Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Już postanowione. Jutro pojadę do przytuliska, w którym przebywa dziadunio Toffik :-) Bardzo się cieszę na spotkanie z nim :multi:

Cieszymy się, że NASZ CZŁOWIEK:cool3:, tajna agentka Myrkurek;), pojedzie w odwiedzinki do NASZEGO TOFIKA:multi::multi::multi:

Posted

zuzlikowa :loveu: - wymiziam, obfocę staruszka i wieściami się napasę (pięknie to wszystko ujęłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:) także w Twoim imieniu ;)

Ola :loveu: - dobre dobre :evil_lol: - spotaknie z VIP'em :cool3: od Ciebie również wyściskam "mleczno czekoladowego dziadzia" ;)

Maszaberla :loveu: - postaram się jeszcze dzisiaj wieczorem (choć już może bardzo późnym) zdjątka wkleić - oczywiście mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze :razz: bo ja tu taka pewna tych zdjątek jestem, a różnie w życiu bywa - złośliwość przedmiotów martwych i tym podobne... :madgo:

bico :loveu: - "NASZ CZŁOWIEK" :evil_lol: :cool2: i ta "tajna agentka" :lol: - to się dopiero MyrkurDagur uśmiała :laugh2_2::cooldevi:

Dziewczyny - trzymajcie kciuki za powodzenie mojej misji !!! :cool3: :kciuki: :multi:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Maleńki Starszaczek Czekoladkowo-mleczny szuka domu na emeryturę

Dziękuję za zainteresowanie Toffikowym wątkiem :smile:

Cieszę się z każdej osoby, która zagląda do staruszka ;)

Posted

No to Tofficzek będzie miał dziś ciekawy dzionek:bigcool::klacz::cunao:
Szkoda, że się spóźniłam na wątek
Czekam z niecierpliwością na zdjątka uroczego dziadunia :bye::Cool!:

Posted

Marinka napisał(a):
No to Tofficzek będzie miał dziś ciekawy dzionek:bigcool::klacz::cunao:
Szkoda, że się spóźniłam na wątek
Czekam z niecierpliwością na zdjątka uroczego dziadunia :bye::Cool!:

Jadę do niego koło 16.00 :multi:

Posted

Mroczny Dzionku:loveu: to czekamy z niecierpliwoscia na sesyje dziadzioszka fotomodela!Tosz to gwiazda jest nie wiadomo ile ci "zaspiewa" za taka sesje... toszto taka slawa.W koncu coraz wiecej wielbicielek tu ma:lol:

moze znajdziesz jakiegos kolejnego piesa ??? jakby byl jakis rudzielec.....:loveu:albo czorno bioły:loveu:

Posted

Ola la napisał(a):
Mroczny Dzionku:loveu:

:diabloti: :evil_lol:

Ola la napisał(a):
to czekamy z niecierpliwoscia na sesyje dziadzioszka fotomodela!Tosz to gwiazda jest nie wiadomo ile ci "zaspiewa" za taka sesje... toszto taka slawa.W koncu coraz wiecej wielbicielek tu ma:lol:

No mam nadzieję, że problemów robić nie będzie :cool3:

Ola la napisał(a):
moze znajdziesz jakiegos kolejnego piesa ??? jakby byl jakis rudzielec.....:loveu:albo czorno bioły:loveu:

Słyszałam, że pojawił się tam ostatnio staruszek bez ząbków :-( Na pewno zwrócę uwagę na inne psiaki ;)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Dziękuję za zainteresowanie Toffikowym wątkiem :smile:

Cieszę się z każdej osoby, która zagląda do staruszka ;)

Bo ja najbardziej lubię starszaki! :razz:

Posted

No i ja też na sesyję fotomodela Tofika czekam:cool3::cool3::cool3:
i żeby wieściami się napaść(genialne określenie:laugh2_2:) też i na to gotowa jestem:multi:

Posted

Witajcie cioteczki ;) Wybacie mi, że dopiero dziś zabieram się za wklejanie zdjęć, ale wczoraj znowu szybko mi się zasnęło :razz:

No dobrze, na początek zdjęcia, a następnie relacja z odwiedzin :lol: Jeśli chodzi o zdjątka, to muszę przyznać, że nasz dziadunio sprawy nam nie ułatwiał :razz: to znaczy mi i mężowi mojemu. Najczęściej odwracał głowę, albo najzwyczajniej w świecie odchodził sobie, pokazując nam swoją pupę :lol: Niemniej jednak troszkę foteczek mam ;)

Posted

Mam nadzieję, że zdjęcia się podobają :loveu:

A teraz relacja z wizyty w przytulisku ;)

Przede wszystkim byłam pod ogromnym wrażeniem tego miejsca. Przytulisko prowadzone jest przez troszkę starsze małżeństwo. Dokładnie jest to ich dom, a wokół ogromne połacie terenu, gdzie mają przeróżne kojce i pomieszczenia dla psiaków. Jest tam bardzo ładnie, przyjemnie, spokojnie, a Państwo mają wiele serca dla wszystkich mieszkających tam czworonogów.

Nasz dziadziuś ma do swojej dyspozycji całkiem spory teren (jak na psa jego wielkości ;)) i letnią kuchnię w której ma swoje miejsce i do której zmyka, gdy ktoś go fotografować próbuje :lol: Przyznać trzeba, że ma tam naprawdę dobrze. Przez większość dnia wyleguje się na trawce, ogrzewany przez promienie słoneczka ;) Niemniej jednak, do Państwa ciągle nowe psiaki trafiają, a liczba miejsc ograniczona i trzeba poszukiwać nowych domków. Z młodymi psiakami nie ma problemu, bo szybko znajdują nowych właścicieli, ale starszymi niewiele osób się interesuje :shake: I tak jest z naszym dziadziem...

A co do samego Toffika - to prawdziwy anioł :loveu: oaza spokoju :loveu: nie sprawia żadnych kłopotów, najczęściej sobie śpi, jest niesamowicie grzeczny i cichutki :) Ma na szyi takie przyjemne fałdki, w których tak miło jest dłoń zatopić i miziać dziadunia :loveu:

Dziewczyny - Toffik jest naprawdę niesamowity :multi:

Posted

Witaj Tofficzku :multi::multi::multi:
Prawdziwa z ciebie gwiazda, jesteś b. fotogeniczny :loveu::loveu::loveu:
jak na gwiazdę przystało :cool1::grins: pozwalasz się fotografować, tylko wtedy kiedy masz na to ochotę :grins:
Cieszę się ogromnie, że masz dobre warunki :calus:
Obyś szybko znalazł domek na jaki zasługujesz :bigok:

Posted

ciekawe zdjecia, fajna relacja z odwiedzin....:loveu::loveu:
miejmy nadzieje, ze teraz psiaczek szybciej znajdzie Swoich ludzi...:multi::multi: