Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ale tu pustki - wiadomo już coś o wizycie u weta?

malawaszko ostatnio jestem tak zabiegana, że nie mam czasu nawet na zebranie własnych myśli do kupy :oops::oops::oops: Jutro nie będzie mnie w schronisku, bo mam wolne - musze iśc do lekarza i załatwić 100 spraw, a potem są Święta.. Psiak naszczęście jest w bardzo dobrej kondycji, ma apetyt, codziennie go obserwuję, nic niepokojącego się nie dzieje, w przyszłym tygodniu już napewno się tym zajmę, OK.?

Posted

Mysia_ napisał(a):
w przyszłym tygodniu już napewno się tym zajmę, OK.?

no ok ok :watpliwy:

tylko mnie po prostu nie daje spokoju to co on ma na boku bo nieładnie wyglądało - rana a w środku jakby narośl - no i się martwię :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
no ok ok :watpliwy:

tylko mnie po prostu nie daje spokoju to co on ma na boku bo nieładnie wyglądało - rana a w środku jakby narośl - no i się martwię :oops:

naszczęście póki co nic złego mu się z tym nie dzieje, ale napewno wetka to zobaczy ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
psiak coraz bardziej rozbrykany się robi :lol:

więcej pisz więcej :cool3: a przytył już troszkę? słucha się troszkę czy na w nosie co się do niego mówi? do psów dalej w porządku?

Posted

Mysia_ napisał(a):
psiak coraz bardziej rozbrykany się robi :lol:

bo to jeszcze młode psisko jest :loveu: ! i tylu kilogramów filcu się pozbył to się zrobił ruchliwy:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
bo to jeszcze młode psisko jest :loveu: ! i tylu kilogramów filcu się pozbył to się zrobił ruchliwy:evil_lol:

biega jak opętany :lol: i boks sobie otwiera :mad: trzeba furtkę wiązać na smycz :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
przedewszystkim to jak tylko ma okazję biega :eviltong: Biegunka zdarza sie czasami, pewnie przydałaby mu się jakaś lepsza dieta :roll:

ale ta biegunka to taka jak wtedy? smolista i mega śmierdząca? nawet na dworze jak robił to był koszmar :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale ta biegunka to taka jak wtedy? smolista i mega śmierdząca? nawet na dworze jak robił to był koszmar :roll:

nie taka, poprostu zwykłe rozwolnienie....