proszę o pomoc dla Toffika. Quote
Recommended Posts