Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki Elza za zdjecia, jesli jestes jeszcze u Kseny - wytarmosc za uszkiem i pozdrow serdecznie wlascicieli :)
Prosili o link do watku, przesle - choc Ty juz chyba udostepnilas. A Ksenka...Dama wpisana w kazdym calu w tę uroczą sielanke!

• 3 weeks later...
  • Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A taką chudzine wiezlismy do nowego domku. Spojrzcie na te zeberka zarysowane pod sierścią :( Jeszcze kilka tygodni i odeszlaby od nas, zasnela pewnego dnia i juz nie obudzila :(

Domku, raz jeszcze uklony w Wasza strone, za szlachetnosc i wrazliwosc :)

• 1 year later...
Posted

Zegnaj aniolku
zylas wsrod aniolow
odeszlas spokojna i szczesliwa
Zegnaj sliczna sunieczko
bylas iskierka ktora rozpalila moje serca na poczatku drogi w wolontariacie
Amen
{*}

Twoj raj

Posted

Ksena doszła do momentu życia, gdzie niejeden człowiek wybrałby eutanazję. Starość zaczeła wygrywac z ciałem co wprawialo Ksene w zaklopotanie. Kazdy kolejny dzień przybliżał ją do TM a oddalał od swoich ukochanych Ludzi :(
Dlatego pozwolono jej zaoszczedzic bólu, który niestety w ostatnich dniach stawał się coraz gorszy...
Odeszła spokojna, kochana i przede wszystkim byl przy Niej Pan... Zasneła.

Wklejam jeszcze kilka zdjec, które dostałam z domku Ksenki.
Bedziemy o Niej pamietac!

Z kolega - Solo:

Posted

Jakis czas temu na okolicznej stacji została porzucona piekna, mloda suczka Rhodesiana (ludzie nie znaja granic okrucienstwa...chociaz lepsze to niż przywiazanie w lesie do drzewa) - suczka znalazła schronienie w domku Kseny :)

Posted

Tak Ewo, Tonga miała sposobność poznać Ksenke :)
Ksena była powiedzmy niepisana przywódczynią stada i Tonga akceptowała taki stan rzeczy. Natomiast wspaniałego Solo, delikatnie mowiąc ma w głębokim poważaniu ;)