zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Piękności i dziadziu ...i fotki...i relacja!:loveu::loveu::loveu: Zaraz robię zbitkę fotek i do allegro i ogłoszenia dołączę!:multi: Jak dobrze,że są jeszcze miejsca gdzie psiakom jest dobrze!Ale domków szukać trzeba!No,to do roboty!:lol: Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Myrkurku super chruper foty i relacja!!!!!!!!!!! najbardziej ciesze sie ,ze dziadunio nasz ma tam dobrze:multi: i jest w dobrych rekach.Choc wiadomo domek by sie przydal..... hah a po zdjeciach widac ze straszny gwiazdor z niego:eviltong:jak na gwiazde przystalo jest kaprysny i nie ma ma ochoty pozowac do zdjec paparazzim:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No i galeria dziadusia...kapryśnego gwiazdora...już na allegro!:evil_lol: Quote
Maszaberla Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 MyrkurDagur napisał(a): Dziewczyny - Toffik jest naprawdę niesamowity :multi: Myrkur ja tak sobie pomyslalam o dziadziu, a moze...?;) Przypomnij sobie to o czym pisalysmy na pw;) Rozczulily mnie te zdjecia, mam wrazenie ze Tofficzek jest strasznie smutny...:oops: Czy on ma po prostu taki pyszczek czy to psina z tych smutnych, wycofanych, ktore nie machaja ogonem? Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Maszaberla uchyl nam rąbka tajemnicy:cool3: :lol: zajrzyjcie plose na bazarek...naprawde sliczne rzeczy :-D http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-jabluszka-kolorowe-bransoletki-na-dt-dla-przerazonej-suni-10-04-a-134860/ Quote
MyrkurDagur Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Dobry wieczór wszystkim cioteczkom :multi: Bardzo się cieszę, że relacja i zdjęcia podobały się ;) I pragnę podziękować każdej z Was za zainteresowanie dziadziusiem :Rose: Quote
MyrkurDagur Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Aga_Mazury napisał(a):zakochałam się :mdleje: :loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Dziewczyny, jak same pisałyście - choć dziadziusiowi bardzo dobrze u tych Państwa jest, domku szukać trzeba :roll: Warunki do życia ma naprawdę wygodne - zwłaszcza, że on taki mało wymagający jest, ale pojawią się nowe biedaki i im także miejsce będzie potrzebne... Maszaberla - Toffik rzeczywiście na smutnego wygląda, ale wydaje mi się, że on ma po prostu taki sposób bycia. Dziadunio żyje swoim własnym życiem i można odnieść wrażenie, że nie przejmuje się zupełnie otaczającym go światem :cool1: Taki rozważny, stonowany, przespokojny starszy pan :lol: Choć Państwo mówili, że czasem szczeknie sobie nawet :cool3: Niemniej jednak, widać ogromną różnicę między jego zachowaniem, a zachowaniem pozostałych, przebywających tam psiaków. zuzlikowa - dziękuję za poszerzenie galerii Toffika na allegro ;) Jutro lub w sobotę napiszę o jeszcze jednym przebywającym tam psiaku :-( Dobranoc wszystkim cioteczkom :lol: :sleep2: Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To była przyjemność!Toffik to rzeczywiście...dostojny psiak i gdyby nie niski wzrost,dostojność ta biłaby w oczy! Tofficzek to piesio,którego interesuje otoczenie,ale jakoś tak bardziej po to by je...kontemplować!Mam wrażenie,że on jak smakosz...smakuje życie powoli...chce odnaleźć jego wszystkie smaki.No i wygląda jak smakosz...ciałko ma...oj ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale tak jakoś pięknie mu z nim! ...spokojnej nocy!:lol: Quote
bico Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Murkurku, no zakochałam się w Toficzku:loveu::oops::loveu: a już te "fałdki do miziania", to mnie rozbroiły całkowicie:loveu::loveu::loveu: śliczne porobiłaś mu fotki:multi: i jak miła relacja:multi: tylko czemu on domku własnego nie ma?:-( tyle dobrego, że Ci Państwo wspaniale się opiekują tymi pieseczkami... Quote
