Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...Jutro ja troche wyczesze to bede nowe fotki
i Ksen aznowu chudnie.....zobaczycie same....
Ostatnio zaniosłam tran i witaminki
ale to nie to....człowieka trzeba.........domku:-(

Posted

Giselle, czy nr telefonu z wczesniejszego mojego posta jest aktualny? Chce dac ogloszenie do radia. Taki komunikat-ogloszenie poszedl kiedys w sprawie innego psa i zadzialalo. Podaj mi radia, ktore nadaja na waszym terenie. Radio Wroclaw i jakie jeszcze?

Posted

Cantadorra napisał(a):
Giselle, czy nr telefonu z wczesniejszego mojego posta jest aktualny? Chce dac ogloszenie do radia. Taki komunikat-ogloszenie poszedl kiedys w sprawie innego psa i zadzialalo. Podaj mi radia, ktore nadaja na waszym terenie. Radio Wroclaw i jakie jeszcze?

Radio Sudety
ale ja juz tam daje i Oni nam pomagaja:crazyeye::loveu:
tak numer aktualny:lol:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ja czasem daje ogloszenie do Radia Gdansk. Jesli ktos by ja chcial, to czy bylaby mozliwosc jej dowiezienia, czy to zbyt karkolomny pomysl?

Juz wozilam psy do Łodzi,Gdańska,Poznania,Wrocławia...warto dac:evil_lol:

Posted

Jestem po rozmowie z Radiem Wroclaw. Jutro dokladnie ustalimy tresc komunikatu w sprawie naszej malej. Bedzie lecial przez dwa dni po 10 razy, czyli razem 20 razy. Beda podane dwa nr telefonow, do schronu i do Giselle. Czy w schronie znaja nasza mala jako Ksene? Roznie to bywa w schroniskach. Mysle, ze beda lecialy od piatku. Takze koniecznie sluchajcie radia Wroclaw od piatku. Maja leciec ok. 5-10 minut po pelnej godzinie. Np. 10:05, 13:05.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Jestem po rozmowie z Radiem Wroclaw. Jutro dokladnie ustalimy tresc komunikatu w sprawie naszej malej. Bedzie lecial przez dwa dni po 10 razy, czyli razem 20 razy. Beda podane dwa nr telefonow, do schronu i do Giselle. Czy w schronie znaja nasza mala jako Ksene? Roznie to bywa w schroniskach. Mysle, ze beda lecialy od piatku. Takze koniecznie sluchajcie radia Wroclaw od piatku. Maja leciec ok. 5-10 minut po pelnej godzinie. Np. 10:05, 13:05.

wiadomość jak najbardziej dobra! :eviltong:

Kseniulko a czemu to nikt do Ciebie nie zagląda?

Posted

Oto informacja od radia Wroclaw odnosnie komunikatu nt adopcji Kseny:
Dzisiaj-23.07.09r. będzie emitowany o godz.12.10,14,20,16,20
24.07-8.10,11.10,13.10,16.10,18.10
25.07-8.10,10.10,13.10,15.10,
26.07-9.10,11.10,14.10,16.10,
27.07-7.10,12.10,14.10,17.10.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Czy ludzie z okolic Wroclawia moga nadstawic ucha o tych porach, posluchac jak to leci? Ja nie odbieram radia Wroclaw :roll:

SŁUCHAŁĄM!
Teraz na pewno domek sie znajdzie! Komunikat i los Ksenki wzruszy niejedno serce!!!

Piekna akcja!!!! :multi: :Rose: