Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Łajka jest bardzo mądra, rozumie co sie do niej mówi. Osoba , ktora ją zaadoptuje będzie miała cudownego oddanego psa. Uwielbiam te chwile gdy pies po dlugim pobycie w schronisku wychodzi na wolność. Smakuje jej, pochlania nowe zapachy.
Na zdjęciu zrobiłysmy sobie przystanek. Łajeczka wąchała , zwiedzala co chwilę podbiegala do mnie dopominając się glaskania. Nie wiem jak reaguje na koty ale moim domowym zainteresowala się za bardzo !!!

Posted

Az trudno sobie wyobrazić, jaka to musi być radośc dla psa, który po 3 latach w neiwielkim boksie, może spacerować po trawie, wąchać nowe zapachy i cieszyć się obecnością człowieka

Posted

[quote name='fizia']:oops: Jeszcze parę zł nam brakuje do utrzymania Łajki w hoteliku

Bardzo PROSIMY o deklaracje dla Łajki:modla::modla:
Łajka po 3 latach więzienia cieszy się wolnością i kontaktem z człowiekiem:multi:

Pomóż nam zapewnić jej bezpieczny pobyt w hoteliku !!

Posted

Łajka potrafi siad i bardzo lubi spacery. Niestety troche rzuca sie na psy przez kraty. Jest takim malym cielaczkiem, ale wydaje mi sie że bedzie dobrym psem do strozówania.

Posted

a ja bede swoje, wiec dawac mi tu konkretne zdjecia pełnowymiarowe i gdzie ona teraz jest? musze to wrzucic do jej allegro bo caly czas widnieje jako pies ze schronu!!!!!

Posted

Spi w boksie tym ktorym byla Nela, musi sie troche orzyzwyczaic do ferajny bo jak wychodzi na spacer, albo jak Kora i Gufi podchodza do niej to warczy, więc jeszcze chwilke musi ich poznac, ale chodzi na trzy spacery dziennie, nie jest pozostawiona sama sobie i dostala juz dzisiaj druga michę jedzenia.

Posted

Nawet sie nie buntuje szczekając że jest w boksie walnie sie na podloge i spi albo oglada, co sie dookoła niej dzieje, patrzy na kury, konie, kozy na ludzi.
Awanturujjjjjjjjjjje sie tylko wtedy gdy psy szczekają jak ktos jest przy bramie.

Posted

bardzo proszę wygłaskać Łajeczkę ode mnie!
zmieniłam dane kontaktowe - komu plakacik??
celowo nie zmieniałam fragmentu 'mieszka w schronisku', ale jeśli uważacie , że należałoby zmienić, lub w ogóle coś chciałybyście zmienić to piszcie!

Posted

gibon ja poprosze na maila plakacik:))jest cudny!!baaardzo dziekuje!!

i przypominam kto moze pomoc w ogloszeniach to super:)jakas alegratka i gumtree by sie przydalo:)lajeczka nadal rowniez zbiera deklaracje na hotelik!!!pilne bo wzrosl koszt i kazda zlotowka sie liczy:)

alez ona teraz musi byc u morii szczesliwa:)

Posted

Moria napisał(a):
Plakacik oddaje w pełni jej zachowanie jeżeli czegos chce od czlowieka to jest to je poza.

Bidusia, latami ćwiczyła takie maślane oczka i jakoś nikt się wcześniej nie chciał dać namówić...

Posted

Przepraszam za offa:

Witam!

W schronisku w Pabianicach (woj. łódzkie) od 2006 roku przebywa piękny pies w typie terriera.
Psiak jeszcze nigdy nie był na spacerze, nikt nie dba o jego kondycję, szatę - Marcel marnuje się w schronisku.
Dlatego wspólnie z wszystkimi osobami, którym los Marcela nie jest obojętny podjelismy decyzję i zamierzamy wysłać psiaka do hoteliku.
Żeby tego dokonać potrzebujemy deklaracji finansowych...
Bardzo proszę o pomoc dla tego wspaniałego psa...
Liczy sie każda złotówka...

POPATRZ W JEGO OCZY!!!

Serdecznie zapraszam na wątek Marcela: KLIK

Pozdrawiam

Posted

gibon dostalam!dziekuje!no lajunia trzeba oglaszac cie oglaszac i to mocno!!ty musisz mykac do domku sliczna !przypominam ze lajeczka wciaz zbiera na hotelik!trzeba rozsylac pw..kazda deklaracja i wplata sie przyda!
czy ktos moze bazarkiem poratowaC?

Posted

z czego na koncie mamy:

50 zł - Ihabe
20 zł - Agat21
50 zł - Silke
30 zł - Gibon 301
20 zł - Anett
5 zł - Przemek i Hubert
20 zł - Fizia
20 zł - mama fizi
30 zł - Bumerang