bros Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 (edited) Ksena to bardzo piekna sunieczka,oczka skośne i mordka długa i piekna.Ksena bardzo chudnie co jest związane ze stresem oraz tęsknotą do ludzi.Ona nie rozumie co złego zrobiła ze Pan ja opuscił,my nie mozemy jej tego wszystkiego dać...takich jak Ona mamy 200 na stanie. Ksena uwielbia być drapana po pyszczku-tak bardzo potrzebuje dotyku,bliskości człowieka! Ksenka jest wysterylizowana nnnoooooooooooo ludzie nie pozwólcie jej zwatpić drugi raz Ona juz chudnięcei i nostalgie ma za soba,ludzie walczyli w schronisku o nią.....Człowieku odpowiedzialny i mądry, gdzie jestes esteto zobacz urode tej rudej lisicy i pokochaj LINK do schroniska w którym przebywa Ksena: :bluepaw: http://www.schroniskoazyl.eu/index.p...=1&key=1&hit=1 Edited February 27, 2012 by bros Ksena odeszła za TM Quote
Cantadorra Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Zwroccie prosze uwage na ta niuńkę. Dogomaniacy z Wrocławia i okolic! Zajrzyjcie tutaj! Quote
bros Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 HHHHHHAAALLLLLLOOOOOOOOOO !!!!!!!!!! sunieczko hopaj w górę :multi: Quote
Cantadorra Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Czekam na dalsze info. Jak tylko dostane, od razu umieszcze! Dziekuje za zainteresowanie i pomoc. Quote
Goś Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Coś więcej - wiek, usposobienie, temperament, jaka jest do dzieci. I w ogóle co o niej wiadomo. Mam parę domków, którym szukam psów (głównie spanieli, ale inne też mogę im podtykać), tylko potrzebuję o niej więcej informacji. Quote
giselle4 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ...Troszke przytyła. łagodna i posłuszna ,stęskniona człowieka:-( nie jest dominantką i dogaduje sie z psami...poprzednio byla na ogólnym i było dobrze.Teraz ma swoja jedynkę aby nikt nie wyjadał jej jedzenia i aby miala spokój.Jest po sterylce i te oczy cuuuudo:multi: dziękuje bros;) Quote
giselle4 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='GoskaGoska']no a gdzie jest sunia u ciebie gisselle? Tak Gosiu:crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-potrzeby-azylowych-psiakow-30-09-09-a-145658/ 57zł Rozchody: Smyc-19zł obroza-16zł Kocyk-14zl karma-20zł smaczki-7zl ------------------ Razem-76zł Transport-200zł cantadora Quote
GoskaGoska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 no a gdzie jest sunia u ciebie gisselle? Quote
bros Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 hopaj smutnooka na pierwszą może któś się Tobą zainteresuje :dog: Quote
Cantadorra Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Mam nadzieje, ze ktos ja dostrzeze. W przyszlym tygodniu ukaza sie ogloszenia w prasie. Nie wiem, czy poskutkuja, ale warto probowac. Jak ktos ma pomysl, to rzuccie prosze. Moze poroznosic wydrukowane jej zdjecie po weterynarzach? Ale w okolicach schronu, przynajmniej na poludniu Polski. Quote
_ogonek_ Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cantadorra napisał(a):Mam nadzieje, ze ktos ja dostrzeze. W przyszlym tygodniu ukaza sie ogloszenia w prasie. Nie wiem, czy poskutkuja, ale warto probowac. Jak ktos ma pomysl, to rzuccie prosze. Moze poroznosic wydrukowane jej zdjecie po weterynarzach? Ale w okolicach schronu, przynajmniej na poludniu Polski. wedlug mnie to bardzo dobry pomysl... do mnie przeciez po Aisze pisali ze slaska i dalej... Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 AdaK napisał(a):wedlug mnie to bardzo dobry pomysl... do mnie przeciez po Aisze pisali ze slaska i dalej... Ada ,mozesz tez jej zrobić ogłoszenia swieza krew jestes i masz farta:multi::loveu: Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cantadorra napisał(a):Mam nadzieje, ze ktos ja dostrzeze. W przyszlym tygodniu ukaza sie ogloszenia w prasie. Nie wiem, czy poskutkuja, ale warto probowac. Jak ktos ma pomysl, to rzuccie prosze. Moze poroznosic wydrukowane jej zdjecie po weterynarzach? Ale w okolicach schronu, przynajmniej na poludniu Polski. a ty masz chody w gazecie , bo ja bym blagala o ogloszenie dla Albusie z mojego podpisu , bo juz 4rok w schronie :placz: Quote
Cantadorra Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ksena ze zdjeciem bedzie ogloszona w przyszlym tygodniu w Gazecie wyborczej. Zobaczymy czy cos sie z tego urodzi. Jak nie, to bedziemy dawac do innej gazety i radia. Podalam nr telefonu Twoj Giselle. Trzymamy kciuki. Albus rowniez tam sie pojawi. Zobaczymy czy choc jeden telefon bedzie. Quote
_ogonek_ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 giselle co myślisz o reklamie tak może 2 piesków w naszej szkolnej gazetce (Siódemka)? Quote
giselle4 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 AdaK napisał(a):giselle co myślisz o reklamie tak może 2 piesków w naszej szkolnej gazetce (Siódemka)? Jezeli tylko mozesz bardzo prosze moze :eviltong:wez Ruda....co? Quote
Recommended Posts