kiyoshi Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 Co do Pestki, to spytałam Pani czy była obcinana i oto co mi odpisała: " Pestka obcięta, wyczesana i ugłaskana:) Może tez bardziej umięśniona bo wekendy dość aktywnie spędzamy. Jest bardzo mądra sunia i zawsze garnie się do miziania. Najbardziej podoba się wszystkim, że na wybiegach dla psów potrafi wszystkie zachęcić do zabawy. Pozdrawiamy z wieczornego spacerku" :) A co do Freski to obstawiamy z Kasią że to jej pierwsza cieczka więc może miec niepełny rok. Chyba masz racje Tysiu, że uszka juz będa pólklapnięte. I tak jest śliczna:) i ma super charakter. Quote
kiyoshi Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 U Freski wszystko ok. Cieczka powoli się konczy:) bardzo zaprzyjaźniła się z Roma :D Quote
kiyoshi Posted July 19, 2018 Author Posted July 19, 2018 Na koncie Freski 100 zł od annabarbara- DZIĘKUJE :) Pewnie w wekend siąde do pierwszych ogłoszeń suni. Quote
kiyoshi Posted July 20, 2018 Author Posted July 20, 2018 Na koncie Freski 20 zł od mar.gajko DZIĘKUJE <3 Quote
kiyoshi Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 Dnia 21.07.2018 o 04:45, Nesiowata napisał: A jak tam nowa "Austryjaczka"? Mysle ze wszystko u niej bez zmian :) zyje pelna piersia i czeka na powrot z wakacji swojej malej Pani :) u Freski tez dobrze- Kasia mowi ze jest cudowna :) poppoprosilam by w wolnej chwili zrobila na watku opis do ogloszen. Powoli ruszymy ale chyba szybciej jak za 3 tyg i tak jej nie wydam bo trzeba bedzie sprawdzic czy nie jest szczenna Quote
kiyoshi Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 Kochani chcialabym zabrac kolejna sunie z Radys pod moja opieke tym razem do Szafirki. Od rana dzwonie do Radys by ustalic ktirego pieska moge zabrac. Transport jest w czesci darmowy- juz jutro Trzymajcie kciuki i znow prosze o chociaz niewielkie dodatkowe wplaty! Sunie podepne pod ten watek. Prosze! Quote
kiyoshi Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 Przelałam Kasi 200 zł za pobyt Freski w lipcu. Udało się także zarezerwować TONIE- JUTRO POJEDZIE DO SZAFIRKI. Proszę, BŁAGAM o jednorazowe wplaty dla niej. Podpinam ja pod ten watek, bo inaczej już nie zdąże. PROSZE! Oto Tonia TONIA - cięta z metra, taka trochę łasicowata. Siwizna na pysku dodaje jej lat, ale zęby ma młode - więc zakładamy, ze siwizna jest wybrykiem natury, a nie metryką. Przylepka, kiedy tylko ma możliwość, wspina się na kolana i domaga pieszczot. Bardzo jest tych pieszczot spragniona i smutnieje bez nich od razu. Należy do tego rodzaju suczek, które najszczęśliwsze są, mając ręce do głaskania i człowieka do kochania. Oczywiście piękne posłanko, a jeszcze lepiej fotel, kanapa i kocyk - mile widziane. Bo malizny takie, jak Tonia, powinny wieść życie w takich właśnie oprawach - a nie w schroniskowym boksie. Tonia ma ok. 3 lat. Quote
Gabi79 Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Kochani chcialabym zabrac kolejna sunie z Radys pod moja opieke tym razem do Szafirki. Od rana dzwonie do Radys by ustalic ktirego pieska moge zabrac. Transport jest w czesci darmowy- juz jutro Trzymajcie kciuki i znow prosze o chociaz niewielkie dodatkowe wplaty! Sunie podepne pod ten watek. Prosze! Izuniu, niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc, chociaż będę trzymać kciuki Quote
