rozi Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Pisałyście, że przed dominującymi psami ucieka. To nie jest charakter jagdt'a, one nie wymiękają. Mógł być psem myśliwego, takiego z gorszej półki, i się nie sprawdzał. Ten ropien/rana też mógł być od zahaczenia przez dzika. Quote
AnaGD Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 8 godzin temu, rozi napisał: Pisałyście, że przed dominującymi psami ucieka. To nie jest charakter jagdt'a, one nie wymiękają. Mógł być psem myśliwego, takiego z gorszej półki, i się nie sprawdzał. Ten ropien/rana też mógł być od zahaczenia przez dzika. Możliwe, dlatego tez pisałam, ze charakter tej rasy się w tym wypadku nie potwierdza, na szczęście... :) Quote
AnaGD Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 10 godzin temu, Poker napisał: Wpłacę 50 zł na chłopaka. Proszę o nr konta. Poszła wiadomość prv Quote
Margo3011 Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 18 godzin temu, Poker napisał: Wpłacę 50 zł na chłopaka. Proszę o nr konta. Dziekuje bardzo w imieniu Bostona :) Boston to swietny piesek, pokojowo nastawiony do swoich pobratymcow. Pieknie okazuje wdziecznosc za opieke. AnaGD nigdy nie przechodzi obojetnie obok psiego nieszczescia, dwa tygodnie temu znalazla na ulicy czarnego labka Misia. Zabezpieczyla piesia, porozwieszala plakaty i ogloszenia w internecie i odnalazla wlasciciela. Misio wrocil do swojego pana a na pozegnanie AnaGD wyposazyla go w adresowke. Boston jest jeszcze w trakcie leczenia i czeka go kastracja co wiaze sie z kosztami. Gdyby jeszcze jakas dobra Duszka mogla pomoc poktryc Ani te koszty byloby super. Przy czterech chorych psach, ktorymi opiekuje sie AnaGD wydatki na kolejnego psa sa ciezkie do ogarniecia. Bardzo dziekuje w imieniu Ani za dotychczasowa pomoc Prosimy o udostepnianie wydarzenia Bostona na FB. Bardzo nam wszystkim zalezy, zeby Piesio znalazl kochajacy domek, w ktorym bedzie jedynym albo drugim psem a nie osmym na doczepke w stadzie ,ktore nie powinno sie juz powiekszac. Boston z kolega Dolarem Boston i gnat:) 2 Quote
Margo3011 Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 AnaGD : ,,Takiego widoku nikt by się nie spodziewał jeszcze tydzień temu po psie, który chciał mi odgryźć rękę.. https://zrzutka.pl/k5awap 1 Quote
AnaGD Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Poproszę nr konta. Wyslalm wiadomość prv Quote
AnaGD Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 Dnia 7.03.2019 o 00:09, Poker napisał: Wpłacę 50 zł na chłopaka. Proszę o nr konta. Bardzo dziękuje! Przelew dla Bostona dotarł :) Quote
Anula Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Poproszę o dane do przelewu.Wpłacę 20,00zł.na potrzeby Bostonka. 1 Quote
Margo3011 Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Bostonek to cudowny psiak, kazdego dnia daje tego dowody :) 1 Quote
AnaGD Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 1 godzinę temu, Anula napisał: Poproszę o dane do przelewu.Wpłacę 20,00zł.na potrzeby Bostonka. Wysłałam prv Quote
Nadziejka Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 8 minut temu, AnaGD napisał: Wysłałam prv Aniu Tobie I Lapenkom Najlepsiutkiego Wszelkiego Quote
AnaGD Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 11 minut temu, Nadziejka napisał: Aniu Tobie I Lapenkom Najlepsiutkiego Wszelkiego Dziękuję i wzajemnie :)) Wszystkim Paniom najlepszego w naszym dniu :))) Quote
Anula Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 10 godzin temu, AnaGD napisał: Wysłałam prv Przelew zrobiony.Pozdrawiam serdecznie. Quote
AnaGD Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 Dnia 6.03.2019 o 02:38, MALWA napisał: Śliczny psiak z Bostona ! Ale skoro biegał sam po ulicy, to podejrzewam, że ktoś go wyrzucił z auta w tym rejonie. Podeślę 50 zl na Bostona. Konto mam, bo robiłam jakis czas temu przelew z wątku Kosty dla Luka i Dragona. Dziękuję! Wpłata dotarła! :) Quote
AnaGD Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 Dnia 8.03.2019 o 22:09, AnaGD napisał: Wysłałam prv Przelew dotarł :) bardzo dziekujemy :) Quote
AnaGD Posted March 12, 2019 Author Posted March 12, 2019 Boston dziś miał zabieg kastracji, mały dochodzi do siebie. W czwartek kontrola i zastrzyki. Cóż... zadowolony pewnie nie jest z tego powodu, ale mnożyć nie zamierzamy kolejnych bezdomnych psiaków. Powinien być obowiązek kastracji... ile mniej niechcianym psom by to zaoszczędziło bólu i tułaczki :( Mimo to nawet dziś u wet kiedy odbieraliśmy Bostona jakiś Pan utożsamiał się ze strata jaj...najwyraźniej nie podzielał entuzjazmu z plusów wynikających z kastracji... 2 Quote
Margo3011 Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Bostonek w drodze na zabieg, jeszcze nieswiadomy co go czeka :) Wycieli klejnoty :( Boston dochodzi do siebie. W czwartek kontrola. Nawet koty mu wspolczuja straty... :) 1 1 Quote
Margo3011 Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Informacja od Bostonka z wczoraj AnaGD:,, Boston zaliczył dziś kontrolę i zastrzyki. Rana ładnie się goi. Za 8 dni zdejmujemy szwy. Zważywszy, że przed zabiegiem poprosiliśmy o sprawdzenie przednich łapek bo mały nie pozwala się za nie łapać i od razu reaguje nerwowo, a czasem jak wstawał trochę kulał wet zrobił jeszcze zdjęcia za co musielismy dopłacić. Rachunek poniżej.,, Rachunek za kastracje AnaGD :,,Obcięli mu jaja... a przyszyli łóżko :) które po kastracji stało się głównym centrum dowodzenia Bostona :) Jak ktoś poszukuje narzuty na łóżko to mały odnajdzie się w roli idealnie :) ,, Quote
uxmal Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Wyróżniłam ogłoszenie Bostonka na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/boston-psiak-w-typie-jagdteriera-szuka-domu-CID103-IDyTUVg.html#024146d619;promoted pakiet maxi 1 Quote
Margo3011 Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 22 godziny temu, uxmal napisał: Wyróżniłam ogłoszenie Bostonka na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/boston-psiak-w-typie-jagdteriera-szuka-domu-CID103-IDyTUVg.html#024146d619;promoted pakiet maxi Bostonek kanapowiec bardzo dziekuje :) Jeszcze zdjecie szwow, szczepienie i Boston gotowy do adopcji. Piesio czeka na Czlowieka o wielkim sercu i z wygodnym lozkiem :) Quote
Recommended Posts