MyrkurDagur Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 zuzlikowa napisał(a): Tofficzek to piesio,którego interesuje otoczenie,ale jakoś tak bardziej po to by je...kontemplować!Mam wrażenie,że on jak smakosz...smakuje życie powoli...chce odnaleźć jego wszystkie smaki.No i wygląda jak smakosz...ciałko ma...oj ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale tak jakoś pięknie mu z nim! Muszę przyznać, że przepięknie to ujęłaś :loveu: :loveu: :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='bico']Murkurku, no zakochałam się w Toficzku:loveu::oops::loveu: a już te "fałdki do miziania", to mnie rozbroiły całkowicie:loveu::loveu::loveu: śliczne porobiłaś mu fotki:multi: i jak miła relacja:multi: Cieszę się, że i Tobie bico spodobały się Toffikowe fotki i relacja :lol: ;) A fałdki są naprawdę nieziemskie :cool3: :cool3: :cool3: Quote
MyrkurDagur Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Renata5 napisał(a):Chociaż podniosę na dzień dobry:-) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maszaberla Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 bico napisał(a): tylko czemu on domku własnego nie ma?:-( ... Bo ludzie nie chca staruszkow:angryy:, chociaz zdarzaja sie dobre dusze, ktore daja domy takim dziaduniom Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tofficzku kochany dotojny ja moge ci tylko zyczyc dobrej nocki!:loveu: karaluchy pod poduchy!!!! Quote
zuzlikowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ola la napisał(a):Tofficzku kochany dotojny ja moge ci tylko zyczyc dobrej nocki!:loveu: karaluchy pod poduchy!!!! a dobre fluidy to nic???:cool3: Śpij smacznie Tofficzku!:loveu: Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 a dobre fluidy to nic??? Śpij smacznie Tofficzku! hehe no i oczywiście dobre fluidy!!!dużooooo dobrych fluidów:eviltong::-D Quote
MyrkurDagur Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Witam Toffika i cioteczki :loveu: Dogo mi dzisiaj działa na nerwy :angryy: Nic się normalnie otwierać nie chce :mad: Miałam o tym drugim psiaku napisać i przy okazji jego zdjęcia wkleić, ale w takim tempie to sensu nie ma :angryy: Zapewne ten post przez kilka minut załączać się będzie :mad: Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Oj Myrkurzeeeeeeeee jo wim jo wim:( ja od ok.15-20 dnia miesiaca mam caly internet spowolniony.Dopiero 20 kazdego miesiaca sie cudownie odnawia... moze wejdz przez inna przegladarke jak masz?mi w enternet explorerze dziadowsko dziala..Teraz na Operze przegladam. No nic powodzonka! i wtedy czekooom na zdjecia drugiego psiaka:-D :evil_lol: Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cytat: Napisał bico tylko czemu on domku własnego nie ma?:-( ... [quote name='Maszaberla']Bo ludzie nie chca staruszkow:angryy:, chociaz zdarzaja sie dobre dusze, ktore daja domy takim dziaduniom no ja właśnie tego nie rozumiem - jak można nie chcieć pomóc psiemu staruszkowi?:-( jakbym miała warunki, dom i ogród, to bym założyła domo-hotel dla psich staruszków i psów kalekich...marzenia:-( Quote
MyrkurDagur Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='bico']no ja właśnie tego nie rozumiem - jak można nie chcieć pomóc psiemu staruszkowi?:-( jakbym miała warunki, dom i ogród, to bym założyła domo-hotel dla psich staruszków i psów kalekich...marzenia:-( Ja również bico, ja również... A najgorsze jest to, że moi rodzice mają domek z niewielkim ogrodem i to wszystko do jedno psa należy... jednego, małego Yorka... i tyle przy tym przestrzeni się marnuje... Przeprowadzałam z mamą już wiele rozmów na ten temat, ale nic osiągnąć mi się nie udało... :angryy: Quote
Marinka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Nie mogę uwierzyć, że taki śliczny dziadziuś o słodkim imieniu Toffik nie może znaleźć swojego miejsca na ziemi...znieczulica u ludzi jest coraz bardziej powszechna...epidemia jakaś :placz: :loveu:Pozdrawiam Cię cieplutko Tofficzku :loveu: Quote
Recommended Posts