kiyoshi Posted June 1, 2019 Author Posted June 1, 2019 TELMA :) dajcie znać prosze czy widać :) 3 Quote
kiyoshi Posted June 1, 2019 Author Posted June 1, 2019 18 minut temu, Nesiowata napisał: Ja widzę. to super, czyli jest ok, bo youtube mi pokazał że to film prywatny, ale widać dobrze przestawiłam na publiczny. Kasia napisała, że telma na chwile obecna zaprzestała podgryzania jej męża ) :) oby tak dalej! dodało mi skrzydeł patrzenie na jej uśmiechnięty pyszczek na tym filmiku :D 1 Quote
Ainana Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 15 minut temu, kiyoshi napisał: to super, czyli jest ok, bo youtube mi pokazał że to film prywatny, ale widać dobrze przestawiłam na publiczny. Kasia napisała, że telma na chwile obecna zaprzestała podgryzania jej męża ) :) oby tak dalej! dodało mi skrzydeł patrzenie na jej uśmiechnięty pyszczek na tym filmiku :D Ja też widzę:) ale ma Telma radochę. Z wyglądu a już na pewno z budowy wypisz wymaluj mój Hektor. Tylko mojemu uszy nie stoją a Telmie tak :)) Wspaniale wieści, może już czuję się bezpieczna. Tak trzymaj Telmo, podgryzanie nie jest fajne;) Quote
jankamałpa Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Dnia 1.06.2019 o 21:18, kiyoshi napisał: Nie było mnie chwilę, czy coś się pozmieniało na Dogo ? Nie mogę wstawić zdjęcia. Quote
Ainana Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 30 minut temu, jankamałpa napisał: Nie było mnie chwilę, czy coś się pozmieniało na Dogo ? Nie mogę wstawić zdjęcia. Szczerze nie wiem, bo ostatnio nic nie wstawialam. Ciekawe.. Quote
jankamałpa Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 2 minuty temu, Ainana napisał: Szczerze nie wiem, bo ostatnio nic nie wstawialam. Ciekawe.. Ja zawsze zapisywałam zdjęcie w Paincie i bez problemu wklejałam, ale widzę, że inni wklejają zdjęcia więc chyba ja czegoś nie ogarniam i idę spać. Quote
Tyśka) Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 3 minuty temu, jankamałpa napisał: Ja zawsze zapisywałam zdjęcie w Paincie i bez problemu wklejałam, ale widzę, że inni wklejają zdjęcia więc chyba ja czegoś nie ogarniam i idę spać. Nie da się bezpośrednio wstawiać zdjęć z dysku, należy to robić przez link, portal zewnętrzny, na przykład: fotosik. Wgrywa się zdjęcie na dany portal, tam generuje link i ten link wklejamy (link zaczyna się: [img ] a kończy: [/ img] ) Quote
jankamałpa Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Nie da się bezpośrednio wstawiać zdjęć z dysku, należy to robić przez link, portal zewnętrzny, na przykład: fotosik. Wgrywa się zdjęcie na dany portal, tam generuje link i ten link wklejamy (link zaczyna się: [img ] a kończy: [/ img] ) O to kiepsko - nigdy tak nie robiłam, a zdjęcia wklejałam z Painta :( Quote
kiyoshi Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 Janka- mze sie cos znowu zawiesilo ale generalnie ja wstawiam zdjecia normalnie z kompa na forum i dziala. Od czadu do czasu jak sie zawiesza to korzystam z zapodaj. Wczoraj znowu mialam beznadziejny telefon o Glinke a tak to nic sie nie dzieje. Jutro sterylizacja Sally Quote
jankamałpa Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Janka- mze sie cos znowu zawiesilo ale generalnie ja wstawiam zdjecia normalnie z kompa na forum i dziala. Od czadu do czasu jak sie zawiesza to korzystam z zapodaj. Wczoraj znowu mialam beznadziejny telefon o Glinke a tak to nic sie nie dzieje. Jutro sterylizacja Sally Dla Ciebie specjalnie coś chciałam wkleić,ale nie mogę nawet z kompa w pracy :( Quote
kiyoshi Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Dla Ciebie specjalnie coś chciałam wkleić,ale nie mogę nawet z kompa w pracy :( Janeczka..na coś od Ciebie poczekam ile będzie trzeba :) Zaraz zobacze czy ja moge wstawić zdjęcie... edit: ja też nie moge, znowu zablokowali. Za jakieś 2 dni naprawią ;) Quote
kiyoshi Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 Ainana- druga dyszka od Ciebie już na koncie ;) są tez pieniązki od KaMiLa specjalnie dla Sally- 250 zł. DZIEKUJE KAMILA <3 Quote
Ainana Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 9 godzin temu, kiyoshi napisał: Janka- mze sie cos znowu zawiesilo ale generalnie ja wstawiam zdjecia normalnie z kompa na forum i dziala. Od czadu do czasu jak sie zawiesza to korzystam z zapodaj. Wczoraj znowu mialam beznadziejny telefon o Glinke a tak to nic sie nie dzieje. Jutro sterylizacja Sally Mocno zaciskam kciuki za Sally! Trzymaj się Piękna:) A bursztynowa Glinka, dobrze że chociaż jest zauważalna, niech zadzwonią normalne telefony... albo jeden taki fajny. Quote
kasiainat Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 10 godzin temu, kiyoshi napisał: Wczoraj znowu mialam beznadziejny telefon o Glinke a tak to nic sie nie dzieje. Jutro sterylizacja Sally Kurczę Glinka taka fajna sunia, nie do pojęcia że nadal nikt konkretny nie dzwoni:-/ Sally to teraz taka oaza spokoju. Całymi dniami wyleguje sìę beztrosko na tarasie. Jest bardzo grzeczna, cichutka . Bardzo miła i przytulaśna;-) Telma to taka Glinka2. Zresztą świetnie się dogadują, szaleją razem po ogrodzie;-) Telma znosi moje buty do swojego legowiska ale nie gryzie na szczęście;-) przebywa na ogrodzie za domem więc podgryzanie przy bramce się skończyło;-) bardzo dobrze dogaduję się z psami, zaczepia je do zabawy, z kotami też jest ok. 2 Quote
Ainana Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 11 minut temu, kasiainat napisał: Kurczę Glinka taka fajna sunia, nie do pojęcia że nadal nikt konkretny nie dzwoni:-/ Sally to teraz taka oaza spokoju. Całymi dniami wyleguje sìę beztrosko na tarasie. Jest bardzo grzeczna, cichutka . Bardzo miła i przytulaśna;-) Telma to taka Glinka2. Zresztą świetnie się dogadują, szaleją razem po ogrodzie;-) Telma znosi moje buty do swojego legowiska ale nie gryzie na szczęście;-) przebywa na ogrodzie za domem więc podgryzanie przy bramce się skończyło;-) bardzo dobrze dogaduję się z psami, zaczepia je do zabawy, z kotami też jest ok. Wspaniale się to czyta! Quote
kiyoshi Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 11 godzin temu, kasiainat napisał: Kurczę Glinka taka fajna sunia, nie do pojęcia że nadal nikt konkretny nie dzwoni:-/ Sally to teraz taka oaza spokoju. Całymi dniami wyleguje sìę beztrosko na tarasie. Jest bardzo grzeczna, cichutka . Bardzo miła i przytulaśna;-) Telma to taka Glinka2. Zresztą świetnie się dogadują, szaleją razem po ogrodzie;-) Telma znosi moje buty do swojego legowiska ale nie gryzie na szczęście;-) przebywa na ogrodzie za domem więc podgryzanie przy bramce się skończyło;-) bardzo dobrze dogaduję się z psami, zaczepia je do zabawy, z kotami też jest ok. Czyli jednak.mam.idealy !!# huura. Bo zapowiadalo sie nieciekawie a jednak sunie mnie nie zawiodly. Musze troszke zmienic ogloszenia Sally- spokojne psy maja najwieksze wziecie. Mnie tez dziwi ze o Glinke nikt sensowny ne dzwoni Trzymamy mocno.kciuki za dzisiejszy zabieg Sally Quote
kiyoshi Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 Koja- dziękuje serdecznie za 20 zł deklarcji dla suniek :) Sally juz w domu po sterylce. Zabieg był trudny, macica suni w złym stanie...eh....na szczęście wszystko się udało i sunia jest juz w domu. Slabiutka, ale kota obserwuje więc tragedii nie ma;) koszt zabiegu 350 zł pokryje niezawodna Akcja Sterylizacja (DZIEKUJE). Kasia zrobiła fantastyczne zdjęcia Telmie:0 zaraz wstawie przez zapodaj Quote
Ainana Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Koja- dziękuje serdecznie za 20 zł deklarcji dla suniek :) Sally juz w domu po sterylce. Zabieg był trudny, macica suni w złym stanie...eh....na szczęście wszystko się udało i sunia jest juz w domu. Slabiutka, ale kota obserwuje więc tragedii nie ma;) koszt zabiegu 350 zł pokryje niezawodna Akcja Sterylizacja (DZIEKUJE). Kasia zrobiła fantastyczne zdjęcia Telmie:0 zaraz wstawie przez zapodaj Te zdjęcia Telmy to mistrzostwo. Jakie ona miny strzela, jak bryka, jak błyszczy. Bardz o się zmieniła. Super jest! Niesamowity duet z Glinką tworzy: ) A Sally cała i zdrowa. Jak dobrze ze wszystko się udało...Na pewno słabiutka jest, wracaj do formy. Twoje kumpele czekają na Ciebie. Glinka, głaski dla Ciebie również! 1 1 Quote
kiyoshi Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 48 minut temu, Ainana napisał: Te zdjęcia Telmy to mistrzostwo. Jakie ona miny strzela, jak bryka, jak błyszczy. Bardz o się zmieniła. Super jest! Niesamowity duet z Glinką tworzy: ) A Sally cała i zdrowa. Jak dobrze ze wszystko się udało...Na pewno słabiutka jest, wracaj do formy. Twoje kumpele czekają na Ciebie. Glinka, głaski dla Ciebie również! dzięku Aniu :) o żadnej suni nie zapomniałaś :) Quote
kiyoshi Posted June 5, 2019 Author Posted June 5, 2019 Sally jest pierwszym.psem z Radys o ktorym mozna wiecej powiedziec. Ma chip zarejestrowany przez Radysy z ktorego wynika ze zostala odlowiona w gminie Piatnica. Po numerze schroniskowym wnioskuje ze przyjeto ja do Radys w okolicach marca. Przeszukalam wczoraj olx i strony na facebooku zwiazane z ta gmina i okolica. Niestety nigdzie nie natrafilam na ogloszenia o poszukiwaniach takiej suni. Do Radys trafila albo ze szczeniakami albo swiezo po nich (potwierdzone tez przy sterylizacji). Quote
Recommended Posts