Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Czekamy w takim razie na nowe zdjatka:smile: Quote
bico Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Już postanowione. Jutro pojadę do przytuliska, w którym przebywa dziadunio Toffik :-) Bardzo się cieszę na spotkanie z nim :multi: Cieszymy się, że NASZ CZŁOWIEK:cool3:, tajna agentka Myrkurek;), pojedzie w odwiedzinki do NASZEGO TOFIKA:multi::multi::multi: Quote
Gosiapk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Maleńki Starszaczek Czekoladkowo-mleczny szuka domu na emeryturę Quote
MyrkurDagur Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 zuzlikowa :loveu: - wymiziam, obfocę staruszka i wieściami się napasę (pięknie to wszystko ujęłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:) także w Twoim imieniu ;) Ola :loveu: - dobre dobre :evil_lol: - spotaknie z VIP'em :cool3: od Ciebie również wyściskam "mleczno czekoladowego dziadzia" ;) Maszaberla :loveu: - postaram się jeszcze dzisiaj wieczorem (choć już może bardzo późnym) zdjątka wkleić - oczywiście mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze :razz: bo ja tu taka pewna tych zdjątek jestem, a różnie w życiu bywa - złośliwość przedmiotów martwych i tym podobne... :madgo: bico :loveu: - "NASZ CZŁOWIEK" :evil_lol: :cool2: i ta "tajna agentka" :lol: - to się dopiero MyrkurDagur uśmiała :laugh2_2::cooldevi: Dziewczyny - trzymajcie kciuki za powodzenie mojej misji !!! :cool3: :kciuki: :multi: Quote
MyrkurDagur Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Gosiapk napisał(a):Maleńki Starszaczek Czekoladkowo-mleczny szuka domu na emeryturę Dziękuję za zainteresowanie Toffikowym wątkiem :smile: Cieszę się z każdej osoby, która zagląda do staruszka ;) Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No to czekamy!:loveu: Pieniążki za wyróżnienie na allegro już przyszły:lol: Quote
Marinka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No to Tofficzek będzie miał dziś ciekawy dzionek:bigcool::klacz::cunao: Szkoda, że się spóźniłam na wątek Czekam z niecierpliwością na zdjątka uroczego dziadunia :bye::Cool!: Quote
MyrkurDagur Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 zuzlikowa napisał(a): Pieniążki za wyróżnienie na allegro już przyszły:lol: Cieszę się ;) Quote
MyrkurDagur Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Marinka napisał(a):No to Tofficzek będzie miał dziś ciekawy dzionek:bigcool::klacz::cunao: Szkoda, że się spóźniłam na wątek Czekam z niecierpliwością na zdjątka uroczego dziadunia :bye::Cool!: Jadę do niego koło 16.00 :multi: Quote
Ola la Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Mroczny Dzionku:loveu: to czekamy z niecierpliwoscia na sesyje dziadzioszka fotomodela!Tosz to gwiazda jest nie wiadomo ile ci "zaspiewa" za taka sesje... toszto taka slawa.W koncu coraz wiecej wielbicielek tu ma:lol: moze znajdziesz jakiegos kolejnego piesa ??? jakby byl jakis rudzielec.....:loveu:albo czorno bioły:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Ola la napisał(a):Mroczny Dzionku:loveu: :diabloti: :evil_lol: Ola la napisał(a):to czekamy z niecierpliwoscia na sesyje dziadzioszka fotomodela!Tosz to gwiazda jest nie wiadomo ile ci "zaspiewa" za taka sesje... toszto taka slawa.W koncu coraz wiecej wielbicielek tu ma:lol: No mam nadzieję, że problemów robić nie będzie :cool3: Ola la napisał(a):moze znajdziesz jakiegos kolejnego piesa ??? jakby byl jakis rudzielec.....:loveu:albo czorno bioły:loveu: Słyszałam, że pojawił się tam ostatnio staruszek bez ząbków :-( Na pewno zwrócę uwagę na inne psiaki ;) Quote
Ola la Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No to czekamy Myrkurzeeeeeeee :-D ty juz pewnie w drodze :eviltong: porobi sie nowe ogloszenia z nowymi zdjatkami przy okazji:-D Quote
Gosiapk Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Dziękuję za zainteresowanie Toffikowym wątkiem :smile: Cieszę się z każdej osoby, która zagląda do staruszka ;) Bo ja najbardziej lubię starszaki! :razz: Quote
