Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzidda napisał(a):
Podajcie konto jakieś coś się na dziewczynę wyskrobie:lol:

dziękujemy:loveu::loveu:
Kto jeszcze podaruje grosik na utrzymanie Łajeczki ??

Posted

Prześlę koło 18 jak wrócę do domu...bo właśnie mi się hasła jednorazowe skończyły (zapomniałam o tym):roll: przeleję 35zł....w tym miesiącu więcej nie dam rady...a jeżeli nie znajdzie sunia domku przez miesiąc to dorzucę też coś w przyszłym:p

Posted

Łajka wykąpała sie sama w jeziorku sasiada podczas spacerku, ale naprawde mowie że smrod schroniskowy ciężko schodzi.Staje na dwoch łapach odbija sie od belki w kracie i podskakuje na dwoch lapach, taka sobie robi gimnastyke.

Posted

Lara - to ja się tym zajmę, wszystko by było tak, jak przy pudelce Fibi - tzn dane i numer konta.
Prowizję tez prześlę

Bardzo Ci dziękuję!!!:loveu:

Allegro cegiełkowe zrobione przez Larę dla Fibi uratowało nas - a w szczególności Fibi - bez tych pieniędzy nie wiem co byśmy zrobiły...szcególnie, że Fibi wymaga leczenia
A tak uzbierało się 440 zł
Przy okazji zapraszam na wątek Fibi - to przeuroczy psiak, z tego samego schroniska, z Jej zdrówkiem już lepiej i szukamy Domku
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/

Posted

Moria napisał(a):
Łajka wykąpała sie sama w jeziorku sasiada podczas spacerku, ale naprawde mowie że smrod schroniskowy ciężko schodzi.Staje na dwoch łapach odbija sie od belki w kracie i podskakuje na dwoch lapach, taka sobie robi gimnastyke.

:-o:-o:-o To miała kąpiel :evil_lol: dziewczyny, robimy allegro cegiełkowe?

Jak tak to muszę wiedzieć kto zapłaci za wystawienie, prowizję, porozsyła, podrukuje dyplomy, no i potrzebne konto do prowadzenia. Proszę o zwięzłą informację na PW ;)

Posted

Ok :) To zrobię ładne allegro jutro :) i tu umieszczę link :) mój nr konta też chyba masz, więc poproszę o przelew za wystawione allegro jak już jutro będzie, napiszę dokładnie ile :)

[quote name='fizia']Lara - to ja się tym zajmę, wszystko by było tak, jak przy pudelce Fibi - tzn dane i numer konta.
Prowizję tez prześlę

Bardzo Ci dziękuję!!!:loveu:

Allegro cegiełkowe zrobione przez Larę dla Fibi uratowało nas - a w szczególności Fibi - bez tych pieniędzy nie wiem co byśmy zrobiły...szcególnie, że Fibi wymaga leczenia
A tak uzbierało się 440 zł
Przy okazji zapraszam na wątek Fibi - to przeuroczy psiak, z tego samego schroniska, z Jej zdrówkiem już lepiej i szukamy Domku
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/

Posted

Chyba tak ,ale to corke musze poprosic czyli prawdziwa Morie, bo ja to tylko a=znaczy sie corka Moria sie zalogowala ale niech juz bedzie poprosze ja aby wkleila zdjęcia osobno.

Posted

super lajka!dziekujemy za allegro cegielkowe :)napewno sie przyda!no lajka ty szukaj domku szukaj!lajka ma allegro prawda?bo ja juz sie pogubilam;)

Posted

no lajunia jak tam sie u mori miewasz?:)grzeczna jestes moze chociaz ty z calego tego naszego trio..;Plajeczka moze dzis ktos cie wypatrzy:)

Posted

łajka ogolnie jest grzeczna ale jak wychodzi na spacery to skacze na smyczy naokolo czlowieka, potrafi siad i tak na razie nie ma mozliwośc do zbrojenia.