hop! Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 47 minut temu, Anula napisał: To trzeba kupować karmę,którą Frezja chętnie zjada. Problemem jest kasa. Gdyby udało się uzbierać deklaracje na lepszą karmę, byłoby łatwiej. Quote
Sara2011 Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Dziękuję Slicznie za wpłaty na rzecz Frezji <3 10zł -p.Irena z Katowic /05.03.2019 /stała III 30zł -M.Kościelak /05.03.2019 bonus Quote
Sara2011 Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Dnia 3.03.2019 o 09:47, hop! napisał: Problemem jest kasa. Gdyby udało się uzbierać deklaracje na lepszą karmę, byłoby łatwiej. 2 minuty temu, Radek napisał: Kurczę, zawsze się wszystko rozbija o kasę:( No niestety sytuacja finansowa Frezji robi się nieciekawa :(. Powykruszały się deklaracje, niektóre były czasowe. Brakuje deklaracji na hotelik a co dopiero na drogą karmę. Do tego dochodzą leki. A perspektywa domu bliska zeru :(. Quote
seramarias Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Wczoraj padnięta byłam i tak niezręcznie napisałam, no to edytuję i spytam jeszcze raz ;) Którą lepszą karmę sunia je z chęcią? Quote
Kejciu Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Hop! na FB jest taka grupa EPILEPSIAKI - jestem tam od niedawna - sporo informacji można wyczytać, gdybyś była zainteresowana podpowiadam informacyjnie. Quote
Sara2011 Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 16 godzin temu, seramarias napisał: Wczoraj padnięta byłam i tak niezręcznie napisałam, no to edytuję i spytam jeszcze raz ;) Którą lepszą karmę sunia je z chęcią? Bardzo lubi karmę GranataPet. Mokrą karmę. https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/granatapet Quote
seramarias Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Tylko mokrą lubi i chętnie je, czy ewentualnie jakąś suchą też? Jakiś konkretny smak preferuje czy wszystko jedno? Mogę jej zamówić trochę karmy.Tylko poproszę dane do przesyłki na pw. Quote
Sara2011 Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 2 godziny temu, seramarias napisał: Tylko mokrą lubi i chętnie je, czy ewentualnie jakąś suchą też? Jakiś konkretny smak preferuje czy wszystko jedno? Mogę jej zamówić trochę karmy.Tylko poproszę dane do przesyłki na pw. O super, ślicznie dziękuję. Frezja nie bardzo chce jeść suchą karmę, nie gryzie jej tylko połyka. Prosiłabym o mokrą karmę. Frezja lubi mieszane smaki ale jeśli będzie jednorodny to też będzie super :) Quote
hop! Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 5 godzin temu, Kejciu napisał: Hop! na FB jest taka grupa EPILEPSIAKI - jestem tam od niedawna - sporo informacji można wyczytać, gdybyś była zainteresowana podpowiadam informacyjnie. Dzięki za info. Na pewno przynależność do takiej grupy pomaga, ale... Nie lubię FB, przytłacza mnie, męczy. Gubię się tam. Nie używam prywatnego konta. Stronę zaniedbałam, ale muszę się zmobilizować i zacząć aktywnie wrzucać ogłoszenia psiaków. Wydaje się, że sprawy padaczkowe u Frezji opanowane. Bardzo proszę, przy zamówieniach wybierajcie kuriera DPD. Z tej firmy dostarcza przesyłki wyjątkowo rzetelny i miły kurier. Cieszę się bardzo, że Frezja będzie miała mokrą karmę GranataPet. :-) Ona jest zadowolona, gdy taką dostaje i zjada sama w mig. :-)) Quote
seramarias Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 32 minuty temu, hop! napisał: 32 minuty temu, hop! napisał: Bardzo proszę, przy zamówieniach wybierajcie kuriera DPD. Z tej firmy dostarcza przesyłki wyjątkowo rzetelny i miły kurier. Cieszę się bardzo, że Frezja będzie miała mokrą karmę GranataPet. :-) Ona jest zadowolona, gdy taką dostaje i zjada sama w mig. :-)) Przepraszam bardzo, niestety zamówienie poszło zanim doczytałam, żeby brać DPD. Mam nadzieję, że nie będzie problemów z dostawą :( Wzięłam jej różne smaki GranataPet, co by urozmaicone jedzonko było. Quote
