Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
On chyba narazie to nawet ogloszen nie ma ???

bazarek ogłoszeniowy wykupiony. Jak będzie tekst i wybierzemy efektowne portfolio ;) wyślemy całość dziewczynom. Trochę jednak trzeba będzie poczekać, spore mają obłożenie z tego co obserwuję.

Posted

Gromiś bardzo dobrze radzi sobie z Kają, która poza kojcem jest suką dominującą i agresorką. Przy Gromie złagodniała i teraz na wybiegu jest jak plaster na ranę. Grom zaczął reagować na swoje imię - wychodzi, kiedy wołam go ze ślepki. Nie ucieka już też tak jak kiedyś i nie chowa się. Co najdziwniejsze - zazwyczaj karmię Groma i Kaję, kiedy są już w kojcu i nigdy się jeszcze o żarcie nie pogryzły - a z Korą owszem - były warkotliwe spięcia.

Posted

Gromis to śliczny strachulec, który potrzebuje kogos z wielkim sercem i pokładami cierpliwosci. Trzymam kciuki aby ktos taki sie trafił.
Domek dla niego bedzie musiał miec nie tylko rtg ale i tomografie zrobioną :evil_lol: a takze wywiad środowiskowy i zaswiadczenie z policji i od księdza.

Posted

figanadrzewna napisał(a):
trzeba przygotowac tekst Gromisiowi, na bazarku kolejka nie obowiązuje. Możemy więc ruszac z tym rtg potencjalnych domków :evil_lol:

Licze po cichu, ze Czarodziejka napisze taki tekst, który kazdego zaczaruje.:lol:

Posted

Gromiś przy Kai jest coraz odważniejszy. Już czeka na mnie machając bezczelnie ogonem, a kiedy jest w kojcu, a ja coś niosę - gnacik, czy suchą bułę macha jeszcze prężniej i pięknie czeka aż mu włożę do pyska.

Posted

Przepraszam, że nawalam, ale ostatnie dni to koszmar, net mi muli, nie mogę moderować, Portosowi znów spuchła łapa, Simba pojechała dziś do domu, w domu mam remont, chłopów i bajzel i na nic nie mam czasu. Grom na szczęście ok.