elik Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 1 godzinę temu, Tola napisał: Tania całkowicie porzuciła kontenerek na rzecz nowego posłanka i kanapy:) Super :) Czyli czuje się bezpieczna i całkowicie zaakceptowała rzeczywistość. Jest u siebie :) 1 Quote
Jolanta08 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Tak się cieszę :))) wspaniała wiadomość 1 Quote
Jo37 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Mądra suczka. Kanapa zdecydowanie wygodniejsza od kontenerka. 1 Quote
b-b Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Dnia 5.02.2020 o 20:56, Tola napisał: Tania całkowicie porzuciła kontenerek na rzecz nowego posłanka i kanapy:) Wreszcie wieści, na ,które czekaliśmy :)) 1 Quote
Tola Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Tania zaczęła interesować się zabawkami, więc musi mieć w czym wybierać;) 2 Quote
Jaaga Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Bardzo cieszę się widząc Tanię taka szczęsliwą. Usmiech z poprzedniego zdjęcia jest dla niej typowy. Wtedy jeszcze tak szybko macha ogonkiem, jak robi te minki. Pluszaki lubi dzięki Kajowi. Jak był szczeniakiem, to odkrył w garażu ich cały karton po moich córkach. Zaczął je przynosic i tym sposobem zamiast piłeczek czy psich gryzaków, wszystkie psy przerzuciły się na pluszaki. Wiedziałam, że u Oli będzie jej najlepiej i ze warto było czekać. Nie wyobrażam sobie, że byłaby tak szczęśliwa w którymś z domów, jakie sie wczesniej zgłosiły. 3 Quote
Jolanta08 Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Jak ja kocham takie wieści z domków, duże mizianko dla Tani i uściski dla DT-Karmelki :))) 3 Quote
Kamila Proc Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 usciski niezmienne i podziekowania 2 Quote
Jolanta08 Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 Co słychać u Tani ? Przesyłam sunieczce mizianko. Quote
b-b Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 ..a ja też jestem ciekawa co u Was słychać? Quote
Tola Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Rozmawiałam dzisiaj z DT Karmelka; we wtorek odeszła Jej starsza koteczka:( Stało się to w czasie, kiedy zwierzaki były same w domu i chyba wszystkie bardzo to przeżyły, Tania również:(. Do soboty znowu nie wychodziła z tego pokoju, w którym przebywała przez pierwsze dni, znowu załatwiała się w domu. Teraz jest już lepiej, wszystko wróciło do normy. 1 Quote
elik Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Dnia 2.03.2020 o 21:32, Tola napisał: Rozmawiałam dzisiaj z DT Karmelka; we wtorek odeszła Jej starsza koteczka:( Stało się to w czasie, kiedy zwierzaki były same w domu i chyba wszystkie bardzo to przeżyły, Tania również:(. Bardzo smutna wiadomość :( Żegnaj kiciu Quote
Kamila Proc Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 smutne to. ale tak jest ze zwierzecymi domkami. ciagla radosc przeplata sie ze smutnymi historiami 1 1 Quote
Tola Posted March 10, 2020 Author Posted March 10, 2020 Córcia Tani - Beza vel Moli pozdrawia:) 1 1 Quote
Havanka Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Tania zrobila niesamowite postępy a Beza vel Moli to już światowa dama ! Przykro mi bardzo z powodu smierci kotki. Żegnaj kiciu. Twój czas dobiegł końca... 1 1 Quote
Tola Posted March 21, 2020 Author Posted March 21, 2020 Rozmawiałam parę dni temu z DT Karmelka, wszystko u nich dobrze, powolutku dochodzą do siebie po odejściu kici. Tania zachowuje się wspaniale, stała się bardziej pewna siebie, potrafi bronic miejsca na kanapie i w pokoju, w którym śpi;). No i bardzo pokochała tatę DT Karmelka - a przecież jeszcze niedawno panicznie bała się mężczyzn. Wspaniale, że tak to wszystko potoczyło się, bo dom DT Karmelka to jak zaprojektowany dl Tani:) 3 3 Quote
elik Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 3 godziny temu, Tola napisał: Wspaniale, że tak to wszystko potoczyło się, bo dom DT Karmelka to jak zaprojektowany dl Tani:) Tak czasem bywa, jakby zwierzaczek czekał na jakieś konkretne miejsce, jakby ktoś go dla niego zaplanował. Musiała się stworzyć sytuacja, w której Tońcia mogła wreszcie pojechać do tego swojego zaplanowanego domku. 1 Quote
Recommended Posts