Jump to content
Dogomania

Wreszcie i Tania znalazła swój dom - zamieszkała u DT Karmelka:) Beza w DS w Warszawe, Wiola pokonała parwo i ma DS w Niepołomicach:) Szczeniaki w swoich domach:) Tosia za TM:( Pomocy!!! 3 suczki i 5 szczeniaków z interwencji:(:(

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Tania całkowicie porzuciła kontenerek na rzecz nowego posłanka i kanapy:)

Super  :)
Czyli czuje się bezpieczna i całkowicie zaakceptowała rzeczywistość. Jest u siebie  :)

• Like 1
Posted
Dnia 5.02.2020 o 20:56, Tola napisał:

Tania całkowicie porzuciła kontenerek na rzecz nowego posłanka i kanapy:)

Wreszcie wieści, na ,które czekaliśmy :))

• Like 1
Posted

Bardzo cieszę się widząc Tanię taka szczęsliwą. Usmiech z poprzedniego zdjęcia jest dla niej typowy. Wtedy jeszcze tak szybko macha ogonkiem, jak robi te minki. Pluszaki lubi dzięki Kajowi. Jak był szczeniakiem, to odkrył w garażu ich cały karton po moich córkach. Zaczął je przynosic i tym sposobem zamiast piłeczek czy psich gryzaków, wszystkie psy przerzuciły się na pluszaki.

Wiedziałam, że u Oli będzie jej najlepiej i ze warto było czekać. Nie wyobrażam sobie, że byłaby tak szczęśliwa w którymś z domów, jakie sie wczesniej zgłosiły.

• Like 3
  • 3 weeks later...
Posted

Rozmawiałam dzisiaj z DT Karmelka; we wtorek odeszła Jej starsza koteczka:(

Stało się to  w czasie, kiedy zwierzaki były same w domu i chyba wszystkie bardzo to przeżyły, Tania również:(.

Do soboty znowu nie wychodziła z tego pokoju, w którym przebywała przez pierwsze dni, znowu załatwiała się w domu.

Teraz jest już lepiej, wszystko wróciło do normy.

• Like 1
Posted
Dnia 2.03.2020 o 21:32, Tola napisał:

Rozmawiałam dzisiaj z DT Karmelka; we wtorek odeszła Jej starsza koteczka:(

Stało się to  w czasie, kiedy zwierzaki były same w domu i chyba wszystkie bardzo to przeżyły, Tania również:(.

Bardzo smutna wiadomość  :(  

Żegnaj kiciu  znicz-pamieci.jpg.15f1cc630e8b0f3b1a3166ec3e212200.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Tania zrobila niesamowite postępy a Beza vel Moli to już światowa dama !

Przykro mi bardzo z powodu smierci kotki. Żegnaj kiciu. Twój czas dobiegł końca...

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Rozmawiałam parę dni temu z DT Karmelka, wszystko u nich dobrze, powolutku dochodzą do siebie po odejściu kici.

Tania zachowuje się wspaniale, stała się bardziej pewna siebie, potrafi bronic miejsca na kanapie i w pokoju, w którym śpi;).

No i bardzo pokochała tatę DT Karmelka - a przecież jeszcze niedawno panicznie bała się mężczyzn.

Wspaniale, że tak to wszystko potoczyło się, bo dom DT Karmelka to jak zaprojektowany dl Tani:)

• Like 3
  • Upvote 3
Posted
3 godziny temu, Tola napisał:

Wspaniale, że tak to wszystko potoczyło się, bo dom DT Karmelka to jak zaprojektowany dl Tani:)

Tak czasem bywa, jakby zwierzaczek czekał na jakieś konkretne miejsce, jakby ktoś go dla niego zaplanował. Musiała się stworzyć sytuacja, w której Tońcia mogła wreszcie pojechać do tego swojego zaplanowanego domku.

• Like 1