Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ksena to bardzo piekna sunieczka,oczka skośne i mordka długa i piekna.Ksena bardzo chudnie co jest związane ze stresem oraz tęsknotą do ludzi.Ona nie rozumie co złego zrobiła ze Pan ja opuscił,my nie mozemy jej tego wszystkiego dać...takich jak Ona mamy 200 na stanie.

Ksena uwielbia być drapana po pyszczku-tak bardzo potrzebuje dotyku,bliskości człowieka!

Ksenka jest wysterylizowana nnnoooooooooooo ludzie nie pozwólcie jej zwatpić drugi raz Ona juz chudnięcei i nostalgie ma za soba,ludzie walczyli w schronisku o nią.....Człowieku odpowiedzialny i mądry, gdzie jestes esteto zobacz urode tej rudej lisicy i pokochaj

LINK do schroniska w którym przebywa Ksena: :bluepaw:

http://www.schroniskoazyl.eu/index.p...=1&key=1&hit=1

Edited by bros
Ksena odeszła za TM
  • Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś więcej - wiek, usposobienie, temperament, jaka jest do dzieci. I w ogóle co o niej wiadomo. Mam parę domków, którym szukam psów (głównie spanieli, ale inne też mogę im podtykać), tylko potrzebuję o niej więcej informacji.

Posted

...Troszke przytyła.
łagodna i posłuszna ,stęskniona człowieka:-(
nie jest dominantką i dogaduje sie z psami...poprzednio byla na ogólnym i było dobrze.Teraz ma swoja jedynkę aby nikt nie wyjadał jej jedzenia i aby miala spokój.Jest po sterylce i te oczy cuuuudo:multi:
dziękuje bros;)

Posted

Mam nadzieje, ze ktos ja dostrzeze. W przyszlym tygodniu ukaza sie ogloszenia w prasie. Nie wiem, czy poskutkuja, ale warto probowac. Jak ktos ma pomysl, to rzuccie prosze. Moze poroznosic wydrukowane jej zdjecie po weterynarzach? Ale w okolicach schronu, przynajmniej na poludniu Polski.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Mam nadzieje, ze ktos ja dostrzeze. W przyszlym tygodniu ukaza sie ogloszenia w prasie. Nie wiem, czy poskutkuja, ale warto probowac. Jak ktos ma pomysl, to rzuccie prosze. Moze poroznosic wydrukowane jej zdjecie po weterynarzach? Ale w okolicach schronu, przynajmniej na poludniu Polski.

wedlug mnie to bardzo dobry pomysl... do mnie przeciez po Aisze pisali ze slaska i dalej...

Posted

AdaK napisał(a):
wedlug mnie to bardzo dobry pomysl... do mnie przeciez po Aisze pisali ze slaska i dalej...

Ada ,mozesz tez jej zrobić ogłoszenia
swieza krew jestes i masz farta:multi::loveu:

Posted

Cantadorra napisał(a):

a ty masz chody w gazecie , bo ja bym blagala o ogloszenie dla Albusie z mojego podpisu , bo juz 4rok w schronie :placz:

Posted

Ksena ze zdjeciem bedzie ogloszona w przyszlym tygodniu w Gazecie wyborczej. Zobaczymy czy cos sie z tego urodzi. Jak nie, to bedziemy dawac do innej gazety i radia. Podalam nr telefonu Twoj Giselle. Trzymamy kciuki. Albus rowniez tam sie pojawi. Zobaczymy czy choc jeden telefon bedzie.