leni356 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='hop!']Transport połączony z Włocławkiem to koszt 640 zł. Pati-c wiezie z Warszawy do Włocławka szczeniaka, którego odbiera od leni356. Potem jechałaby do Elbląga po Otosa i Małpkę, a stamtąd do Sosnowca (dom Otosa) i do hotelu pod Wieliczką - na miejscu byłaby może koło 2-3 w nocy (w hotelu przyjmują psy do godz. 20.00). To strasznie długa trasa. [U]Najlepiej byłoby, gdyby ktoś z Elbląga (za zwrotem kosztów) dowiózł Otosa i Małpkę do Włocławka. [/U][/QUOTE] Charly ma sprawdzić. Bo Pati nie da rady takiej trasy zrobic :( Quote
hop! Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='leni356']Charly ma sprawdzić. Bo Pati nie da rady takiej trasy zrobic :([/QUOTE] Wcale się nie dziwię. To wręcz nierealne. Proszę, żeby psiaki nie były karmione przed podróżą. Czy schronisko może pożyczyć/dać jakieś obroże i smycze, czy trzeba mieć przygotowane? Quote
leni356 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [FONT=Tahoma]Jest problem z transportem ponieważ jedna osoba nie obróci w ciągu dnia tej trasy - trzeba dowieźć psy z Elbląga do Włocławka. Druga ewentualność - kto mógłby przenocować psiaki w Warszawie ze środy na czwartek? to są niewielkie psy, niekłopotliwe [B][COLOR=Red]HELP [/COLOR][/B][COLOR=Red] [/COLOR][/FONT] Quote
Rybc!a Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Leni35, Małpa to nie jest mały pies . :) Kurczę, trasa rzeczywiście strasznie długa. Kontaktowałyście się z Charly, z AgaiTheta? Z obrożami, a tym bardziej ze smyczami u nas cienko, bo mamy tego mało, na spacerach nam brakuje, ale pewnie da radę załatwić tak, by to w jakiś sposób pożyczyć. Quote
leni356 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Rybc!a']Leni35, Małpa to nie jest mały pies . :) Kurczę, trasa rzeczywiście strasznie długa. Kontaktowałyście się z Charly, z AgaiTheta? Z obrożami, a tym bardziej ze smyczami u nas cienko, bo mamy tego mało, na spacerach nam brakuje, ale pewnie da radę załatwić tak, by to w jakiś sposób pożyczyć.[/QUOTE] Z Charly rozmawiałam, na razie nic nie mamy :( Trasa niemożliwa do pokonania, bo Pati mieszka w Warszawie, więc Wwa-Elbląg-Krk, nie ma szans w jeden dzień :( Quote
leni356 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Rybc!a']Leni35, Małpa to nie jest mały pies . :) [/QUOTE] Jakiej wielkości ona jest? Quote
Ati Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 na terenach warminsko-mazurskich ma Hotel moja kolezanka Greta z Tz Wojtkiem, na ta chwile maja 3 tymczasy z dogo i maja jeszcze miejsca tel 511 067 351 to gdzies pomiedzy Lomza , a Bialymstokiem, chyba ok 20-30 km zjezdza sie z glownej trasy Quote
Ati Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [URL]http://www.sleddog.pl/[/URL] to link do ich stronki nie trzebaby bylo wiezc psa dosatkowych pare setek km Quote
Charly Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 dzięki Ati, ale Małpka jedzie do hotelu tsm gdzie jest Tamb; tzn.jedzie tam tylko dlatego, bo jest tam Tamb. Quote
hop! Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='Charly']dzięki Ati, ale Małpka jedzie do hotelu tsm gdzie jest Tamb; tzn.jedzie tam tylko dlatego, bo jest tam Tamb.[/QUOTE] I jedzie dlatego, że tamb o to prosiłam. ;) I jeszcze dlatego, że w Krakowie będzie mogła wystąpić w programie Kundel bury i kocury, będzie ogłaszana w prasie i może dzięki temu szybciej znajdzie dobry dom. Tamb ma szczęśliwą rękę do adopcji (oby jak najdłużej). Wygląda na to, że jutro Otos i Małpka opuszczą schronisko. Quote
dorota1 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Charly']to kto jedzie w końcu?[/QUOTE] I na czyje konto mamy przelewać pieniądze na podróż? Quote
leni356 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Charly']to kto jedzie w końcu?[/QUOTE] Jedzie Małpka i Otos, Pati wyjeżdża rano z Wwy Quote
hop! Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Najwyższa pora prosić o wpłaty na transport. ;) Osoby, które zadeklarowały pieniążki na transport Małpki - czyli: 40 zł - hop! 30 zł - Poker 30 zł - dorota1 20 zł - Charly 20 zł - li1 50 zł - Lucyna 210 zł - Kama2 proszę o wpłaty na moje konto (nr konta podam w prywatnych wiadomościach). Potem całą kwotę - 400zł prześlę na konto pati-c. Brakującą kwotę uzbiera i prześle na konto Patrycji leni356. Quote
dorota1 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Numer konta dostałam. Zaraz przeleję pieniądze;) Quote
hop! Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Nie mogę wysłać wiadomości do li1, bo ma zapchaną skrzynkę. Do pozostałych osób wysłałam. ;) Quote
Poker Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 już wpłaciłam 30 zł ,,które dostałam od koleżanki, Małgorzaty M. Quote
Charly Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wpłacę jutro:). Super ze się uda. Teraz już za ciemno, zeby wyjac karme psom. faceci nie mają zdaję się latarki, jest przebudowa i wszystko w błocie- zabiją się w ciemności. Jutro rano o 7 p. kierowniczka wyjmie im. o której jadą? ps. padam na twarz dziś -ide spać/ Quote
leni356 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Pati wyjezdza rano z Wawy, nie wiem ile sie jedzie do Elblaga? Pani Otosa powiadomiona, będzie czekać Quote
leni356 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dałam Pati smycze i obroże, może coś przypasuje, ale nie gwarantuję Quote
leni356 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pati zostawiła już Krecika w Bydgoszczy, niedługo będzie jechać dalej. Ma telefon do Charly, będzie dzwonić przed Elblągiem Quote
hop! Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='li1']Czyszcze skrzynke.[/QUOTE] Li1, wyczyściłaś porządnie - wiadomość wysłałam bez problemu. ;) Mam najświeższe wiadomości od pati-c. Już wyjechała z Elbląga z Małpiszonem i Otosem. Teraz pędzi na południe. :lol: Quote
Recommended Posts