Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hop!']Transport połączony z Włocławkiem to koszt 640 zł.
Pati-c wiezie z Warszawy do Włocławka szczeniaka, którego odbiera od leni356. Potem jechałaby do Elbląga po Otosa i Małpkę, a stamtąd do Sosnowca (dom Otosa) i do hotelu pod Wieliczką - na miejscu byłaby może koło 2-3 w nocy (w hotelu przyjmują psy do godz. 20.00). To strasznie długa trasa. [U]Najlepiej byłoby, gdyby ktoś z Elbląga (za zwrotem kosztów) dowiózł Otosa i Małpkę do Włocławka. [/U][/QUOTE]

Charly ma sprawdzić. Bo Pati nie da rady takiej trasy zrobic :(

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leni356']Charly ma sprawdzić. Bo Pati nie da rady takiej trasy zrobic :([/QUOTE]
Wcale się nie dziwię. To wręcz nierealne.

Proszę, żeby psiaki nie były karmione przed podróżą. Czy schronisko może pożyczyć/dać jakieś obroże i smycze, czy trzeba mieć przygotowane?

Posted

[FONT=Tahoma]Jest problem z transportem ponieważ jedna osoba nie obróci w ciągu dnia tej trasy - trzeba dowieźć psy z Elbląga do Włocławka. Druga ewentualność - kto mógłby przenocować psiaki w Warszawie ze środy na czwartek? to są niewielkie psy, niekłopotliwe

[B][COLOR=Red]HELP

[/COLOR][/B][COLOR=Red]
[/COLOR][/FONT]

Posted

Leni35, Małpa to nie jest mały pies . :)
Kurczę, trasa rzeczywiście strasznie długa. Kontaktowałyście się z Charly, z AgaiTheta?
Z obrożami, a tym bardziej ze smyczami u nas cienko, bo mamy tego mało, na spacerach nam brakuje, ale pewnie da radę załatwić tak, by to w jakiś sposób pożyczyć.

Posted

[quote name='Rybc!a']Leni35, Małpa to nie jest mały pies . :)
Kurczę, trasa rzeczywiście strasznie długa. Kontaktowałyście się z Charly, z AgaiTheta?
Z obrożami, a tym bardziej ze smyczami u nas cienko, bo mamy tego mało, na spacerach nam brakuje, ale pewnie da radę załatwić tak, by to w jakiś sposób pożyczyć.[/QUOTE]

Z Charly rozmawiałam, na razie nic nie mamy :( Trasa niemożliwa do pokonania, bo Pati mieszka w Warszawie, więc Wwa-Elbląg-Krk, nie ma szans w jeden dzień :(

Posted

na terenach warminsko-mazurskich ma Hotel moja kolezanka Greta z Tz Wojtkiem, na ta chwile maja 3 tymczasy z dogo i maja jeszcze miejsca
tel 511 067 351
to gdzies pomiedzy Lomza , a Bialymstokiem, chyba ok 20-30 km zjezdza sie z glownej trasy

Posted

[quote name='Charly']dzięki Ati, ale Małpka jedzie do hotelu tsm gdzie jest Tamb; tzn.jedzie tam tylko dlatego, bo jest tam Tamb.[/QUOTE]
I jedzie dlatego, że tamb o to prosiłam. ;)
I jeszcze dlatego, że w Krakowie będzie mogła wystąpić w programie Kundel bury i kocury, będzie ogłaszana w prasie i może dzięki temu szybciej znajdzie dobry dom. Tamb ma szczęśliwą rękę do adopcji (oby jak najdłużej).

Wygląda na to, że jutro Otos i Małpka opuszczą schronisko.

Posted

Najwyższa pora prosić o wpłaty na transport. ;)
Osoby, które zadeklarowały pieniążki na transport Małpki - czyli:
40 zł - hop!
30 zł - Poker
30 zł - dorota1
20 zł - Charly
20 zł - li1
50 zł - Lucyna
210 zł - Kama2
proszę o wpłaty na moje konto (nr konta podam w prywatnych wiadomościach). Potem całą kwotę - 400zł prześlę na konto pati-c. Brakującą kwotę uzbiera i prześle na konto Patrycji leni356.

Posted

wpłacę jutro:). Super ze się uda. Teraz już za ciemno, zeby wyjac karme psom. faceci nie mają zdaję się latarki, jest przebudowa i wszystko w błocie- zabiją się w ciemności. Jutro rano o 7 p. kierowniczka wyjmie im. o której jadą?

ps. padam na twarz dziś -ide spać/

Posted

[quote name='li1']Czyszcze skrzynke.[/QUOTE]
Li1, wyczyściłaś porządnie - wiadomość wysłałam bez problemu. ;)

Mam najświeższe wiadomości od pati-c. Już wyjechała z Elbląga z Małpiszonem i Otosem. Teraz pędzi na południe. :lol: