Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
przytył choć troszkę?

mi si9ę wydaje, że tak, ale na wszelki wypadek nasza Pani wet pobrała mu krew, jutro będą wyniki. Ten guzek na boku to nic groźnego ;)

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
to co miał Danter na boku wystarczyło naciąc i wycisnąć ;) Danter już po kastracji, zabieg zniósł bardzo dobrze :cool3:
Aha i wyniki krwi były OK.

o kurde naciać i wycisnąc - mam nadzieję, że tyle wystarczy bo mnie to się nie podobało i już :eviltong: cieszy mnie niezmiernie, że już chłopak po kastracji :multi: a jeszcze niezmierniej mnie cieszy, że wyniki krwi ma ok :loveu::multi:

Posted

Dokładnie takiego psiaka szukałam,no cudo. Jak wygląda taka adopcja i co trzeba zrobić żeby psiak mógł być z nami?
dopiero dziś zaczynam sie tu rozglądać a wcześniejsze zwierzaki zbieralam po prostu z ulicy a jakoś żaden się ostatnio nie przybłąkał

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
Dokładnie takiego psiaka szukałam,no cudo. Jak wygląda taka adopcja i co trzeba zrobić żeby psiak mógł być z nami?
dopiero dziś zaczynam sie tu rozglądać a wcześniejsze zwierzaki zbieralam po prostu z ulicy a jakoś żaden się ostatnio nie przybłąkał

Skontaktuj się ze schroniskiem 271-47-97, albo najlepiej zadzwoń do Mysi (pracuje w schronisku) 692-581-343 i powiedz, że chodzi o Dantera ;)

Posted

dzięki bardzo z samego rana tam zadzwonie. jej oby się udało,szkoda takiego psiaka a wiem jakie cudowne są psiaki ze schronisk bo w bliskiej rodzinie są takie 3 i to jest aż niemożliwe jak one potrafią się odwdzięczyć za domek

Posted

kurcze konto w tel mam puste a nie mam jak wyjść po karte :( mąż przez przypadek wzioł też moje klucze,chyba go udusze a już usiedzieć nie umie,napiszcie coś więcej o Danterze?
jakie macie oczekiwania co do przyszłych właścicieli?

Posted

ja sie przyznam nie znam go jakos wyjatkowo:oops:wiem tylko ze jest bardzo sympatycznym psiakiem i z tego co widze nie bedzie sprawial problemow:evil_lol:wlasciciele musza byc przede wszystkim odpowiedzialni...takiego psiaka napewno trzeba regularnie czesac i kiedy trzeba obcinac...no i jest duzy wiec nadaje sie najlepiej do jakiegos domku:razz:

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
kurcze konto w tel mam puste a nie mam jak wyjść po karte :( mąż przez przypadek wzioł też moje klucze,chyba go udusze a już usiedzieć nie umie,napiszcie coś więcej o Danterze?
jakie macie oczekiwania co do przyszłych właścicieli?

Aleksandra czy to ty pisałaś do mnie w sprawie adopcji sznaucera Boba (który już w domu) :razz:? Wysłałam do Ciebie przed chwilą odpowiedź.
Jeśli to Ty to przy ew. adopcji weźcie pod uwagę obecność małego dziecka w domu - czy Danter się nada.

Posted

To chyba p. Aleksandra dzwoniła do andzi69 w sprawie kieleckiej ctr-ki:cool3: i andzia podała link do wątku tutaj - bo w sumie bliżej:p a my w kielcach czekamy na decyzje domków z w-wy więc Bromba wisi w zawieszeniu:razz:

Posted

[quote name='Asia_Klero']ja sie przyznam nie znam go jakos wyjatkowo:oops:wiem tylko ze jest bardzo sympatycznym psiakiem i z tego co widze nie bedzie sprawial problemow:evil_lol:wlasciciele musza byc przede wszystkim odpowiedzialni...

tego zagwarantować nie można bo pies poza schroniskiem zachowuje się inaczej, trzeba brać pod uwagę rózne opcje zachowań i na pewno trzeba od początku być stanowczym i konsekwentnym i wymagać od psa tego, czego będzie się od niego wymagało potem

Aleksandra napisz jakie masz doświadczenie z psami - zwłaszcza z takimi dużymi, mieszkasz w domu czy w bloku?

Posted

Jeśli to ta sama Aleksandra, która napisała do mnie - a tak sądzę :razz: - to dziecko jest małe - 2.5 letnie. Aleksandra napisała też, że miała adoptowanego ze złych warunków 10-letniego CTR-a, a później dużego psa przez 7 lat. Mieszka w mieszkaniu.