clo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 gibon nr tel podaj do mnie 509 173 446 a maila do fizi tj [email protected] Quote
basia0607 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Łajka jest bardzo mądra, rozumie co sie do niej mówi. Osoba , ktora ją zaadoptuje będzie miała cudownego oddanego psa. Uwielbiam te chwile gdy pies po dlugim pobycie w schronisku wychodzi na wolność. Smakuje jej, pochlania nowe zapachy. Na zdjęciu zrobiłysmy sobie przystanek. Łajeczka wąchała , zwiedzala co chwilę podbiegala do mnie dopominając się glaskania. Nie wiem jak reaguje na koty ale moim domowym zainteresowala się za bardzo !!! Quote
fizia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Az trudno sobie wyobrazić, jaka to musi być radośc dla psa, który po 3 latach w neiwielkim boksie, może spacerować po trawie, wąchać nowe zapachy i cieszyć się obecnością człowieka Quote
fizia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 :oops: Jeszcze parę zł nam brakuje do utrzymania Łajki w hoteliku Quote
anett Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='fizia']:oops: Jeszcze parę zł nam brakuje do utrzymania Łajki w hoteliku Bardzo PROSIMY o deklaracje dla Łajki:modla::modla: Łajka po 3 latach więzienia cieszy się wolnością i kontaktem z człowiekiem:multi: Pomóż nam zapewnić jej bezpieczny pobyt w hoteliku !! Quote
Moria Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Łajka potrafi siad i bardzo lubi spacery. Niestety troche rzuca sie na psy przez kraty. Jest takim malym cielaczkiem, ale wydaje mi sie że bedzie dobrym psem do strozówania. Quote
clo Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Moriu to ona śpi w domku czy w kojcu?bo jej to domku pewnie najbardziej potrzeba a jak dogaduje sie z reszta ferajny?korunia itd? Quote
fizia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Jest w Elblągu, w hoteliku. Mam to jedno zdjęcie z Basią, mogę przesłać Quote
dorcass Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 a ja bede swoje, wiec dawac mi tu konkretne zdjecia pełnowymiarowe i gdzie ona teraz jest? musze to wrzucic do jej allegro bo caly czas widnieje jako pies ze schronu!!!!! Quote
Moria Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Spi w boksie tym ktorym byla Nela, musi sie troche orzyzwyczaic do ferajny bo jak wychodzi na spacer, albo jak Kora i Gufi podchodza do niej to warczy, więc jeszcze chwilke musi ich poznac, ale chodzi na trzy spacery dziennie, nie jest pozostawiona sama sobie i dostala juz dzisiaj druga michę jedzenia. Quote
Moria Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Nawet sie nie buntuje szczekając że jest w boksie walnie sie na podloge i spi albo oglada, co sie dookoła niej dzieje, patrzy na kury, konie, kozy na ludzi. Awanturujjjjjjjjjjje sie tylko wtedy gdy psy szczekają jak ktos jest przy bramie. Quote
gibon301 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 bardzo proszę wygłaskać Łajeczkę ode mnie! zmieniłam dane kontaktowe - komu plakacik?? celowo nie zmieniałam fragmentu 'mieszka w schronisku', ale jeśli uważacie , że należałoby zmienić, lub w ogóle coś chciałybyście zmienić to piszcie! Quote
clo Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 gibon ja poprosze na maila plakacik:))jest cudny!!baaardzo dziekuje!! i przypominam kto moze pomoc w ogloszeniach to super:)jakas alegratka i gumtree by sie przydalo:)lajeczka nadal rowniez zbiera deklaracje na hotelik!!!pilne bo wzrosl koszt i kazda zlotowka sie liczy:) alez ona teraz musi byc u morii szczesliwa:) Quote
Moria Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Plakacik oddaje w pełni jej zachowanie jeżeli czegos chce od czlowieka to jest to je poza. Quote
fizia Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Moria napisał(a):Plakacik oddaje w pełni jej zachowanie jeżeli czegos chce od czlowieka to jest to je poza. Bidusia, latami ćwiczyła takie maślane oczka i jakoś nikt się wcześniej nie chciał dać namówić... Quote
Cieplutkaa. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Przepraszam za offa: Witam! W schronisku w Pabianicach (woj. łódzkie) od 2006 roku przebywa piękny pies w typie terriera. Psiak jeszcze nigdy nie był na spacerze, nikt nie dba o jego kondycję, szatę - Marcel marnuje się w schronisku. Dlatego wspólnie z wszystkimi osobami, którym los Marcela nie jest obojętny podjelismy decyzję i zamierzamy wysłać psiaka do hoteliku. Żeby tego dokonać potrzebujemy deklaracji finansowych... Bardzo proszę o pomoc dla tego wspaniałego psa... Liczy sie każda złotówka... POPATRZ W JEGO OCZY!!! Serdecznie zapraszam na wątek Marcela: KLIK Pozdrawiam Quote
fizia Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Śliczny ten Marcelek! I Jemu musi się udać!!! Quote
agat21 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 fajnie Łajeczka się prezentuje na zdjęciach :loveu: Quote
clo Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 gibon dostalam!dziekuje!no lajunia trzeba oglaszac cie oglaszac i to mocno!!ty musisz mykac do domku sliczna !przypominam ze lajeczka wciaz zbiera na hotelik!trzeba rozsylac pw..kazda deklaracja i wplata sie przyda! czy ktos moze bazarkiem poratowaC? Quote
basia0607 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Oby szybko znalazła dom bo już widzę nastepną biedę ! Quote
fizia Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 z czego na koncie mamy: 50 zł - Ihabe 20 zł - Agat21 50 zł - Silke 30 zł - Gibon 301 20 zł - Anett 5 zł - Przemek i Hubert 20 zł - Fizia 20 zł - mama fizi 30 zł - Bumerang w sumie 245 zł a potrzebujemy 350 ... Quote
Recommended Posts