Jump to content
Dogomania

Ogłoszenia - oddam (sprzedam), przyjmę (kupię) karmę

Recommended Posts

Posted

Niestety, karma ktora ostatnio kupilam dla Kasi - suni z mojego podpisu, ktora jest u mnie w DT, zupelnie nie jest przez Kasie przyswajana ( [B]ROYAL CANIN HEPATIC[/B] ) .
Zawiera tluszcz, ktorego Kasia nie toleruje i [B]musze ja odsprzedac .[/B]
[B][U]Karmy jest 13 kg[/U] ( zuzylam 1 kg z 14-kg-owego opakowania )[/B].

Wierzcie mi, ze badzo chetnie bym ta karme oddala bezplatnie potrzebujacemu psiakowi, ale musze kupic dla Kasi Eukanube Intestinal ( a ona jest tez dosc droga ), bo to jedyna karma, ktora jako tako jest przez jej organizm przyswajana.

[B]Zaplacilam za karme ROYAL - 225 zl, wiec chcialabym ja odsprzedac - oczywiscie [U]TANIEJ.[/U][/B]

[U]Moj telefon : 0695 555 221[/U]

[U][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9bd831b9959c7519.html"][IMG]http://images29.fotosik.pl/37/9bd831b9959c7519med.jpg[/IMG][/URL][/U]

[U][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/70cb3f9fd725e0bc.html"][IMG]http://images23.fotosik.pl/36/70cb3f9fd725e0bcmed.jpg[/IMG][/URL][/U]

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak w temacie. Dostałam na wystawie, a moje Słoneczko je Orijena, termin ważności do lipca 2008 sprzedam za 100 zł plus ewentualnie kurier, choć najchętniej komuś z Rzeszowa/okolic. Worek nie rozpoczęty... Do tego dodam miarkę do tej karmy.

• 2 weeks later...
Posted

Odsprzedam około(muszę zważyć) 7,5 kg britta light, sucz nie chce tego jeść a dla małego jest zachuda, (choć nie którzy twierdzą,że jako sportowy pies jest za gruby)cenna 50% ceny za pół worka rzecz jasna;-D

Posted

Odsprzedam karmę Red Mils -Supreme -15 kg.Opakowanie całe, nienaruszone.
[URL]http://polsk.redmills.com/products.php?id=31[/URL]

Cena rynkowa ok.160 zł
[URL]http://www.zoolandia.pl/sklep/red,mills,supreme,0,1,6796.html[/URL]
[URL]http://www.canisfortuna.istore.pl/sklep,1114,,,03,,pl-pln,352559,0.html[/URL]

-ja odsprzedam za 100zł plus koszty przesyłki.Możliwość odbioru osobiście- Kraków.Adres na prv.

data ważności październik 2008r.

• 4 weeks later...
Posted

Odsprzedam prawie cały worek karmy [B]Arion SENIOR[/B].
Piszę prawie cały, bo z 15 kg worka odsypałam 1 kg, więc zostało w nim 14 kg. Moja suka niezbyt chętnie ją je... chyba musimy wrócić do starej karmy.

14 kg Arion SENIOR w cenie 80zł + koszt przesyłki (ewentualnie odbiór własny na terenie Śląska)
Kontakt przez pv

Posted

[quote name='rogacz']Odsprzedam prawie cały worek karmy [B]Arion SENIOR[/B].
Piszę prawie cały, bo z 15 kg worka odsypałam 1 kg, więc zostało w nim 14 kg. Moja suka niezbyt chętnie ją je... chyba musimy wrócić do starej karmy.

14 kg Acany SENIOR w cenie 80zł + koszt przesyłki (ewentualnie odbiór własny na terenie Śląska)
Kontakt przez pv[/quote]

Arion czy Acana ??

• 2 weeks later...
Posted

Przyjmę (bądź odkupię) ok 1-2 kg karmy Eukanube Puppy&Junior Large. Zamierzam przestawić mojego 5 miesięcznego labradora z gotowanej karmy na suchą, a nie wiem czy mu posmakuje i nie będzie po niej żadnych sensacji żołądkowych. Najlepiej osoby ze Szczecina żeby nie było problemu z odbiorem. Mój nr gg 1308378 Z góry bardzo dziekuję :)

• 2 weeks later...
Posted

Odsprzedam worek 15kg karmy Biomill Junior Sensible z jagnięciną. Karma świeża z terminem ważności do października 2008, worek oryginalnie zamkniety. Cena rynkowa 289zł, sprzedam za 219 zł z kosztami przesylki po mojej stronie. Dorzucam jeszcze ok 3kg z poprzedniego worka Mozliwy oczywiscie odbior osobisty :)

• 3 weeks later...
Posted

witam wszystkich kupie tanio karme royal light lub jakakolwiek oby tylko light dla 2 moich psiakow (malamuta i wilczaka)od zwyklej strasznie tyja, niestety musza jesc niskobialkowa prosze o pomoc karma moze byc otwarta oby byla swieza