Ola la Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 zuzlikowa nio cio ty dzis tak slonecznie ze łohoho a MyrkurDagur to lubi mrok ja mysle :-D a tak swoja droga to blagam was zajrzyjcie na watek tej suni ... przed chwilka zalozylam.Pilna sprawa:( http://www.dogomania.pl/forum/f28/obawa-przerazona-schroniskiem-malenka-sunia-chce-zniknac-szansa-na-dt-pomocy-134812/ Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No i za oknami odpowiednia sceneria dla...Myrkurka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...czekam na wielkie...wejście!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ...wpadam i...cisza:shake: Ciekawe jak doczekam do jutra? Quote
bico Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No i ja też na sesyję fotomodela Tofika czekam:cool3::cool3::cool3: i żeby wieściami się napaść(genialne określenie:laugh2_2:) też i na to gotowa jestem:multi: Quote
MyrkurDagur Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Witajcie cioteczki ;) Wybacie mi, że dopiero dziś zabieram się za wklejanie zdjęć, ale wczoraj znowu szybko mi się zasnęło :razz: No dobrze, na początek zdjęcia, a następnie relacja z odwiedzin :lol: Jeśli chodzi o zdjątka, to muszę przyznać, że nasz dziadunio sprawy nam nie ułatwiał :razz: to znaczy mi i mężowi mojemu. Najczęściej odwracał głowę, albo najzwyczajniej w świecie odchodził sobie, pokazując nam swoją pupę :lol: Niemniej jednak troszkę foteczek mam ;) Quote
MyrkurDagur Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Najczęściej było tak :razz: I tu podobnie... :razz: Albo tak... :roll: Na poniższym zdjęciu widać jego obcięty ogonek... Quote
MyrkurDagur Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 A tu kilka lepszych ujęć ;) uroczego dziadzia :loveu: Przesympatyczny pychol :loveu: Troszkę pychol się zamazał, bo ciągle go obracał :razz: :lol: Quote
MyrkurDagur Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 A tu musiałam troszkę przytrzymać dziadziusia, bo znów chciał uciekać :lol: Ostatnie zdjęcie z dziadziusiowym jęzorem :eviltong: :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Mam nadzieję, że zdjęcia się podobają :loveu: A teraz relacja z wizyty w przytulisku ;) Przede wszystkim byłam pod ogromnym wrażeniem tego miejsca. Przytulisko prowadzone jest przez troszkę starsze małżeństwo. Dokładnie jest to ich dom, a wokół ogromne połacie terenu, gdzie mają przeróżne kojce i pomieszczenia dla psiaków. Jest tam bardzo ładnie, przyjemnie, spokojnie, a Państwo mają wiele serca dla wszystkich mieszkających tam czworonogów. Nasz dziadziuś ma do swojej dyspozycji całkiem spory teren (jak na psa jego wielkości ;)) i letnią kuchnię w której ma swoje miejsce i do której zmyka, gdy ktoś go fotografować próbuje :lol: Przyznać trzeba, że ma tam naprawdę dobrze. Przez większość dnia wyleguje się na trawce, ogrzewany przez promienie słoneczka ;) Niemniej jednak, do Państwa ciągle nowe psiaki trafiają, a liczba miejsc ograniczona i trzeba poszukiwać nowych domków. Z młodymi psiakami nie ma problemu, bo szybko znajdują nowych właścicieli, ale starszymi niewiele osób się interesuje :shake: I tak jest z naszym dziadziem... A co do samego Toffika - to prawdziwy anioł :loveu: oaza spokoju :loveu: nie sprawia żadnych kłopotów, najczęściej sobie śpi, jest niesamowicie grzeczny i cichutki :) Ma na szyi takie przyjemne fałdki, w których tak miło jest dłoń zatopić i miziać dziadunia :loveu: Dziewczyny - Toffik jest naprawdę niesamowity :multi: Quote
Marinka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Witaj Tofficzku :multi::multi::multi: Prawdziwa z ciebie gwiazda, jesteś b. fotogeniczny :loveu::loveu::loveu: jak na gwiazdę przystało :cool1::grins: pozwalasz się fotografować, tylko wtedy kiedy masz na to ochotę :grins: Cieszę się ogromnie, że masz dobre warunki :calus: Obyś szybko znalazł domek na jaki zasługujesz :bigok: Quote
ata Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ciekawe zdjecia, fajna relacja z odwiedzin....:loveu::loveu: miejmy nadzieje, ze teraz psiaczek szybciej znajdzie Swoich ludzi...:multi::multi: Quote
Recommended Posts