Mysia_ Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 malawaszka napisał(a):przytył choć troszkę? mi si9ę wydaje, że tak, ale na wszelki wypadek nasza Pani wet pobrała mu krew, jutro będą wyniki. Ten guzek na boku to nic groźnego ;) Quote
malawaszka Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 no to sięcieszę, a ten pypeć w tej rance? mówiła co to może być? Quote
Mysia_ Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 wiesz co dzisiaj nawet nie miałam za wiele czasu, żeby z Panią wet rozmawiać, wiem tyle, że to nic groźnego :oops: Quote
Bjuta Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Przystojniaczek! YouTube - DANTER - Schronisko dla zwierząt w Zabrzu. Quote
malawaszka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 :loveu::loveu::loveu:szkoda, że nie widać jak się rusza, ale i tak super :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 to co miał Danter na boku wystarczyło naciąc i wycisnąć ;) Danter już po kastracji, zabieg zniósł bardzo dobrze :cool3: Aha i wyniki krwi były OK. Quote
malawaszka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Mysia_ napisał(a):to co miał Danter na boku wystarczyło naciąc i wycisnąć ;) Danter już po kastracji, zabieg zniósł bardzo dobrze :cool3: Aha i wyniki krwi były OK. o kurde naciać i wycisnąc - mam nadzieję, że tyle wystarczy bo mnie to się nie podobało i już :eviltong: cieszy mnie niezmiernie, że już chłopak po kastracji :multi: a jeszcze niezmierniej mnie cieszy, że wyniki krwi ma ok :loveu::multi: Quote
weszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cudny jest :loveu: i fajnie że ze zdrowiem ok. Teraz tylko znaleźć dom...:roll: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 no własnie wspaniały domku dla Dantera gdzie jesteś? :mad: Quote
agata51 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jeszcze chwila i domki będą się bić o Dantera! Quote
Mysia_ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 nie no, bić się nie muszą :lol: wystarczy nam jeden, ale cudowny domek :cool3: Quote
Aleksandra Bytom Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dokładnie takiego psiaka szukałam,no cudo. Jak wygląda taka adopcja i co trzeba zrobić żeby psiak mógł być z nami? dopiero dziś zaczynam sie tu rozglądać a wcześniejsze zwierzaki zbieralam po prostu z ulicy a jakoś żaden się ostatnio nie przybłąkał Quote
pati_zabrze Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Aleksandra Bytom napisał(a):Dokładnie takiego psiaka szukałam,no cudo. Jak wygląda taka adopcja i co trzeba zrobić żeby psiak mógł być z nami? dopiero dziś zaczynam sie tu rozglądać a wcześniejsze zwierzaki zbieralam po prostu z ulicy a jakoś żaden się ostatnio nie przybłąkał Skontaktuj się ze schroniskiem 271-47-97, albo najlepiej zadzwoń do Mysi (pracuje w schronisku) 692-581-343 i powiedz, że chodzi o Dantera ;) Quote
Aleksandra Bytom Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 dzięki bardzo z samego rana tam zadzwonie. jej oby się udało,szkoda takiego psiaka a wiem jakie cudowne są psiaki ze schronisk bo w bliskiej rodzinie są takie 3 i to jest aż niemożliwe jak one potrafią się odwdzięczyć za domek Quote
Asia_Klero Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 zadzwon do mysi na komorke:cool3:do niej mozna zawsze:evil_lol::loveu: Quote
Mysia_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 prawie zawsze :evil_lol::diabloti: no to czekam na telefon ;) Quote
Aleksandra Bytom Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 kurcze konto w tel mam puste a nie mam jak wyjść po karte :( mąż przez przypadek wzioł też moje klucze,chyba go udusze a już usiedzieć nie umie,napiszcie coś więcej o Danterze? jakie macie oczekiwania co do przyszłych właścicieli? Quote
Asia_Klero Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ja sie przyznam nie znam go jakos wyjatkowo:oops:wiem tylko ze jest bardzo sympatycznym psiakiem i z tego co widze nie bedzie sprawial problemow:evil_lol:wlasciciele musza byc przede wszystkim odpowiedzialni...takiego psiaka napewno trzeba regularnie czesac i kiedy trzeba obcinac...no i jest duzy wiec nadaje sie najlepiej do jakiegos domku:razz: Quote
weszka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Aleksandra Bytom napisał(a):kurcze konto w tel mam puste a nie mam jak wyjść po karte :( mąż przez przypadek wzioł też moje klucze,chyba go udusze a już usiedzieć nie umie,napiszcie coś więcej o Danterze? jakie macie oczekiwania co do przyszłych właścicieli? Aleksandra czy to ty pisałaś do mnie w sprawie adopcji sznaucera Boba (który już w domu) :razz:? Wysłałam do Ciebie przed chwilą odpowiedź. Jeśli to Ty to przy ew. adopcji weźcie pod uwagę obecność małego dziecka w domu - czy Danter się nada. Quote
fridaoo Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 To chyba p. Aleksandra dzwoniła do andzi69 w sprawie kieleckiej ctr-ki:cool3: i andzia podała link do wątku tutaj - bo w sumie bliżej:p a my w kielcach czekamy na decyzje domków z w-wy więc Bromba wisi w zawieszeniu:razz: Quote
malawaszka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Asia_Klero']ja sie przyznam nie znam go jakos wyjatkowo:oops:wiem tylko ze jest bardzo sympatycznym psiakiem i z tego co widze nie bedzie sprawial problemow:evil_lol:wlasciciele musza byc przede wszystkim odpowiedzialni... tego zagwarantować nie można bo pies poza schroniskiem zachowuje się inaczej, trzeba brać pod uwagę rózne opcje zachowań i na pewno trzeba od początku być stanowczym i konsekwentnym i wymagać od psa tego, czego będzie się od niego wymagało potem Aleksandra napisz jakie masz doświadczenie z psami - zwłaszcza z takimi dużymi, mieszkasz w domu czy w bloku? Quote
weszka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jeśli to ta sama Aleksandra, która napisała do mnie - a tak sądzę :razz: - to dziecko jest małe - 2.5 letnie. Aleksandra napisała też, że miała adoptowanego ze złych warunków 10-letniego CTR-a, a później dużego psa przez 7 lat. Mieszka w mieszkaniu. Quote
Recommended Posts