kiyoshi Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 8 minut temu, Gabi79 napisał: Izuniu, niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc, chociaż będę trzymać kciuki Dziękuje Gabrysiu że zajrzałaś...mam wrażenie, że ostatnio watki Radysiaków strasznie opustoszały:( a to bez watpienia jedno z najgorszych miejsc dla zwierząt w Polsce :( potrzebna tam pomoc- w każdej liczbie, pilnie!! Trzymaj kciuki Gabrysiu za jutro, żeby ta noc minęła spokojnie i żeby Tonia jutro wyjechała razem z innymi pieskami...chociaż one, chociaż kilka ... a ja wkrótce pójde z torbami:( :( na żebry.... Quote
Gabi79 Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 minutę temu, kiyoshi napisał: Dziękuje Gabrysiu że zajrzałaś...mam wrażenie, że ostatnio watki Radysiaków strasznie opustoszały:( a to bez watpienia jedno z najgorszych miejsc dla zwierząt w Polsce :( potrzebna tam pomoc- w każdej liczbie, pilnie!! Trzymaj kciuki Gabrysiu za jutro, żeby ta noc minęła spokojnie i żeby Tonia jutro wyjechała razem z innymi pieskami...chociaż one, chociaż kilka ... a ja wkrótce pójde z torbami:( :( na żebry.... Izuniu, trzymam z całych sił kciuki za Tonię i wszystkie psiaczki. Czy Tonia niedawno miała szczeniaki, pewnie nic nie wiadomo na ten temat. Quote
kiyoshi Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 5 minut temu, Gabi79 napisał: Izuniu, trzymam z całych sił kciuki za Tonię i wszystkie psiaczki. Czy Tonia niedawno miała szczeniaki, pewnie nic nie wiadomo na ten temat. Gabrysiu...na pewno wiadomo tylko to co widac na zdjęciach...cycuchy wiszą...małych ni widu ni słychu.... Quote
Gabi79 Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 minutę temu, kiyoshi napisał: Gabrysiu...na pewno wiadomo tylko to co widac na zdjęciach...cycuchy wiszą...małych ni widu ni słychu.... Dobija mnie ten polski ciemnogród. Najważniejsze, że Tonia opuści schronisko!!! Quote
kiyoshi Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 53 minuty temu, Havanka napisał: Zapraszam do wirtualnego sklepiku dla psów: dziękuje Havanko całym sercem...dawno nikt nie robił bazarku dla mojego psa, zapomniałam jakie to wspaniałe uczucie :) 1 Quote
Havanka Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: dziękuje Havanko całym sercem...dawno nikt nie robił bazarku dla mojego psa, zapomniałam jakie to wspaniałe uczucie :) Kiyoshi, podziękowania należą się przede wszystkim Tobie. To Ty wzięłas pod swoją opieką tego biednego psiaczka. Mam nadzieję, ze uda się zebrać całą, potrzebną kwotę. Quote
kiyoshi Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 TONIA JUŻ JEDZIE> Jest podobno super pieskiem, bardzo kontaktowym i mniejszym niż się wydaje na zdjęciach, bardziej jamniczka :D 2 Quote
kiyoshi Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 Na konto Freski i Toni wpłynęło: - 60 zł od Grazynki K. (fb) - 20 zł od uxmal - 50 zł od helli DZIEKUJE Z CAŁEGO SERCA <3 Quote
Havanka Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 2 godziny temu, kiyoshi napisał: TONIA JUŻ JEDZIE> Jest podobno super pieskiem, bardzo kontaktowym i mniejszym niż się wydaje na zdjęciach, bardziej jamniczka :D Szczęśliwej drogi malutka ! Będzie dobrze, zobaczysz ! Quote
Sara2011 Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Tonia ma ogonek w górze a nie pod brzuszkiem -- jest dobrze :) Quote
Nadziejka Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Malenka iskiereczko sciskuniam ales piekna malutka trzymam mocno mocno za wszytko cud ze juz ku nowemu zyciu malunia pojechala 1 Quote
Nadziejka Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 moja cudna moja ukochana Pipunia ... bardzo podbna byla bardzo bardzo ..... Quote
Nadziejka Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 dolozylam malenka kruszuynke do kramiku Magdaryynkowe cudne bizu i moje roznosci serduchem zapraszam Quote
Recommended Posts