fizia Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Na to samo, co dla Łajki - bardzo dziękujemy!!! A Cayenne jest cudny - bida ma złamaną łapkę, ale już się powoli zaczyna zrastać Quote
gibon301 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 dzięki. wpłaciłam na konto ING...kraków mam nadzieję, że nic nie pokręciłam Quote
Onaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 A ten mały biedny błagający psiaczek też czeka na szanse :(,: http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewielki-mlody-kochany-dj-prosi-o-wsparcie-na-hotelik-138773/ Quote
fizia Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 gibon301 napisał(a):dzięki. wpłaciłam na konto ING...kraków mam nadzieję, że nic nie pokręciłam Gibon - przyszło 20 zł od Magdaleny - to Ty? tak, łajeczka już w Domu:multi: Quote
gibon301 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 tak to ja, przepraszam zapomnialam o nicku ale ostatnio nie mam na nic czasu i o wszystkim zapominam... Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Cioteczki, pomóżcie... brakuje jeszcze trochę dla Elzuni na hotelik... chociaż 5,00zł... http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ Quote
fizia Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Co słychać u Łajki?? Chciałam przeprosić Dogo07, która pomagała finansowo Łajce, a ja jakoś przeoczyłam wpisanie tego na wątek - ale bardzo serdecznie dziękujemy!!:loveu: Quote
Vitka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Spotkałam ostatnio właścicielkę Łajki i pytałam o nią. :) Łajeczka skacze po meblach :diabloti: Jest uczona życia w domu. Okazuje również zazdrość o inne suczki, ale nie agresywnie tylko po prostu pcha łeb do głaskania :lol: Ogólnie właściciele raczej zadowoleni z tego co mi opowiadała Natalia. :) Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Vitka napisał(a):Spotkałam ostatnio właścicielkę Łajki i pytałam o nią. :) Łajeczka skacze po meblach :diabloti: Jest uczona życia w domu. Okazuje również zazdrość o inne suczki, ale nie agresywnie tylko po prostu pcha łeb do głaskania :lol: Ogólnie właściciele raczej zadowoleni z tego co mi opowiadała Natalia. :) Super :loveu: takie domki to każdemu pieskowi życzyć :loveu: Quote
Natalali Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 To może ja napiszę co tam u Łajki po jakimś już czasie :) Jak przyprowadziłyśmy ją do domu, to w ogóle bała się wejść do środka, nie mówiąc o wchodzeniu po schodach! Tego nauczyłyśmy ją (właściwie została na siłę wciągnięta :P) kilka dni później. Teraz już nieporadnie biega po stopniach raz po raz się potykając ;) Czasem, jak weźmie zbyt duży rozbieg, nie wyrabia na końcu na zakręcie i w efekcie rozpłaszcza się jak żaba na kafelkach ;) Jest bardzo towarzyska! Czasami wręcz za bardzo. Nauczyła się jednak już, że każdy ma swoją kolejkę do głaskania, choć czasem próbuje się wepchać pomiędzy swoje starsze stażem koleżanki :P Szybko się uczy, jest pojętna! Mój kuzyn w ciągu kilku minut nauczył ją dawać łapę :) Szybko zrozumiała, że jest to kolejny element w boju, którego celem jest upragnione głaskanie i przytulanie! Jednym zdaniem: wszędzie jej pełno! Miałam szczerą ochotę wstawić kilka zdjęć, ale przy moim aktualnym internecie jest to niewykonalne... -.- Obiecuję, że zrobię to, jak tylko telekomunikacja upora się z naszą małą usterką :/ Quote
fizia Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Cudne wieści - doczekała się Łajeczka swojego Domu, swoich rąk do głaskania :multi::loveu: Dzięki, że napisałaś. Chętnie pomogę z wklejaniem zdjęć [email protected] Quote
fizia Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Na każdym zdjęciu wygląda na przeszczęśliwą - dziękujemy za taki wspaniały Dom dla Niej!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
fizia Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index521.html Quote
Natalali Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dziś muszę naskarżyć na Łajkę, bo dziś zżarła masło, diablica :diabloti: A przynajmniej pożarła trochę, bo miska, którą zrzuciła ze stołu odwróciła się do góry dnem :P To będzie już trzecia kostka! :roll: Zapomniałam dodać kilku rzeczy :) Łajka autentycznie pije jak smok, a kiedy wyjmie mordkę z wody, to cieknie z niej strumieniem! Dosłownie! Wsadza cały pyszczek pod wodę i wtedy pije :) No i właściwie nie ma przednich ząbków. Może gryzła kraty, może były słabe (w co wątpię, przecież to młody pies), a może w jakiś inny sposób je straciła. Z początku nawet nie chciała ich pokazać, trochę się bała. Najpierw myślałyśmy, że nie ma ich wcale, teraz widać, że zostały jakieś resztki. Nawet nie potrafi złapać jedzenia podawanego z ręki, przez co ucierpiały kilkakrotnie palce mojej mamy :) Na szczęście z resztą ząbków wszystko w porządku, bo pałaszuje jedzonko tak samo, jak pije - jak smok! :D (po czym przychodzi Tina - dalmatynka - i wylizuje wszystkie miski po kolei, przecież coś tam mogło zostać!) Quote
stonka1125 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 śledziłam wątek ale nic nie mogłam pomóc,a tu takie szczęście,dropiatka kochana w domku,fantastycznie:multi::multi::multi: Quote
agat21 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jakie piękne zdjęcia Łajeczki :loveu: Widać, że to nareszcie szczęśliwy pies. Natalali - ogromny szacunek za cierpliwość i serce dla psiny :loveu: A na masło chyba jakis inny sposób przechowywania trzeba wymyślić :evil_lol: Quote
moana Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Rewelacja! Szczęśliwa Łajka :) Brakło rąk do głaskania, ale zawsze jeszcze można dać buzi :loveu: Quote
Natalali Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dziś postanowiła dostać się wcześniej do jedzenia, które było dla nich przygotowane :P Teraz leży naburmuszona w koszyku, bo została karnie przywiązana do "schodka" ;) Quote
fizia Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Łajka traci Dom!!! Pani wyjeżdża. Mamy 2 tygodnie W Domu są jeszcze w inne sunie, które też potrzebują pomocy. http://www.photoblog.pl/mojafanta/100219802/oddam-w-dobre-rece.html Quote
moana Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Widziałam na Facebooku... Masakra :( Rozsyłam wici. Quote
fizia Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Dostałam wiadomość, że nie udało się dalej nic znaleźć. Dalmatynką próbuje się zająć fundacja, o małą sunię Tinkę było jakieś zapytanie. Jeśli do wtorku nie znajdą Domów to trafią do schroniska! http://www.facebook.com/event.php?eid=238523869525457 Quote
Recommended Posts