Sara2011 Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 1 godzinę temu, hop! napisał: Dzięki za info. Na pewno przynależność do takiej grupy pomaga, ale... Nie lubię FB, przytłacza mnie, męczy. Gubię się tam. Nie używam prywatnego konta. Stronę zaniedbałam, ale muszę się zmobilizować i zacząć aktywnie wrzucać ogłoszenia psiaków. Wydaje się, że sprawy padaczkowe u Frezji opanowane. Bardzo proszę, przy zamówieniach wybierajcie kuriera DPD. Z tej firmy dostarcza przesyłki wyjątkowo rzetelny i miły kurier. Cieszę się bardzo, że Frezja będzie miała mokrą karmę GranataPet. :-) Ona jest zadowolona, gdy taką dostaje i zjada sama w mig. :-)) Ja już pamiętam bo mam niezbyt dobre doświadczenia z GLS. 20 minut temu, seramarias napisał: Przepraszam bardzo, niestety zamówienie poszło zanim doczytałam, żeby brać DPD. Mam nadzieję, że nie będzie problemów z dostawą :( Wzięłam jej różne smaki GranataPet, co by urozmaicone jedzonko było. Bardzo ślicznie dziękuję :). Frezyjka się ucieszy :). Quote
Radek Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Dnia 5.03.2019 o 21:44, Sara2011 napisał: Powykruszały się deklaracje, niektóre były czasowe. Brakuje deklaracji na hotelik a co dopiero na drogą karmę. W tym tygodniu odszedł jeden z moich deklarowiczów:( Muszę policzyć, czy dam radę trochę wspomóc Frezję od kwietnia. Jakby co, to proszę o przypomnienie. Quote
Sara2011 Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 9 godzin temu, Radek napisał: W tym tygodniu odszedł jeden z moich deklarowiczów:( Muszę policzyć, czy dam radę trochę wspomóc Frezję od kwietnia. Jakby co, to proszę o przypomnienie. Byłoby super, dziękuję ślicznie :) Quote
Agnieszka103 Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Proszę o dane do przelewu. Wpłacę jednorazowo 10 zł 1 Quote
hop! Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Dotarły dwie paczki dla Frezji: od anonimowego darczyńcy - 12 puszek GranataPet 800 g (z łososiem i indykiem) od seramarias - 18 puszek GranataPet 400 g (różne smaki) + przysmak Bardzo dziękuję. :-) Quote
Sara2011 Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 56 minut temu, hop! napisał: Dotarły dwie paczki dla Frezji: od anonimowego darczyńcy - 12 puszek GranataPet 800 g (z łososiem i indykiem) od seramarias - 18 puszek GranataPet 400 g (różne smaki) + przysmak Bardzo dziękuję. :-) Dziękuję hop! za potwierdzenie :). Serdecznie dziękuję Darczyńcom za jedzonko za Frezji <3. Mam nadzieję, ze będzie jej smakowało długo i nie znudzi się po 3 dniach :) Quote
Sara2011 Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 4 godziny temu, Agnieszka103 napisał: Proszę o dane do przelewu. Wpłacę jednorazowo 10 zł Dziekuję pięknie, podeślę konto :) Quote
Agnieszka103 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Ponownie proszę o przesłanie danych do przelewu Quote
hop! Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Dnia 11.03.2019 o 18:46, Sara2011 napisał: Mam nadzieję, ze będzie jej smakowało długo i nie znudzi się po 3 dniach :) Na razie posiłek trwa może minutę i to z wylizaniem michy do czysta. ;-) Przyjemnie jest obserwować Frezję jedzącą z apetytem i radością. Obydwie jesteśmy zadowolone. :-) 1 1 Quote
agat21 Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 No proszę, wiéc u Frezja potrafi być łasuchem ;)) Quote
Sara2011 Posted March 19, 2019 Author Posted March 19, 2019 Serdecznie dziękuję za wpłaty na rzecz Frezji-deklaracji i bonusa :). 40zł -dorcia2 /18.03.2019/stała II i III 10zł -Agnieszka103/14.03.2019 /bonus :) Quote
Sara2011 Posted March 25, 2019 Author Posted March 25, 2019 Dla Frezji został zakupiony Luminal Quote
Radek Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Z tego, co pamiętam miałem się zadeklarować od kwietnia;) Jutro/pojutrze przyjdzie moja wypłata i będę przelewał swoje stałe deklaracje. Wtedy napiszę też, ile mogę zadeklarować (oczywiście deklaracja stała, dokąd będzie potrzebna). Mogę poprosić numer konta teraz? Quote
Recommended Posts