fiorsteinbock Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Dzieki Elza za zdjecia, jesli jestes jeszcze u Kseny - wytarmosc za uszkiem i pozdrow serdecznie wlascicieli :) Prosili o link do watku, przesle - choc Ty juz chyba udostepnilas. A Ksenka...Dama wpisana w kazdym calu w tę uroczą sielanke! Quote
Cantadorra Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ksena ma dom, towarzystwo, swieze powietrze. Mam nadzieje, ze juz zapomniala o schronie! Quote
giselle4 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ZAPOMNIAŁA PRZY TAKIM ZYCIU I RODZINIE MOJA SLICZNA TFU TFU ,NASZA SLICZNA Quote
fiorsteinbock Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Psiaki maja sie bardzo dobrze, Ksena chodzi na spacery, a jak :) Mela niestety musi wypoczywac ale ma tez wazne zadania, pilnuje domu i kuchni, rzecz jasna ;):loveu: Quote
fiorsteinbock Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A taką chudzine wiezlismy do nowego domku. Spojrzcie na te zeberka zarysowane pod sierścią :( Jeszcze kilka tygodni i odeszlaby od nas, zasnela pewnego dnia i juz nie obudzila :( Domku, raz jeszcze uklony w Wasza strone, za szlachetnosc i wrazliwosc :) Quote
Cantadorra Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Niektóre psiaki to mają szczęście, oby tego szczęścia było jak najwięcej wokół dla pozostałych :) Quote
fiorsteinbock Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ksena odeszła za TM. Tyle czasu czekała na swój domek i się doczekała, przeżyła jeszcze wspaniałe lata u boku Ukochanej Rodzinki. Biegaj beztrosko po tęczowych łąkach (*) Jedno z moich ulubionych zdjęć: Quote
Cantadorra Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ksenko, zapadłaś mi w serce. Jak dobrze, że miałaś swoich ludzi i ciepły kąt na stare lata. Biegaj szczęśliwa maleńka. Miałaś dużo miejsca w moim sercu. TM[*] Quote
giselle4 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Zegnaj aniolku zylas wsrod aniolow odeszlas spokojna i szczesliwa Zegnaj sliczna sunieczko bylas iskierka ktora rozpalila moje serca na poczatku drogi w wolontariacie Amen {*} Twoj raj Quote
fiorsteinbock Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ksena doszła do momentu życia, gdzie niejeden człowiek wybrałby eutanazję. Starość zaczeła wygrywac z ciałem co wprawialo Ksene w zaklopotanie. Kazdy kolejny dzień przybliżał ją do TM a oddalał od swoich ukochanych Ludzi :( Dlatego pozwolono jej zaoszczedzic bólu, który niestety w ostatnich dniach stawał się coraz gorszy... Odeszła spokojna, kochana i przede wszystkim byl przy Niej Pan... Zasneła. Wklejam jeszcze kilka zdjec, które dostałam z domku Ksenki. Bedziemy o Niej pamietac! Z kolega - Solo: Quote
fiorsteinbock Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Jakis czas temu na okolicznej stacji została porzucona piekna, mloda suczka Rhodesiana (ludzie nie znaja granic okrucienstwa...chociaz lepsze to niż przywiazanie w lesie do drzewa) - suczka znalazła schronienie w domku Kseny :) Quote
Cantadorra Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 To bardzo cieszy, ze kolejna bieda rozkwitnie w tym łaskawym dla psiaków domu. Trzymaj się malutka, pewnie poznałaś Ksenkę........... Quote
fiorsteinbock Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Tak Ewo, Tonga miała sposobność poznać Ksenke :) Ksena była powiedzmy niepisana przywódczynią stada i Tonga akceptowała taki stan rzeczy. Natomiast wspaniałego Solo, delikatnie mowiąc ma w głębokim poważaniu ;) Quote
Recommended Posts