Tyśka) Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Boska jest :) Chyba ma coś w sobie z psich pastuszków :) A ogłoszenia - OBA! pomysłowe. Gratuluję, mnie już brakuje weny twórczej. Quote
agat21 Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Dobranoc Tosiu, śpij dobrze już bez bolących zębów. :) Quote
kiyoshi Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 7 minut temu, agat21 napisał: Pustki u króweczki :( Ja jestem ;) Quote
beataczl Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 caly czas zagladam, trzymam kciuki za sunieczke Quote
agat21 Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 55 minut temu, kiyoshi napisał: Ja jestem ;) 8 minut temu, beataczl napisał: caly czas zagladam, trzymam kciuki za sunieczke Bardzo Wam dziękuję <3 <3 <3 Quote
Nesiowata Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Zawsze ktoś zagląda, tylko nie zawsze odzywa się. Quote
kiyoshi Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 To prawda. Ja Agatko nikogo na watuś nie zaprosiłam, więc może też dlatego tutaj znacznie mnie osób:( trzeba by zaproszenia porozsyłać. Mam nadzieje, że Tosia, podobnie jak Zefirek i Blusia, szybciutko pójdzie na swoje:) Zaraz dorobie jeszcze ogłoszenie na Kraków:) Quote
Ainana Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Dziękuję za miłe słowa. Jednak przy Waszej pracy to pikuś. Tyle robicie, ze powinniście codziennie kwiaty dostawać. A jak wolicie to przysmaki dla swoich psiaków. Wierzę, że niedługo i do Tosi uśmiechnie się szczęście. W sumie już się uśmiechnęlo (widać na załączonych obrazkach, radosna taka). Ale nie ma to jak swój prywatny Pan lub oczywiście Pani. Tosia pewnie już nie jedna osobę ujęła. Teraz tylko czekać na telefon :) Quote
agat21 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 2 godziny temu, Ainana napisał: Dziękuję za miłe słowa. Jednak przy Waszej pracy to pikuś. Tyle robicie, ze powinniście codziennie kwiaty dostawać. A jak wolicie to przysmaki dla swoich psiaków. Wierzę, że niedługo i do Tosi uśmiechnie się szczęście. W sumie już się uśmiechnęlo (widać na załączonych obrazkach, radosna taka). Ale nie ma to jak swój prywatny Pan lub oczywiście Pani. Tosia pewnie już nie jedna osobę ujęła. Teraz tylko czekać na telefon :) Wiesz, że jedno dobre ogłoszenie potrafi zdziałać cuda? ;) Quote
Nesiowata Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 To dziś przywitam się z rana. Powodzenia ślicznotko! Quote
Ainana Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Duzo słoneczka dziś Tosiu, na sierści i w sercu;) Quote
agat21 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 9 godzin temu, Nesiowata napisał: To dziś przywitam się z rana. Powodzenia ślicznotko! Dzięki :) Miłe przywitanie :) Quote
agat21 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 5 godzin temu, Ainana napisał: Duzo słoneczka dziś Tosiu, na sierści i w sercu;) Dzięki za odwiedziny :) No ciekawe, czy słoneczko dziś u Toski było, u nas tylko do południa, a teraz jest pierwsza wiosenna burza! :) :) :) Quote
agat21 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Dopiero sprawdziłam konto i zauważyłam, że jest znowu wpłata od Nesiowatej! Bardzo bardzo Ci dziękuję :* 1 Quote
agat21 Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Mam nadzieję, że Toska pohasa sobie dzisiaj z innymi psiakami, że to będzie kolejny fajny dzień w jej życiu :) 1 2 Quote
beataczl Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 PRZEKLEILAM Z TAMTEJ STRONY BO TOSIA TU TAKA SZCZESLIWA WZRUSZAJACA FOTKA ...NA WOLNOSCI 1 Quote
agat21 Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Toska czeka na dom, mam nadzieję, że na przykład święta wielkanocne spędzi już u siebie. Fajnie by było :) 2 Quote
kiyoshi Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 6 godzin temu, agat21 napisał: Toska czeka na dom, mam nadzieję, że na przykład święta wielkanocne spędzi już u siebie. Fajnie by było :) zgadzam sie:) fajnie by było:) ciekawe jak się sunia sprawuje? Quote
agat21 Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Kto mógłby wyróżnić ogłoszenia Toski? Przeleję kasę na konto. Quote
kiyoshi Posted March 12, 2019 Author Posted March 12, 2019 11 minut temu, agat21 napisał: Czy każdy może wyróżnić? czyli ja też? ;) Kazdy moze wyroznic Dzwonilam przed chwila do Kasi. Tosia czuje sie bardzo dobrze- po reperacji zabkow pieknie je wszystko i sucha karme tez ;) dogadala sie ze wszystkimi psiakami Nie ma z nia klopotow Poprosilam o nowe zdjecia Quote
Recommended Posts