Jolanta08 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 8 minut temu, uxmal napisał: Och! to brakuje tylko 26 zł :) Kurka wodna nic nie mam na budowie za 1 zł :) To wezmę jeszcze akcesoria a dodatkowa złotówka to rekompensata za uszkodzony walcem drogowym znak ostrzegawczy 1 Quote
uxmal Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Przed chwilą, Jolanta08 napisał: To wezmę jeszcze akcesoria a dodatkowa złotówka to rekompensata za uszkodzony walcem drogowym znak ostrzegawczy cmok cmok cmok :))) ach nie zauważyłam tego uszkodzenia... ciemno jest.:) Quote
Jo37 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 3 minuty temu, uxmal napisał: prześlę pw. Zbieram narazie ja. Chcesz za walec zapłacić, czy dokupić coś jeszcze? Niestety tylko za walec. Wczoraj w warsztacie samochodowym zapłaciłam 1160 zł. Quote
uxmal Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 1 minutę temu, Jo37 napisał: Niestety tylko za walec. Wczoraj w warsztacie samochodowym zapłaciłam 1160 zł. o rany :( Quote
uxmal Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Mamy kolejne wpłaty w niespodziankami :) Dzisiaj na konto wpłynęły pieniądze od : Nulka07-10 zł B-d - 20 zł - :))))))))))))))))))))))))))))))) Dodatkowa kopareczka Gabi79 - 5 zł Ślicznie dziękuje :))))))))))) Quote
uxmal Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 59 minut temu, b-d napisał: Wreszcie pojawiła siè Pani Kierownik budowy :-) Będzie przecinanie wstęgi czy jeszcze? :)))))) Dziękuje Pięknie :)))))))))))))))))))))) za dodatkową wpłatę. Ale niespodzianka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Baaaardzo się cieszę :)))))) Chodziłeś po nocy i coś dla siebie znalazłeś:) Koparkę czy dwa walce czy 4 akcesoria :? Quote
b-d Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Było ciemno, ale ten pojazd jeździł szybciej niż walec., więc to chba była koparka. Kurczę, tego wina z cisowianką nie mogę się doczekać, to jeszce walec na koniec poproszę. 1 1 Quote
uxmal Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 8 minut temu, b-d napisał: Było ciemno, ale ten pojazd jeździł szybciej niż walec., więc to chba była koparka. Kurczę, tego wina z cisowianką nie mogę się doczekać, to jeszce walec na koniec poproszę. Wspaniała dedukcja :) :))))))))))))))))) Dziękuje..:)))))))))))))))))))za walec... Jeju ale droga Nam wyszła.:) Jak niemiecka autostrada:) Quote
Gabi79 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ojej, droga zbudowana, cudownie!!! Z całego serca dziękuję wszystkim uczestnikom bazarku oraz oczywiście wspaniałej Pani Kierownik Budowy!!! 1 Quote
uxmal Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Jeszcze nigdy nie zakończyłam projektu zgodnie z harmonogramem . Jestem "na zielono" żadnego czerwonego znaczka :) Zgodnie z harmonogramem budowy inwestycja powinna zakończyć się 8.03.2019 r. Z uwagi na tempo prac - Uroczyste zamknięcie inwestycji odbędzie się jutro o godz 20:00 Do zobaczenia :))) Proszę przynieść ze sobą kubeczki :) 1 2 Quote
uxmal Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Dziennik budowy drogi życia Stan: środa godz 20:43 - położono podbudowę drogi: - 100% - uregulowano i wyrównano warstwę nośną : 100% - położono warstwę użytkową 100% - instalacja zabezpieczeń pobocza- 100% - dodatkowy przychód 1 walec , koszty z walca =0 zł Razem = "na zielono" i na Plusie Quote
Radek Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ale numer, inwestycja zakończona przed terminem:) Quote
b-d Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 12 minut temu, Radek napisał: Ale numer, inwestycja zakończona przed terminem:) I jaki bankiecik nam Pani Kierownik szykuje! Super! :-) Quote
uxmal Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 No dobrze czas na refleksję a potem Świętowanie. Takiej drogi życia jak na tym filmie życzę każdemu zwierzakowi i człowiekowi. Niech podbudową takiej drogi będą dobre zamiary, warstwą nośną dobre uczynki, warstwą użytkową radość z życia. 1 Quote
uxmal Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Dziękuje Wam bardzo za udział w bazarku. Choć dogo ma mało userów ale Tu liczy się ich jakość a nie ilość. Bez Was Świat byłby beznadziejnie nudny. Chylę czoła i kubeczek :) 1 Quote
uxmal Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Mamy kolejne wpłaty :) Dzisiaj na konto wpłynęły pieniądze od : Poker-20 zł B-d - 10 zł B-b- 10 zł Jo37 - 10 zł Jolanta08 -16 zł :) Bakusiowa -30 zł Tola - 20 zł Ślicznie dziękuje :))))))))))) Quote
Jo37 Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 56 minut temu, Radek napisał: Taki dystrybutor to mógłbym mieć:) Ja też. 1 Quote
uxmal Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 Mamy kolejne wpłaty :) Dzisiaj na konto wpłynęły pieniądze od : Christo_fair-20 zł AlaskanMalamutte- 20 zł Nesiowata 20 zł Elik - 35zł Ślicznie dziękuje :))))))))))) Quote
Recommended Posts