zuziaM Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Niestety, karma ktora ostatnio kupilam dla Kasi - suni z mojego podpisu, ktora jest u mnie w DT, zupelnie nie jest przez Kasie przyswajana ( [B]ROYAL CANIN HEPATIC[/B] ) . Zawiera tluszcz, ktorego Kasia nie toleruje i [B]musze ja odsprzedac .[/B] [B][U]Karmy jest 13 kg[/U] ( zuzylam 1 kg z 14-kg-owego opakowania )[/B]. Wierzcie mi, ze badzo chetnie bym ta karme oddala bezplatnie potrzebujacemu psiakowi, ale musze kupic dla Kasi Eukanube Intestinal ( a ona jest tez dosc droga ), bo to jedyna karma, ktora jako tako jest przez jej organizm przyswajana. [B]Zaplacilam za karme ROYAL - 225 zl, wiec chcialabym ja odsprzedac - oczywiscie [U]TANIEJ.[/U][/B] [U]Moj telefon : 0695 555 221[/U] [U][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9bd831b9959c7519.html"][IMG]http://images29.fotosik.pl/37/9bd831b9959c7519med.jpg[/IMG][/URL][/U] [U][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/70cb3f9fd725e0bc.html"][IMG]http://images23.fotosik.pl/36/70cb3f9fd725e0bcmed.jpg[/IMG][/URL][/U] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bura Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Jak w temacie. Dostałam na wystawie, a moje Słoneczko je Orijena, termin ważności do lipca 2008 sprzedam za 100 zł plus ewentualnie kurier, choć najchętniej komuś z Rzeszowa/okolic. Worek nie rozpoczęty... Do tego dodam miarkę do tej karmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudik Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Odsprzedam około(muszę zważyć) 7,5 kg britta light, sucz nie chce tego jeść a dla małego jest zachuda, (choć nie którzy twierdzą,że jako sportowy pies jest za gruby)cenna 50% ceny za pół worka rzecz jasna;-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna. Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Odsprzedam karmę Red Mils -Supreme -15 kg.Opakowanie całe, nienaruszone. [URL]http://polsk.redmills.com/products.php?id=31[/URL] Cena rynkowa ok.160 zł [URL]http://www.zoolandia.pl/sklep/red,mills,supreme,0,1,6796.html[/URL] [URL]http://www.canisfortuna.istore.pl/sklep,1114,,,03,,pl-pln,352559,0.html[/URL] -ja odsprzedam za 100zł plus koszty przesyłki.Możliwość odbioru osobiście- Kraków.Adres na prv. data ważności październik 2008r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogacz Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Odsprzedam prawie cały worek karmy [B]Arion SENIOR[/B]. Piszę prawie cały, bo z 15 kg worka odsypałam 1 kg, więc zostało w nim 14 kg. Moja suka niezbyt chętnie ją je... chyba musimy wrócić do starej karmy. 14 kg Arion SENIOR w cenie 80zł + koszt przesyłki (ewentualnie odbiór własny na terenie Śląska) Kontakt przez pv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeataSabra Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 [quote name='rogacz']Odsprzedam prawie cały worek karmy [B]Arion SENIOR[/B]. Piszę prawie cały, bo z 15 kg worka odsypałam 1 kg, więc zostało w nim 14 kg. Moja suka niezbyt chętnie ją je... chyba musimy wrócić do starej karmy. 14 kg Acany SENIOR w cenie 80zł + koszt przesyłki (ewentualnie odbiór własny na terenie Śląska) Kontakt przez pv[/quote] Arion czy Acana ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blubeata Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Przyjmę (bądź odkupię) ok 1-2 kg karmy Eukanube Puppy&Junior Large. Zamierzam przestawić mojego 5 miesięcznego labradora z gotowanej karmy na suchą, a nie wiem czy mu posmakuje i nie będzie po niej żadnych sensacji żołądkowych. Najlepiej osoby ze Szczecina żeby nie było problemu z odbiorem. Mój nr gg 1308378 Z góry bardzo dziekuję :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosikf & dogs Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Przyjmę karmę dla psów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ibazelka Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Odsprzedam worek 15kg karmy Biomill Junior Sensible z jagnięciną. Karma świeża z terminem ważności do października 2008, worek oryginalnie zamkniety. Cena rynkowa 289zł, sprzedam za 219 zł z kosztami przesylki po mojej stronie. Dorzucam jeszcze ok 3kg z poprzedniego worka Mozliwy oczywiscie odbior osobisty :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darunia-puma Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 witam wszystkich kupie tanio karme royal light lub jakakolwiek oby tylko light dla 2 moich psiakow (malamuta i wilczaka)od zwyklej strasznie tyja, niestety musza jesc niskobialkowa prosze o pomoc karma moze byc otwarta oby byla swieza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutka1980 Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 [FONT=Verdana]Witam! [/FONT] [COLOR=black][FONT=Arial]Mam do zaoferowania ledwie otwarty worek z [B]karmą EUKANUBA[/B] Mature & Senior Large Breed - dla starszych [B]psów[/B] dużych i olbrzymich ras w wieku > 5 – ciu lat o wadze powyżej 25 kg. W worku jest 12 kg. suchej karmy. Sprzedaję ją, ponieważ mój psiak ma kamicę nerkową i w związku z tym specjalną dietę weterynaryjną. Karmę kupiłam ze względu na system ochrony stawów i obniżony poziom tłuszczu. Sprzedam ją po korzystnej cenie: 130 zł. za worek (12kg.) Możliwy odbiór osobisty. Tel.: 0507658875 [/FONT][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASICA Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Justa czy ten Royal to dla psów wrazliwych? jak duze sa te granulki i jaka jest cena??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dora123 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Witam ,mam do sprzedania prawie cały worek karmy Acana Puppy Large Breed, zostało około 14 kg .Mój pies niestety ma po niej biegunke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 kupie tanio karme dla szczeniat duzych ras - dla szczeniaka,ktorego mam na tymczasie najchetniej Wawa ale niekoniecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest contemplatio Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Witam kochani :) nadal szukam chętnych do pomocy w zakupie tańszej karmy... Interesuje mnie BRIT junior large breed, jeżeli ktoś wie gdzie, ma znajomą hurtownię, chce się pozbyć...A jest z Warszawy lub okolic - prosze o kontakt. moje GG 1823061 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaira Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Zamienie lub sprzedam karme royal canin junior medium (1kg nie otwarta) na karme typu activ badz dla alergikow marek typu PPP, Acana, NN, Orijen itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikita. Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Witam Mam do sprzedania prawie 15 kg tej karmy. Worek został otwarty 2 tygodnie temu, moja sunia zdążyła z niego zjeść jakieś 360 gram. Musimy przejść na dietę weterynaryjną. Karma leży sobie zamknięta w pojemniku i czeka na chętnych w Otwocku pod Warszawą, mogę dowieść. Cena do uzgodnienia! [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] gg 361968 [U]Karma została sprzedana![/U] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darunia-puma Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 przyjme za niewielkie pieniadze jakies gryzaki dla psiakow uszy wedzone,kości itp.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motylek Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 witam Mam Do Odsprzedania Karmę Hills Dla Szczeniąt Wszystkich Ras Z Jagnięciną ,chcę Odsprzedać Bo Moja Sunia Się Po Niej Drapie Po Oczkach Ledwo Napoczeliśmy Worek ,karma Kupiona W Krakvecie, Wracam Do Nutro Choice Z Jagnięciną Jestem Z Pomorza Cena Sklepowa 144zł A Moja 120 Wysyłka Na Mój Koszt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 moze ktos ma po psie, moze ktos nie uzywa juz chetnie przyjme badz odkupie z dobra data waznosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yewcia1 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 [quote name='GameBoy']moze ktos ma po psie, moze ktos nie uzywa juz chetnie przyjme badz odkupie z dobra data waznosci[/quote] mam inflamex dla psów więcej info znajdziesz na stronie Naturalna i silna alternatywa dla środków przeciwbólowych. INFLAMEX - produkt bez stwierdzonych efektów ubocznych. Jest naturalną i smaczną formułą zawierającą silnie działającą mieszankę DIABELSKIEGO SZPONU I JUKKI. INFLAMEX może być podawany w stadiach początkowych podawania CORTAFLEXU, jak również regularnie wraz z CORTAFLEXEM SZCZEGÓLNIE POLECANY PSOM I KOTOM STARSZYM. INFLAMEX - jest bardzo skutecznie działającym produktem, przynoszącym szybkie ukojenie!!! [B]DAWKOWANIE :[/B] 1. Małe psy i koty 2,5 ml dziennie 2. Średnie psy 5 ml dziennie 3. Duże psy 7,5 ml dziennie Może być stosowany wraz z paszą lub bezpośrednio do pyska. Nie stosować u zwierząt ciężarnych . [B] Skład :[/B] 1. Proteiny nie mniej niż 1 % 2. Oleje i tłuszcz nie mnie niż 1 % 3. Włókno surowe nie mniej niż 1 % 4. Popiół surowy nie mniej niż 1% Woda , glukoza , Diabelski szpon-ekstrakt (Harpagophytum Procumbens Extract) Jukka – ekstrakt , xanthan gum, proponian amonu. cała butla , wiecej info na stronie cortlaflex.pl jak coś pisać na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bura Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Chętnie przyjmę lub taniej odkupię odżywkę na stawy dla psa, preparaty typu Inflamex czy kwas hialuronowy. Oraz Euthyrox/Eltroxixn bo mnie finansowo zabija. Może komuś zostało i mógłby oddać/odsprzedać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yewcia1 Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 [quote name='Bura']Chętnie przyjmę lub taniej odkupię odżywkę na stawy dla psa, preparaty typu Inflamex czy kwas hialuronowy. Oraz Euthyrox/Eltroxixn bo mnie finansowo zabija. Może komuś zostało i mógłby oddać/odsprzedać??[/quote] moj inflamex poleciał do gameboy moze napisz i zapytaj czy im sie sprawdza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krooffcia Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 mam jakieś 7 kg karmy Orijen adult ..nie jest w oryginalnym worku,ponieważ przesypałam do pojemnika na karmę ( szczelnie zamkniętego )..mój Dakar nie je,bo za małe chrupki-ksztusi się tym..chętnie odsprzedam ( taniej niż w sklepie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basia&Safi Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Witam :) Przygarne nie wielki ilosci karmy dla mojego niejadka :( jedyne co toleruje to puszki ktorych nie chce jej dawac :( Prosze o niewielkie ilosci suchej karmy tylko do posmakowania moze któras Safi posmakuje ... Prosze o kontakt na PW z góry dziekuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts