Ainana Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 3 godziny temu, kiyoshi napisał: dzięki Kasiu:) to już sporo informacji, można zabierać się za tekścik Mam pytanie, czy dwie osoby (inne konta na olx) mogą wklejać taką samą treść ogłoszenia do danego psiaka? Quote
agat21 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 To juz jutro Tosieczka będzie miała zabieg. Oby wszystko poszło dobrze. Quote
Tyśka) Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 20 godzin temu, Ainana napisał: Mam pytanie, czy dwie osoby (inne konta na olx) mogą wklejać taką samą treść ogłoszenia do danego psiaka? Lepiej troszkę pozmieniać. Poprzestawiać zdjęcia, trochę więcej enterów dodać etc. :) Quote
kiyoshi Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 21 godzin temu, Ainana napisał: Mam pytanie, czy dwie osoby (inne konta na olx) mogą wklejać taką samą treść ogłoszenia do danego psiaka? gdzies mi zginęło pytanie ;) Potwierdzam dla Tysią. Trzeba zmieniać, inaczej olx wywali oba podobne ogłoszenia a w najgorszym wypadku zablokuje konto/konta :( (już jedno konto na olx tak straciłam) Ainana- zrobiłam olx dla Tosi z Twoim super tekstem, ale już 2 godziny mi olx muli i nie chce zatwierdzić:( Quote
Ainana Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 41 minut temu, Tyś(ka) napisał: Lepiej troszkę pozmieniać. Poprzestawiać zdjęcia, trochę więcej enterów dodać etc. :) Dzięki bardzo za odpowiedź: ) Quote
Ainana Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 7 minut temu, kiyoshi napisał: gdzies mi zginęło pytanie ;) Potwierdzam dla Tysią. Trzeba zmieniać, inaczej olx wywali oba podobne ogłoszenia a w najgorszym wypadku zablokuje konto/konta :( (już jedno konto na olx tak straciłam) Ainana- zrobiłam olx dla Tosi z Twoim super tekstem, ale już 2 godziny mi olx muli i nie chce zatwierdzić:( Tobie tez dziekuje za odpowiedź ;) Myślałam, ze dwie osoby (z różnych kont) mogą mieć jedno ogłoszenie, tzn. treść, ehh.. Mi OLX też czesto muli... Właśnie wysłałam Ci kiyoshi drugi tekst dla Tosi. Jak masz jakieś sugestie to śmiało zmieniaj ;) Quote
kiyoshi Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 1 minutę temu, Ainana napisał: Tobie tez dziekuje za odpowiedź ;) Myślałam, ze dwie osoby (z różnych kont) mogą mieć jedno ogłoszenie, tzn. treść, ehh.. Mi OLX też czesto muli... Właśnie wysłałam Ci kiyoshi drugi tekst dla Tosi. Jak masz jakieś sugestie to śmiało zmieniaj ;) ok, dziękuje. Na razie tamto pierwsze ogłoszenie nie przechodzi. Nie wiem czy ktoś już nie robił jakiegos ogłoszenia?? bo zdjęć nie przycinałam... Zarzz przeczytam drugi tekst:) Quote
kiyoshi Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 1 minutę temu, agat21 napisał: Podzielcie się tekstem o Tosce :) własnie chciałabym wstawić z gotowymi ogłoszeniami, ale nadal nie przechodzi:( co z tym olx ? Quote
kiyoshi Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Tosia jest wlasnie u weta Kasia ja zwazyla- jest 12,7 kg ! Trzymamy kciuki za zebaki zeby juz byly ladne a sunia wybudzona Quote
kiyoshi Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 34 minuty temu, agat21 napisał: Wielkie kciuki! Będzie dobrze :) Agatko mam nadzieje ze nie bedziesz miec za zle ale poprosilamtez o zachipowanie suni przy okazji Postaram sie w przyszlym tygodniu zrobic jakis bazarek bo widze ze finanse kiepsko stoja Quote
Ainana Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Tosia jest wlasnie u weta Kasia ja zwazyla- jest 12,7 kg ! Trzymamy kciuki za zebaki zeby juz byly ladne a sunia wybudzona Co? 12,7 kg??? ... ja Tosi dawalam spokojnie 15, nawet 17... szok! A kciuki trzymam, trzymam. Quote
agat21 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ze zdjęć często trudno wywnioskować jak duży jest psiak. Zefirek wydawał mi się dużo większy na zdjęciach, a przyjechał mały kurczak :) Kiyoshi, dobrze, że poprosiłaś o zaczipowanie Toski. Nad finansami tez postaram się pomyśleć mocniej w tym tygodniu, powoli dopiero wracam do w miarę normalnego życia, strasznie byłam rozbita po tych ostatnich wyjazdach, w domu wciąż mam sajgon i na wpół rozpakowaną walizę ;)) 2 Quote
agat21 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ciekawe jak zabieg ząbkowy. Czy Kasia da znać po wszystkim? Quote
kiyoshi Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 4 godziny temu, agat21 napisał: Ciekawe jak zabieg ząbkowy. Czy Kasia da znać po wszystkim? Kasia wysłała mi sms o 16:30, że Tosia już w domu, kieł usuniety, reszta zabków wyczyszczona :) Może Kasia zajrzy tu później i coś dopisze? czekamy oczywiście na zdjęcie uśmiechu cudnego :) Quote
Ainana Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 48 minut temu, kiyoshi napisał: Kasia wysłała mi sms o 16:30, że Tosia już w domu, kieł usuniety, reszta zabków wyczyszczona :) Może Kasia zajrzy tu później i coś dopisze? czekamy oczywiście na zdjęcie uśmiechu cudnego :) Dziękujemy za wieści i czekamy na zdjęcie: ) P.S. widziałam ogłoszenie Tosi :) Quote
agat21 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 A linka do ogłoszenia można by tu wrzucić? Uprasza się gorąco :) Quote
kiyoshi Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 26 minut temu, agat21 napisał: A linka do ogłoszenia można by tu wrzucić? Uprasza się gorąco :) Juz wstawiam:) przepraszam:) Zaraz zrobie jeszcze ogłoszenie z tym drugim tekstem od Ainana na Katowice. A to jest na Bielsko https://www.olx.pl/oferta/pedzelek-tosi-pragnie-malowac-milosc-swojego-zycia-CID103-IDyUYRR.html Quote
kiyoshi Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Drugie ogłoszenie juz przyjęli- na Katowice https://www.olx.pl/oferta/nieduza-urocza-sunia-tosia-kiedy-wiara-czyni-cuda-CID103-IDyWZk1.html :) Quote
agat21 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Bardzo fajne :) Z pomysłem, motywem przewodnim i ślicznymi zdjęciami suńki. Dzięki ogromniaste Ainana :* Quote
kasiainat Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 22 godziny temu, Ainana napisał: Co? 12,7 kg??? ... ja Tosi dawalam spokojnie 15, nawet 17... szok! A kciuki trzymam, trzymam. Tosia powinna ważyć 15-17 kg , jest chudziutka. Od wczoraj zdecydowanie lepiej je - musiał ją bardzo boleć ten kieł. Myślę, że szybko nabierze teraz ciała:-) Dzisiaj pytałam o sterylkę i wetka mówi, że Tosia bardzo dobrze zniosła narkozę więc spokojnie można ją sterylizować za ok 2 tygodnie. Zapłaciłam 230 zł za zęby i 38 za czip. 2 Quote
kiyoshi Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Dziekujemy Kasiu ;) To mysle ze warto Tosie na koniec marca umawiac na zabieg razem z Fruzia ;) Super ze zaczela jesc i pyszczek tez usmiechniety! Wolny od bolu. Cudowne to zdjecie na podusiach ale i w biegu Wspaniale ma zycie! Quote
agat21 Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Super, że Toska teraz może spokojnie jeść :) Jedz maleńka, nabieraj ciałka :) Dzięki wielkie za wieści i śliczne zdjęcia. Koszty weta zaraz zapłacę. Quote
Recommended Posts