Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękności i dziadziu ...i fotki...i relacja!:loveu::loveu::loveu:

Zaraz robię zbitkę fotek i do allegro i ogłoszenia dołączę!:multi:

Jak dobrze,że są jeszcze miejsca gdzie psiakom jest dobrze!Ale domków szukać trzeba!No,to do roboty!:lol:

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myrkurku super chruper foty i relacja!!!!!!!!!!!
najbardziej ciesze sie ,ze dziadunio nasz ma tam dobrze:multi: i jest w dobrych rekach.Choc wiadomo domek by sie przydal.....

hah a po zdjeciach widac ze straszny gwiazdor z niego:eviltong:jak na gwiazde przystalo jest kaprysny i nie ma ma ochoty pozowac do zdjec paparazzim:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):

Dziewczyny - Toffik jest naprawdę niesamowity :multi:

Myrkur ja tak sobie pomyslalam o dziadziu, a moze...?;)
Przypomnij sobie to o czym pisalysmy na pw;)

Rozczulily mnie te zdjecia, mam wrazenie ze Tofficzek jest strasznie smutny...:oops:
Czy on ma po prostu taki pyszczek czy to psina z tych smutnych, wycofanych, ktore nie machaja ogonem?

Posted

Dziewczyny, jak same pisałyście - choć dziadziusiowi bardzo dobrze u tych Państwa jest, domku szukać trzeba :roll: Warunki do życia ma naprawdę wygodne - zwłaszcza, że on taki mało wymagający jest, ale pojawią się nowe biedaki i im także miejsce będzie potrzebne...

Maszaberla - Toffik rzeczywiście na smutnego wygląda, ale wydaje mi się, że on ma po prostu taki sposób bycia. Dziadunio żyje swoim własnym życiem i można odnieść wrażenie, że nie przejmuje się zupełnie otaczającym go światem :cool1: Taki rozważny, stonowany, przespokojny starszy pan :lol: Choć Państwo mówili, że czasem szczeknie sobie nawet :cool3: Niemniej jednak, widać ogromną różnicę między jego zachowaniem, a zachowaniem pozostałych, przebywających tam psiaków.

zuzlikowa - dziękuję za poszerzenie galerii Toffika na allegro ;)

Jutro lub w sobotę napiszę o jeszcze jednym przebywającym tam psiaku :-(

Dobranoc wszystkim cioteczkom :lol: :sleep2:

Posted

To była przyjemność!Toffik to rzeczywiście...dostojny psiak i gdyby nie niski wzrost,dostojność ta biłaby w oczy!
Tofficzek to piesio,którego interesuje otoczenie,ale jakoś tak bardziej po to by je...kontemplować!Mam wrażenie,że on jak smakosz...smakuje życie powoli...chce odnaleźć jego wszystkie smaki.No i wygląda jak smakosz...ciałko ma...oj ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale tak jakoś pięknie mu z nim!

...spokojnej nocy!:lol:

Posted

Murkurku, no zakochałam się w Toficzku:loveu::oops::loveu:
a już te "fałdki do miziania", to mnie rozbroiły całkowicie:loveu::loveu::loveu:
śliczne porobiłaś mu fotki:multi: i jak miła relacja:multi:

tylko czemu on domku własnego nie ma?:-(
tyle dobrego, że Ci Państwo wspaniale się opiekują tymi pieseczkami...

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Tofficzek to piesio,którego interesuje otoczenie,ale jakoś tak bardziej po to by je...kontemplować!Mam wrażenie,że on jak smakosz...smakuje życie powoli...chce odnaleźć jego wszystkie smaki.No i wygląda jak smakosz...ciałko ma...oj ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale tak jakoś pięknie mu z nim!

Muszę przyznać, że przepięknie to ujęłaś :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='bico']Murkurku, no zakochałam się w Toficzku:loveu::oops::loveu:
a już te "fałdki do miziania", to mnie rozbroiły całkowicie:loveu::loveu::loveu:
śliczne porobiłaś mu fotki:multi: i jak miła relacja:multi:

Cieszę się, że i Tobie bico spodobały się Toffikowe fotki i relacja :lol: ;) A fałdki są naprawdę nieziemskie :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Witam Toffika i cioteczki :loveu:

Dogo mi dzisiaj działa na nerwy :angryy: Nic się normalnie otwierać nie chce :mad: Miałam o tym drugim psiaku napisać i przy okazji jego zdjęcia wkleić, ale w takim tempie to sensu nie ma :angryy: Zapewne ten post przez kilka minut załączać się będzie :mad:

Posted

Oj Myrkurzeeeeeeeee jo wim jo wim:(

ja od ok.15-20 dnia miesiaca mam caly internet spowolniony.Dopiero 20 kazdego miesiaca sie cudownie odnawia...

moze wejdz przez inna przegladarke jak masz?mi w enternet explorerze dziadowsko dziala..Teraz na Operze przegladam.

No nic powodzonka!

i wtedy czekooom na zdjecia drugiego psiaka:-D

:evil_lol:

Posted

Cytat:
Napisał bico
tylko czemu on domku własnego nie ma?:-(
...

[quote name='Maszaberla']Bo ludzie nie chca staruszkow:angryy:, chociaz zdarzaja sie dobre dusze, ktore daja domy takim dziaduniom

no ja właśnie tego nie rozumiem - jak można nie chcieć pomóc psiemu staruszkowi?:-(
jakbym miała warunki, dom i ogród, to bym założyła domo-hotel dla psich staruszków i psów kalekich...marzenia:-(

Posted

[quote name='bico']no ja właśnie tego nie rozumiem - jak można nie chcieć pomóc psiemu staruszkowi?:-(
jakbym miała warunki, dom i ogród, to bym założyła domo-hotel dla psich staruszków i psów kalekich...marzenia:-(

Ja również bico, ja również... A najgorsze jest to, że moi rodzice mają domek z niewielkim ogrodem i to wszystko do jedno psa należy... jednego, małego Yorka... i tyle przy tym przestrzeni się marnuje... Przeprowadzałam z mamą już wiele rozmów na ten temat, ale nic osiągnąć mi się nie udało... :angryy:

Posted

Nie mogę uwierzyć, że taki śliczny dziadziuś o słodkim imieniu Toffik nie może znaleźć swojego miejsca na ziemi...znieczulica u ludzi jest coraz bardziej powszechna...epidemia jakaś :placz:

:loveu:Pozdrawiam Cię cieplutko Tofficzku :loveu: