Havanka Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Teraz dopiero to prawdziwa, pełna rodzina ! Mam wrażenie, ze w tym domu brakowało właśnie Saby. Powodzenia cudna psinko ! 1 Quote
b-b Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 D\zisiaj dzwoniła do mnie pani Krysia mamusia Sabci - Sary :) Mam obiecane zdjęcia. Jestem ciekawa jak teraz mała wygląda :) Quote
Havanka Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 18 godzin temu, b-b napisał: D\zisiaj dzwoniła do mnie pani Krysia mamusia Sabci - Sary :) Mam obiecane zdjęcia. Jestem ciekawa jak teraz mała wygląda :) Boguniu, jakie wieści od P. Krysi? Quote
b-b Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 Dnia 3.07.2018 o 18:01, Havanka napisał: Boguniu, jakie wieści od P. Krysi? Przepraszam,że nic nie napisałam. Sarcia bardzo przywiązała się do państwa a Oni do niej. Mała jest oczkiem w głowie. Kaszelek minął . Ma dostać nowe szeleczki - te które były w sklepie były dla nie za duże, czekają na dostawę mniejszych - mocniej wycięte aby kiedy na spacerze trochę ciągnie nie dusiły ją w szyję. No i Pani Krysia bardzo dziękowała za Sarcie,że to taki kochany i wspaniały piesek. Teraz czekam na zdjęcia ale pewnie p.Krysia czeka na córkę bo mówiła,że niestety ona i elektroniczna poczta to dwie różne bajki :) 1 Quote
Havanka Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 7 godzin temu, b-b napisał: Przepraszam,że nic nie napisałam. Sarcia bardzo przywiązała się do państwa a Oni do niej. Mała jest oczkiem w głowie. Kaszelek minął . Ma dostać nowe szeleczki - te które były w sklepie były dla nie za duże, czekają na dostawę mniejszych - mocniej wycięte aby kiedy na spacerze trochę ciągnie nie dusiły ją w szyję. No i Pani Krysia bardzo dziękowała za Sarcie,że to taki kochany i wspaniały piesek. Teraz czekam na zdjęcia ale pewnie p.Krysia czeka na córkę bo mówiła,że niestety ona i elektroniczna poczta to dwie różne bajki :) Chyba lepszych wieści nie trzeba ! Bardzo sie cieszę, że Sara ma w końcu swoj prawdziwy dom ! Quote
b-b Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 18 godzin temu, Havanka napisał: Chyba lepszych wieści nie trzeba ! Bardzo sie cieszę, że Sara ma w końcu swoj prawdziwy dom ! POwiem tylko,że p.Krysię i jej męża to mogłabym sklonować gdyby się tylko dało :) Quote
b-b Posted December 28, 2018 Author Posted December 28, 2018 Dostałam zdjęcia od p.Krysi :) Sarunia coraz bardziej się do nich przywiązuje i coraz bardziej rozkochuje ich w sobie :) Jak Pani mówi: Jest wspaniała :D 2 Quote
elik Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Sarunia jest taka słodka, że trudno byłoby się w niej nie zakochać :) Szczęściara :) Quote
Tola Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Najwspanialszy widok w te ostatnie dni starego roku! Oby ten Nowy Rok przyniósł jak najwięcej takich domów, informacji i zdjęć naszych podopiecznych ! Quote
b-b Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 U Sabulki wszystko OK. Jest kochana, zadbana p. Krysia powiedziała ,ze teraz jest już do końca ich :)) Jednak psiak mimo wszystko potrzebuje też czasu na zaaklimatyzowanie się w swoim domu. Dostałam zdjęcia , którymi się dzielę :) Tu ze swoimi ludziami :)) Szaleństwa na ogródku I Sabcia z koleżanką :)) Quote
Tyśka) Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Ależ pracowita dziewczynka z niej, jaka zaangażowana w prace ogrodowe ;-) 1 Quote
b-b Posted December 25, 2019 Author Posted December 25, 2019 Zdjęcie Sary od p.Krysi Dziewczyna dostała od Gwiazdora kubraczek i całą torbę prezentów :)) 2 Quote
Tola Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Zdrowych, spokojnych Świąt, abyśmy wszyscy przetrwali ten trudny czas. Quote
Recommended Posts