Onaa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 I dlaczego nikt nie chce ślicznej Łajeczki :shake: ? Quote
__Lara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dogo07 napisał(a):I dlaczego nikt nie chce ślicznej Łajeczki :shake: ? Bo ludzie by chcieli tylko yorki :angryy: Quote
REJA Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Łajeczka to niepowtarzalny egzemplarz.Biały Kruk.Cenniejsza od yorka;) Quote
__Lara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 REJA napisał(a):Łajeczka to niepowtarzalny egzemplarz.Biały Kruk.Cenniejsza od yorka;) To oczywiste :loveu: ale nie dla wszystkich :angryy: Quote
basia0607 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Łajeczka to wykapana aktorka. Będzie pokazywana niebawem w Sprawie dla Reportera. Wczoraj bylo nagranie u p. Wiolety, psica cała szczęsliwa, zadbana, czyściutka. Cudna. Trzymalismy ją aby można bylo sfilmować bo kęciła się jak wiatrak. Bylo powiedzine , że szuka domu ale czy tego nie wytną, kto wie ! Quote
gibon301 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 trzymam kciuki żeby w końcu ją ktoś dostrzegł i docenił! Quote
clo Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ooo no prosze...lajka gwiazda!kiedy bedzie ta sprawa dla reportera?trzymam kciuki!!!!za lajke i za morie! Quote
basia0607 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 clo napisał(a):ooo no prosze...lajka gwiazda!kiedy bedzie ta sprawa dla reportera?trzymam kciuki!!!!za lajke i za morie! Nie wiem , za tydzien jedziemy na nagranie do Warszawy. Bedą połączone dwie sprawy, sprawa Morii i sprawa bestialstwa na zwierzętach. Dam znak kiedy będzie emitowany program. Quote
ihabe Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 A czy Pani redaktor nie wpadła w oko?:cool3: albo jakiemuś kamerzyście?:cool3: Quote
agat21 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No to czekamy z niecierpliwością na program! Świetnie, że będzie to w "Sprawie" - ma bardzo dobrą oglądalność !! :multi: Quote
clo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 dokladnie!bedzie nagranie w warszawie??oo a gdzie i kiedy to tez moze udaloby mi sie przejechac:) Quote
basia0607 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ihabe napisał(a):A czy Pani redaktor nie wpadła w oko?:cool3: albo jakiemuś kamerzyście?:cool3: Próbowałam na goraco "sprzedac" ktoregoś psa ekipie. Pan kamerzysta ma jamnika , Próbowal ustanowić nas rodziną ze wzgledu na moje jamnicze suczki ale nic z tego ! a pani redaktor lubi psy ale całymi dniami nie ma jej w domu. Pan kierowca kiedys utarowal 5 szczeniakow przed ciosem łapatą zabierając ze wsi. Przeprowadziłam wywiad ale ekipa niestety wyjechała bez zwierzaka :placz: Miałam na deser kocięta , karmione smoczkiem , też wrocily z nami. Quote
agat21 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 basia0607 napisał(a):Próbowałam na goraco "sprzedac" ktoregoś psa ekipie. Pan kamerzysta ma jamnika , Próbowal ustanowić nas rodziną ze wzgledu na moje jamnicze suczki ale nic z tego ! a pani redaktor lubi psy ale całymi dniami nie ma jej w domu. Pan kierowca kiedys utarowal 5 szczeniakow przed ciosem łapatą zabierając ze wsi. Przeprowadziłam wywiad ale ekipa niestety wyjechała bez zwierzaka :placz: Miałam na deser kocięta , karmione smoczkiem , też wrocily z nami. szkoda, ale dobre chociaż to, że w ogóle powstają programy na temat zwierząt w potrzebie .. wyobrażacie to sobie jeszcze z 10 lat temu? Quote
Recommended Posts