AM Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Jeśli masz do oddania (sprzedania za niewielką kwotę) karmę, której Twój pies nie może lub nie chce jeść albo jest Ci już nie potrzebna to wrzuć tutaj swoje ogłoszenie. Ogłoszenia dystrybutorów i pośredników w handlu karmami będą kasowane. Po pozbyciu się karmy (sprzedaniu, oddaniu) proszę o kontakt ogłoszeniodawców w celu usunięcia ogłoszenia. PROSZĘ O UMIESZCZANIE TYLKO OGŁOSZEŃ - POSTY INNEJ TREŚCI BĘDĄ USUWANE. Quote
Mamut Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Witam. Mam jeszcze ok.5 kg Bento Kronen Maxi Growth.Mój psiak już nie chce jej jeść,a tyle mi zostało z 15 kg worka.Chętnych prosze o kontakt na maila bądź tel:502594498. Quote
anastoki Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Mam karme 15kg.BOSCH ADULT,worek nie ruszony,kupiony w sklepie w necie,sprawdzony towar. Chetnych z Poznania zapraszam... Quote
anastoki Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 nadal mam boscha,teraz jeszcze taniej!!!15kg,worek nieruszony. Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ja ODDAM małą co prawda paczuszke chappi 1 kilogram Chętnych na PW zapraszam :loveu: Quote
razdwatrzy Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 zamienię 14 kg proformance premium adult na kilka kg pro plan salomon adult. gg 6918827 Quote
Justa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Mam do sprzedania za pół ceny Eukanubę Dermatosis FP formula. Worek 5kg napoczęty, otwarty w sobotę (zostało jakieś 4,5kg) Moja psina nie może już jej jeść. Quote
doddy Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 To ja dam ogłoszenie, że przyjmiemy chętnie karmę dla bezdomnych bullkowatych w potrzebie przebywajacych obecnie pod naszą opieką w lecznicy i domach tymczasowych. Kontakt na pw, lub mail: [email][email protected][/email] Quote
yewcia1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Kupię próbki karm ( najlepiej z jednego źródła). Mam 6 - letnią sunie - owczarek niemiecki - sunia alergik i co jakiś czas ma zapchane gróczoły okołoodbytowe ( przez niezbyt zwięzłe koopy). Wet zalecił przestawienie suni na susz - ale ona jest strasznie rozpaskudzona i nie chcę kupić dużego wora i utopić kasy, której nie mam. Więc chętnie kupie próbki dla psów dużych, różnych marek. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Sprzedam worek 15 kg (nie otwarty) karmy Happy Dog-Natural croq jagniecina i ryż, po cenie hurtowej-60zł.Moja sunia zachorowała na nerki i nie będziej już jej mogła jeść:shake: Karma jest lekkostrawna, dobra dla białych psów:p Nie ukrywam ,że potrzebuje kasy na leczenie suni, więc zainteresowanych proszę o pisanie na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Mogę przesłac wcześniej próbke tej karmy, bo zostało mi troche z poprzedniego worka... Quote
sylwuś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A ja chętnie odkupię na spróbowanie dla mojej psicy kilka kg karmy: - Acana Puppy Large Breed - Bosch Junior Large Breed Jednocześnie mogę odsprzedać(póki mam;) ) na próbę karmę Royal Maxi Junior. Quote
Boidae Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Chętnie odkupie 4-5kg. - Acany Adult Lamb & Rice - Bosha z jagnięciną Quote
Katja26 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ja mam do odsprzedania- za niewysoką cenę- prawie 3 kg ROYAL CANIN MAXI JUNIOR . moja mała niestety nie przyswaja tej karmy... zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv... Kasia Quote
gosikf & dogs Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Jeśli już trafiłam na ten temat ogłaszam: Chętnie przyjmę karmę suchą dla moich psów(a nóż się trafi). Odsyłam do wątków moich psiaków: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55702[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58382[/URL] Pozdrawiam! Quote
KasiaR Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ponieważ przestawiłam mojego psiaka na niskobiałkowa karmę mam do sprzedania prawie 8 kg (7,700 dokładnie) [COLOR="#ff0000"][B]NURTY GOLD HOLISTIC[/B][/COLOR] formuła [COLOR="#ff0000"][B]PUPPY[/B][/COLOR] za 100zł (karmę kupiłam 13.IV); dorzucam próbki karm Bewi Dog Puppy Gravy i Belcando Lamb&Rice :cool3: zainteresowanych proszę o kontakt na priv Quote
Ewelina & Hera Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [COLOR=red][Ciach][/COLOR] Czy chce ktoś 2 kg eukanuby (ADULT) ??? Quote
moli1111 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witam Mam do sprzedania 3 ampulki Beaphar Flea Drops,nie moglam znalezc innego miejsca na umieszczenie tego watku prosze o przeniesienie w razie wypadku:p Kontakt:[email protected] Quote
magdushka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Sprzedam karmę Royal Canine hypoallergenic 14 kg. Karma jest wygraną w konkursie dlatego sprzedaję okazyjnie za 200 zł. Odbiór osobisty w Warszawie. Quote
KasiaR Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [COLOR="Red"]Sprzedam karmę Royal Canin German Sheperd Adult 24 - 10 kg za [B]okazyjną cenę 120 zł[/B][/COLOR]. Karma jest świeża, worek dopiero co otwarty, niestety mojemu psiakowi potrzeba racej wysokobiałkowej karmy. Quote
krooffcia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 zostało mi ok.4 kg karmy Orijen Puppy Large ..sprzedam dużo taniej jak w sklepach..( Chrzanów ) Quote
Bura Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Mam 4 opakowania Pro Plan Adult Sensitive (z łososiem) po 800 gramów. Niestety moja Ajeczka na tym tyje niemiłosiernie a szkoda bo to ponoć dobre jedzonko. Jednak przejście na karmę było z zamiarem odchudzania więc tu fiasko na całej linii. Zamienię na Orijen senior lub adult. Pro Planu mam 4 opakowania po 800 gramów czyli 3,2 kg. Sprawdziłam cenę w sklepach - około 55-63 zł za 3 kg. Zamienię na taką samą (lub zbliżoną) ilość Orijena, niekoniecznie senior. Mogło by to być np. 2,5 kg Orijena. Quote
Kalina Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Gdyby mogła- oddałaby cały wór za darmo. Aza, jej ukochana sunia, zjadła z niego może 3-4 garście. Potem już tylko kroplówki i kroplówki aż zrobiło sie tak źle, ze nie mozna było dłużej czekac z ostateczną decyzją... :( Ewa prosiła mnie żeby poszukac kogoś kto zechce odkupić od niej duży worek karmy. 200zł to dla niej majątek. Odebrała sobie od ust żeby jej sunia miała wszystko co zalecił wet. Teraz stoi bezużytecznie a Ewa jest bez grosza. Bardzo proszę o pomoc. Gdyby ktoś z Was, karmiący psa intestinalem, zdecydował się za odkupienie worka od Ewy to jestem w stanie załatwic transport na terenie całej Polski. Prosze o kontakt telefoniczny : 601 28 11 56 Quote
Ruselek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Jeśli ktoś byłby zainteresowany kupnem karmy Diamond Naturals Small Breed Puppy to proszę o kontakt PM. Jeszcze nie wiem ile tej karmy będzie, zależy ile jeszcze pies zje przez jakis miesiąc bo będe go przeżucał dla psów dorosłych, ale myśle, że to będzie 8kg(data ważności do listopada). Quote
moli1111 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Z checia odkupilabym 3 kg Chicken Soup Adult Dog Formula,lub Large Breed Adult Dog Formula:p Quote
Recommended Posts