Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Łajeczka to wykapana aktorka. Będzie pokazywana niebawem w Sprawie dla Reportera. Wczoraj bylo nagranie u p. Wiolety, psica cała szczęsliwa, zadbana, czyściutka. Cudna. Trzymalismy ją aby można bylo sfilmować bo kęciła się jak wiatrak. Bylo powiedzine , że szuka domu ale czy tego nie wytną, kto wie !

Posted

clo napisał(a):
ooo no prosze...lajka gwiazda!kiedy bedzie ta sprawa dla reportera?trzymam kciuki!!!!za lajke i za morie!

Nie wiem , za tydzien jedziemy na nagranie do Warszawy. Bedą połączone dwie sprawy, sprawa Morii i sprawa bestialstwa na zwierzętach.
Dam znak kiedy będzie emitowany program.

Posted

ihabe napisał(a):
A czy Pani redaktor nie wpadła w oko?:cool3: albo jakiemuś kamerzyście?:cool3:

Próbowałam na goraco "sprzedac" ktoregoś psa ekipie. Pan kamerzysta ma jamnika , Próbowal ustanowić nas rodziną ze wzgledu na moje jamnicze suczki ale nic z tego ! a pani redaktor lubi psy ale całymi dniami nie ma jej w domu. Pan kierowca kiedys utarowal 5 szczeniakow przed ciosem łapatą zabierając ze wsi. Przeprowadziłam wywiad ale ekipa niestety wyjechała bez zwierzaka :placz: Miałam na deser kocięta , karmione smoczkiem , też wrocily z nami.

Posted

basia0607 napisał(a):
Próbowałam na goraco "sprzedac" ktoregoś psa ekipie. Pan kamerzysta ma jamnika , Próbowal ustanowić nas rodziną ze wzgledu na moje jamnicze suczki ale nic z tego ! a pani redaktor lubi psy ale całymi dniami nie ma jej w domu. Pan kierowca kiedys utarowal 5 szczeniakow przed ciosem łapatą zabierając ze wsi. Przeprowadziłam wywiad ale ekipa niestety wyjechała bez zwierzaka :placz: Miałam na deser kocięta , karmione smoczkiem , też wrocily z nami.

szkoda, ale dobre chociaż to, że w ogóle powstają programy na temat zwierząt w potrzebie .. wyobrażacie to sobie jeszcze z 10 lat temu?