Mysia_ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Aniu a ja czekam na wiadomosć od Ciebie kiedy możesz, bo nam to w sumie bez różnicy kiedy go podrzucimy :cool3: ale może faktycznie wstępnie umówmy się na sobotę ;) Quote
eria Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 OK, więc ja wstępnie zakllepuję czas w przyszłą sobotę koło południa Quote
weszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Śliczny jest, a jak wyjdzie spod łapek ciotkowych to już całkiem nas powali urodą :) Mnie on się jakoś sznaucerowo bardziej widzi jednak... Nie miałam wątpliwości po zdjęciach, a teraz jak przeczytałam cały wątek i patrzę tom już zgłupiała troszkę :oops: Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 nio to mam nadzieję, ze i mnie nic nie wypadnie wtedy :loveu: Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 weszka napisał(a): Mnie on się jakoś sznaucerowo bardziej widzi jednak... Nie miałam wątpliwości po zdjęciach, a teraz jak przeczytałam cały wątek i patrzę tom już zgłupiała troszkę :oops: no własnie ja to samo miałam - na początku zero wątpliwosci, a dopiero jak zaczęłam się doszukiwac itd to już nie wiem :lol: Quote
marako Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 weszka napisał(a): Mnie on się jakoś sznaucerowo bardziej widzi jednak... Nie miałam wątpliwości po zdjęciach, a teraz jak przeczytałam cały wątek i patrzę tom już zgłupiała troszkę :oops: Wyjęłaś mi to z ust, też byłam przekonana po zdjęciach, że morda sznaucerowa całkiem, a teraz tylko na 90%. W każdym razie piękny! Quote
agata51 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No to zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f85/bolek-kolejny-wielki-10-letni-zapomniany-jednak-nie-ma-dom-125261/ http://www.dogomania.pl/forum/f85/sznaucer-dzordz-pojechal-do-domu-124801/ Psy w potrzebie - Dogomania Forum Strzyżonko koniecznie! Ale może nie róbmy z niego 100% sznaucera. Quote
eria Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Strzyżonko koniecznie! Ale może nie róbmy z niego 100% sznaucera jeśli to co ma na sobie to jeden filc to pewnie nie będzie wyjścia.....:roll: w każdym bądź razie łapy wyglądają kiepsko:-( zobaczymy ile futerka da się uratować Quote
malawaszka Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 pewnie nie da się uratować zbyt dużo, ale to nie ma znaczenia - ważne żeby chłopakowi ulżyło bo takie filce bolą:shake: Quote
czarnula Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Mi tez sie wydaje ze to sznaucer..ta głowa na CTRa nie pasuje jakos;) ale moze to mix obu ras..podobno pseudo tak robia jak nie ma reproduktora na miejscu:( Quote
Mysia_ Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 psiak jest bardzo żywiołowy, coraz bardziej rozbrykany :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Mysia_']psiak jest bardzo żywiołowy, coraz bardziej rozbrykany :evil_lol: ale mam nadzieję, że w pozytywnym sensie :loveu: jak każdy sznup - lepsze warunki, lepszy humorek - dobrze, że nie popada w schroniskową depresję! nie damy mu tam długo siedzieć ;) Danter na wyróżnionym allegro SZNAUCER olbrzym szuka domu śląsk (593814465) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Mysia_ Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 oczywiście w sensie jak najbardziej pozytywnym :loveu: Merda cała doopcią i podskakuje radośnie :lol: dzięki za Allegro :razz: Quote
eria Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 czy sznaucer czy CTR to się w sobotę okaże po jego wielkości. CTR-y samce są przecież ogromne i dużo większe od sznupów .;) Głowę ma CTRową,ale reszta zdecydowanie sznup jak dla mnie Quote
Mysia_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 no to może faktycznie mix? :roll: z resztą sama zobaczysz :cool3: Aniu, a powiedz na którą godzinę można do Ciebie z nim przyjechać, żebym wiedziała na którą trasport kołować :razz: Quote
eria Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Mysia_ napisał(a):no to może faktycznie mix? :roll: z resztą sama zobaczysz :cool3: Aniu, a powiedz na którą godzinę można do Ciebie z nim przyjechać, żebym wiedziała na którą trasport kołować :razz: ok 12.00 będzie najlepiej , wyśpię się,wybiegam futra i mogę działać :cool3: Malawaszka dojedziesz na tą porę? :lol: Quote
czarnula Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 po zachowaniu ktore opisała Mysia chyba jednak powiem ze to CTR bo te podskakiwania calym soba sa typowe dla nich:) mnie zmyliło jedno zdjecie 4 ktore nie pasowało mi na CTRa.. ta glowa wyszla na sznaucerowata..ale znowu pozostale to tak pol na pol.. Nie sugerujcie sie wielkoscia bo Czarnuchy potrafia byc wyjatkowo małe.. nawet mniejsze od sznupka.. ja widziałam nie jednego dorosłego malca tej rasy.. Moj tez gigantem nie był:) moze warto jednak w temacie ogloszen dopisac ze to moze byc CTR.. Quote
malawaszka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 eria napisał(a):ok 12.00 będzie najlepiej , wyśpię się,wybiegam futra i mogę działać :cool3: Malawaszka dojedziesz na tą porę? :lol: powinnam dojechać - nigdzie się w piątek nie wybieram więc powinnam być :lol: ja to myślę, że pewność co z niego za gagatek to będziemy mieć dopiero jak zacznie odrastać po goleniu :lol: Quote
Natula Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a gdzie to bedziecie sie "bawić" ?:evil_lol: w sobote planuje sie wybrac do Chorzowa na wystawe kotów na chwile wiec moze udało by mi sie wpasc do was i pomóc ,jak chcecie oczywiscie :razz: i przy okazji ocenic jego czernyszowatość wiec jak mnie chcecie to prosze o adres i najlepiej jakies info jakie autobusy/tramwaje tam jeźdzą a ja jutro bede odpicowywac Jasia:loveu: (dla niewtajemniczonych sznupcio olbrzym wyciągniety z Miedar na początku marca) , a potem Szamanka:loveu: (z Jamrozowizny) Quote
eria Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 dzięki Natula, myślę że w dwójkę spokojnie damy radę ;) Quote
Charly Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 łooooo...to czekam niecierpliwie co "z tego" będzie:) Quote
Recommended Posts