Jump to content
Dogomania

Ogłoszenia - oddam (sprzedam), przyjmę (kupię) karmę

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprzedam 2-3 opakowania karmy [b]Royal Canin Mini Junior Ultra Sensible[/b] po 0,5 kg. To karma dla szczeniąt małych ras z wrażliwym układem pokarmowym oraz dla piesków wybrednych. Cena do uzgodnienia. Opakowania są nienapoczęte.
Kontakt: PW lub Gadu-Gadu: 1118066 (często jestem niewidoczna)
Odbiór osobisty (Białystok) albo przesyłka. Koszty przesyłki pokrywa kupujący.

• 2 weeks later...
Posted

Kupon - przy zakupie 1 opakowania karmy
3kg Eukanuba Puppy & Junior medium - drugie identyczne opakowanie gratis
Kupon ważny do 31/07/09
mam jedną sztukę jesli ktoś chce prosze o adres na PW
[COLOR="Red"]Kupon przekazany[/COLOR]

Posted

Mam do sprzedania mały worek karmy Hill's duck&rice. Moja suka ma na nią niestety uczulenie. Zjadła ledwo 50gr. Cena do uzgodnienia. Proszę o informacje na PW.

• 2 weeks later...
Posted

Mam do sprzedania karmę Koeber's: [url=http://www.koebers.com.pl/karma-02.html]Köber's - Karma dla psa Extra.[/url] . Z worka 20 kg. zjedzone około 2 kg. Niestety mój pies jej nie toleruje :shake:. Na terenie Krakowa możliwy odbiór osobisty lub dostawa. Proszę o kontakt na PW.

• 2 weeks later...
Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-zwierzeta-pani-miry-134828/#post12069960[/URL]

Potrzebujemy karmy - tam jest bardzo kiepsko z sucha karmą.

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Franklin Gothic Medium][I]Odkupie za rozsądną cene karme [/I]Royal Canin VD Early Cardiac i Royal Canin VD Intestinal może być napoczeta :-( 2 kg[/FONT]

• 1 month later...
Posted

Pisze w imieniu przyjacółki ma ciezko chora amstafke i ogromne kłopoty finansowe , potrzebna jest karma weterynaryjna dla watrobowców RC, hills lub Trovet, jesli ktos ma na zbyciu nawet kilka kilo byłoby pieknie dla sunki, dzieczyna jest w wielkiej matni a suczka 12 letnia uratowana ze schronu :(

• 2 weeks later...
Posted

Sprzedam dużo taniej niż w sklepie karme [B]Biomil Junior Sensible[/B] 3kg, worek nie był otwierany. Jest to karma polecana dla alergików/piesków wrażliwych z jagnięciną. Mojemu wybrednemu psu karma się znudziła a ja wczesniej zrobiłam zapasy:razz:. Aneta 500-028-097, [email][email protected][/email]

Posted

sprzedam karmę BRIT junior 8kg za około 60zł. termin ważności do kwietnia 2010r, karma jest nie otwierana. niestety moja młodociana po pierwszych 8kg odmówiła jedzenia.