fiorsteinbock Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Pieknie sie rozdzwoniono! Chyba trzeba na dniach sie pozegnac z Ksenka :eviltong: Quote
Cantadorra Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Jak bedzie nadmiar to moze i Sawa sie zalapie, ale nie chce zapeszac, czekamy i trzymamy kciuki dalej. Quote
giselle4 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ..Pani z Bielawy dzisiaj odmowiła,mąz sie nie zgodził:-( DRUGA PANI JESZCZE URABIA MEZA:mad: Quote
Cantadorra Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Tak to juz jest, jestem osobiscie uczulona, jak slysze, ze ktos musi porozmawiac z mezem. Nie zalamujemy sie, czekamy dalej. Quote
fiorsteinbock Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Czekamy dalej. Telefony dzwonia, jest odzew - Ksenka znajdzie domek :razz: Quote
giselle4 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ..zaraz zatelefonuje do schronu czy cos Oni konkretnego maja:crazyeye: mam zapowiadz ze moze..ale musi byc po sterylce i musi byc transport na piatek uzgadniamy sterylke i szukamy kaski na transport ...moze zaraz jakis bazarek wystawie.....:crazyeye:Tylko ze tak ciezko z bazarkami ale ja sie nie zale:shake: Quote
Cantadorra Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Na transport dostanie ode mnie w prezencie pieniadze. Jesli bedzie dobry dom, to pojedzie i juz. Nie wystawiaj bazarku. Quote
Cantadorra Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Napisz jak sytuacja, jesli potrzeba wystawie jeszcze na dwa dni ogloszenia. Co robimy? Quote
giselle4 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cantadorra napisał(a):Napisz jak sytuacja, jesli potrzeba wystawie jeszcze na dwa dni ogloszenia. Co robimy? nie wystawiaj szkoda kaski:shake: mamy potencjalny domek Pani sie zadeklarowała ale potrzebna pomoc i juz sie dogadałam bedzie miała kolezanke w swoim wieku do biegania labradorka i owczarka mam nadzieje ze sia zgodza:eviltong: uzgodniłam ze wszystko załatwimy w przyszlym tygodniu Ksena bedzie po sterylce wyposazymy[smycz ,obroza i kocyk] i zawieziemy umowa adopcyjna i nie na łancuch będa obie luzakami... uf to tyle:crazyeye: Transport to sprawa do 100zł wiec mam nadzieje za damy rade noo i fotki bedą ...duzo,duzo:eviltong: Quote
giselle4 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, dokad transport???? Dzierzoniow-Jelenia Gora moze nawet mniej jak sto zlotych musze zapytac kierowce:mad: Quote
fiorsteinbock Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Daleko nie jest. Pamietaj o mnie - TZ jest zawsze chetny :eviltong: Quote
giselle4 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Daleko nie jest. Pamietaj o mnie - TZ jest zawsze chetny :eviltong: Wiem,bez Ciebie to bysmy byli w lesie:eviltong: U weta widziałam ładne i duze obroze i smyczki bo co kupie w sklepie to na malutka szyjke:crazyeye: poprosze weta aby dobrał do szyjki przy sterylce:eviltong: Quote
Cantadorra Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dajcie znac czy potrzebujecie na transport i ile, dwa dni wczesniej, zebym dala rade wyslac i zeby pieniadze doszly. Przezywam wyprawke Ksenki:roll: Quote
giselle4 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cantadorra napisał(a):Dajcie znac czy potrzebujecie na transport i ile, dwa dni wczesniej, zebym dala rade wyslac i zeby pieniadze doszly. Przezywam wyprawke Ksenki:roll: JA TEZ TROCHE SIE MARTWIE ALE bedzie dobrze :loveu: Napisze jak juz bedzie po sterylce i kosmetyce:crazyeye: Quote
Kamila_ Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 :crazyeye: No to jestem MEGA ucieszona :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ksencia zasługuje na taki dom! :multi: oby się wszystko udało :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
fiorsteinbock Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dzisiaj nasza Dziewczynka na sterylce. A potem juz nowyyy domek! Quote
Cantadorra Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mam nadzieje, ze sterylka bez niespodzianek. Bedzie bolalo, mala dziewczynke. Ksenka, szybko wracaj do formy. Piszcie dziewczynki co z Ksena, ciesze sie i martwie sie, na przemian. :-o Quote
fiorsteinbock Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Cantadorra']Mam nadzieje, ze sterylka bez niespodzianek. Bedzie bolalo, mala dziewczynke. Ksenka, szybko wracaj do formy. Piszcie dziewczynki co z Ksena, ciesze sie i martwie sie, na przemian. :-o Cantadorrko, nie martw sie, wszystko bedzie dobrze. Dziewczyna jest silna, zabieg przebiegnie szybko, bez niespodzianek! Jutro bedzie jak nowo narodzona. :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 BŁĄD mi się WKRADŁ!!! Ja juz zakrecona jestem jak barnie rogi....matuśko! Ksenka ma sterylke w nast tyg! Nie wiem skad w mojej glowie taki balagan :angryy: Cioteczki, sorki za zamieszanie! :oops::oops::oops: Quote
giselle4 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='fiorsteinbock']BŁĄD mi się WKRADŁ!!! Ja juz zakrecona jestem jak barnie rogi....matuśko! Ksenka ma sterylke w nast tyg! Nie wiem skad w mojej glowie taki balagan :angryy: Cioteczki, sorki za zamieszanie! :oops::oops::oops: To ja Ci powiedziałam tylko ze dzisiaj wet nie miał czasu i we wtorek:eviltong: to w sobote moze jechac.....:crazyeye: Odpocznie,bedzie sama na izolatce pozniej kosmetyka i będzie napiekniejsza panną pod słoncem:loveu: Quote
Kamila_ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='fiorsteinbock']BŁĄD mi się WKRADŁ!!! Ja juz zakrecona jestem jak barnie rogi....matuśko! Ksenka ma sterylke w nast tyg! Nie wiem skad w mojej glowie taki balagan :angryy: Cioteczki, sorki za zamieszanie! :oops::oops::oops: :evil_lol: Bo cioteczka chcę jak najlepiej dla niuni i już przyszłość jej przepowiada :evil_lol: :multi: Quote
giselle4 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ...Na panieneczka czeka juz czerwona obroza i czerwona smyczka:loveu: Błękitny kocyk i ręczniczek biały,,,całe wyposazenie,dostanie tez woreczek karmy i smaczki...to wszystko na nową droge zycia niech nie bedzie biedaczka....tak dlugo czekała:razz: Quote
Kamila_ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 :multi: Grażynko, będziemy mogły liczyć na zdjęcia z nowego domku?:oops: Quote
giselle4 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kamila i Heksa napisał(a)::multi: Grażynko, będziemy mogły liczyć na zdjęcia z nowego domku?:oops: Mam nadzieje:p Quote
Recommended Posts