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Verdana]Witam! [/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial]Mam do zaoferowania ledwie otwarty worek z [B]karmą EUKANUBA[/B] Mature & Senior Large Breed - dla starszych [B]psów[/B] dużych i olbrzymich ras w wieku > 5 – ciu lat o wadze powyżej 25 kg. W worku jest 12 kg. suchej karmy. Sprzedaję ją, ponieważ mój psiak ma kamicę nerkową i w związku z tym specjalną dietę weterynaryjną. Karmę kupiłam ze względu na system ochrony stawów i obniżony poziom tłuszczu. Sprzedam ją po korzystnej cenie: 130 zł. za worek (12kg.) Możliwy odbiór osobisty. Tel.: 0507658875 [/FONT][/COLOR]
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest contemplatio
Posted

Witam kochani :)

nadal szukam chętnych do pomocy w zakupie tańszej karmy... Interesuje mnie BRIT junior large breed, jeżeli ktoś wie gdzie, ma znajomą hurtownię, chce się pozbyć...A jest z Warszawy lub okolic - prosze o kontakt.

moje GG 1823061

Posted

Witam
Mam do sprzedania prawie 15 kg tej karmy. Worek został otwarty 2 tygodnie temu, moja sunia zdążyła z niego zjeść jakieś 360 gram. Musimy przejść na dietę weterynaryjną. Karma leży sobie zamknięta w pojemniku i czeka na chętnych w Otwocku pod Warszawą, mogę dowieść. Cena do uzgodnienia!

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
gg 361968

[U]Karma została sprzedana![/U]

• 2 weeks later...
Posted

witam Mam Do Odsprzedania Karmę Hills Dla Szczeniąt Wszystkich Ras Z Jagnięciną ,chcę Odsprzedać Bo Moja Sunia Się Po Niej Drapie Po Oczkach Ledwo Napoczeliśmy Worek ,karma Kupiona W Krakvecie, Wracam Do Nutro Choice Z Jagnięciną Jestem Z Pomorza Cena Sklepowa 144zł A Moja 120 Wysyłka Na Mój Koszt

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='GameBoy']moze ktos ma po psie, moze ktos nie uzywa juz

chetnie przyjme badz odkupie z dobra data waznosci[/quote]
mam inflamex dla psów więcej info znajdziesz na stronie

Naturalna i silna alternatywa dla środków przeciwbólowych.

INFLAMEX - produkt bez stwierdzonych efektów ubocznych. Jest naturalną i smaczną formułą zawierającą silnie działającą mieszankę DIABELSKIEGO SZPONU I JUKKI.

INFLAMEX może być podawany w stadiach początkowych podawania CORTAFLEXU, jak również regularnie wraz z CORTAFLEXEM

SZCZEGÓLNIE POLECANY PSOM I KOTOM STARSZYM.
INFLAMEX - jest bardzo skutecznie działającym produktem, przynoszącym szybkie ukojenie!!!

[B]DAWKOWANIE :[/B]
1. Małe psy i koty 2,5 ml dziennie
2. Średnie psy 5 ml dziennie
3. Duże psy 7,5 ml dziennie

Może być stosowany wraz z paszą lub bezpośrednio do pyska.
Nie stosować u zwierząt ciężarnych .

[B]
Skład :[/B]

1. Proteiny nie mniej niż 1 %
2. Oleje i tłuszcz nie mnie niż 1 %
3. Włókno surowe nie mniej niż 1 %
4. Popiół surowy nie mniej niż 1%

Woda , glukoza , Diabelski szpon-ekstrakt (Harpagophytum Procumbens Extract)
Jukka – ekstrakt , xanthan gum, proponian amonu.

cała butla , wiecej info na stronie cortlaflex.pl

jak coś pisać na pw

• 3 weeks later...
Posted

Chętnie przyjmę lub taniej odkupię odżywkę na stawy dla psa, preparaty typu Inflamex czy kwas hialuronowy. Oraz Euthyrox/Eltroxixn bo mnie finansowo zabija. Może komuś zostało i mógłby oddać/odsprzedać??

Posted

[quote name='Bura']Chętnie przyjmę lub taniej odkupię odżywkę na stawy dla psa, preparaty typu Inflamex czy kwas hialuronowy. Oraz Euthyrox/Eltroxixn bo mnie finansowo zabija. Może komuś zostało i mógłby oddać/odsprzedać??[/quote]
moj inflamex poleciał do gameboy moze napisz i zapytaj czy im sie sprawdza?

Posted

mam jakieś 7 kg karmy Orijen adult ..nie jest w oryginalnym worku,ponieważ przesypałam do pojemnika na karmę ( szczelnie zamkniętego )..mój Dakar nie je,bo za małe chrupki-ksztusi się tym..chętnie odsprzedam ( taniej niż w sklepie )

• 2 weeks later...
Posted

Witam :) Przygarne nie wielki ilosci karmy dla mojego niejadka :( jedyne co toleruje to puszki ktorych nie chce jej dawac :( Prosze o niewielkie ilosci suchej karmy tylko do posmakowania moze któras Safi posmakuje ... Prosze o kontakt na PW z góry dziekuje i pozdrawiam