Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Będę wracać we wtorek z Lublińca. Wyjadę ok 8 rano. W Częstochowie powiinam być 8.30. Czy ktoś podwiezie sunię w umowione miejsce na trasie ? Moria przyjedzie do mnie do Pasłęka po Łajkę.
Mój tel 505072935

Posted

:multi::multi:

basia0607 napisał(a):
Będę wracać we wtorek z Lublińca. Wyjadę ok 8 rano. W Częstochowie powiinam być 8.30. Czy ktoś podwiezie sunię w umowione miejsce na trasie ? Moria przyjedzie do mnie do Pasłęka po Łajkę.
Mój tel 505072935

:multi:

Posted

truskawa144 napisał(a):
Łajka nie ma książeczki zdrowia,ma zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę,jak każdy pies który od nas wychodzi.

Powinno wystarczyć. Wyjeżdzam na Śląsk w sobotę rano. Tam nie będę miała netu i prosilabym aby wszystko do soboty ustalić. Niczego tak żle nie znosze jak gderania mojego Tz-ta !

Posted

oj no to dziewczyny cza spakowac lajeczke!!!ktos podwiezie ja basi na trase?nie mozna przegapic juz drugiej okazji tym arzem musi sie udac!!!

Posted

basia podala wyzej nr swojej komorki i prosila o kontakt ale napisala ze w czestochowie bedzie 8.30/...musi sie udac lajeczce tym razem:)

Posted

czy moge prosić o numer konta? pewnie gdzieś juz był podawany ale nie mam siły 'przedzierać się' przez cały wątek. strasznie się cieszę, że łajeczka już za chwilę będzie o krok bliżej do swojego domku!!

Posted

o kurcze to trzeba dzwonic do basi i sie spytac czy bedzie miala mozliwosc podjechania po lajeczke do schroniska...nie moze nam taka okazja umknac przeciez...

Posted

Z "błyskawicznej mapy dogo":

CZĘSTOCHOWA
florida blue
gg 1383323
tel 507 384 974
NET
DTA
WIZ/DOM
ALLEGRO
INNE mamy klatke wystawowa dla kotów

CZĘSTOCHOWA
mosii/Monika/
kom: 887 055 487
GG: 7493148
interpug[malpa]op.pl
NET
DT
DTA
AUTO /kombi; w nocy,dalekie trasy, po wcześniejszym uzgodnieniu/
TRANSPORT
FOTO
AUKCJE
OPIEKA/PIELEGNACJA
BEHAVIOR

[SIZE=2]CZESTOCHOWA
[SIZE=1]Truskawa144
[SIZE=1][email protected] ,
[SIZE=1]kom na PW
[SIZE=1]gg2222526
[SIZE=1]Wolontariusz w schronisku w Kłomnicach
[SIZE=1]NET

DT - koty (czas nieokreslony) małe psy,szczeniaki (do tygodnia) fretki,kroliki,szynszyle itd (czas nieokreslony) gady ,ptaki,zwierzeta egzotyczne - znam odpowiednią osobe która w razie potrzeby pomoże
DTA
DOS tylko koty ew. małe psy (awaryjnie)
AUTO - na terenie sląskiego (po wcześniejszym ustaleniu cała polska,niestety tylko za zwrot kosztów)
AUKCJE

Posted

kurcze..to trzeba zapytac basie czy beda mogli po lajeczke do schroniska podjechac bo chyba nie ma innego wyjscia a okazji nie mozna przegapic..