Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jelena Muklanowiczówna']Najlepszy dowód na ich podobieństwo to fakt, że jak byli wyciągani ze schronu, to wolontariusze ich pomylili. Mój się pewnie w budzie chował![/QUOTE]

No wlasnie :razz:a przeciez nic niedzieje sie przez przypadek! :)

• 3 weeks later...
Posted

E .....tam będziecie nam wypominac...:evil_lol::eviltong:grunt,że oba chłopaczyska mają szczęsliwe ,dobre domki i wspaniałe Pancie.....TO tak miało byc z ta pomyłką:diabloti::evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Witamy serdecznie!!!:)Jak sie macie?:) Oglaszamy z radoscia ze bylismy dzis u weta i Sajfiatko nietylko mial obciecie pazurkow ale i ponownie schudl!:)ostatnio wazyl niespelna 20 a teraz 17,5kg huuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaa:)Czyli lacznie schudl 6kg :)Cieszymy sie ze Sajfik lzejszy i lepiej mu sie chodzi:)Ogromnie sie cieszymy!!!:)

Posted

O mamo, to Ci [B]Jelena[/B] będzie zazdrościć ;). Chciała kupić Jarusiowi właśnie czerwone szelki...
Niesamowite, nie dość, że chłopaczki podobne bardzo , to i Pańcie mają takie same pomysły :crazyeye:.
Gratuluje szczuplejszego Saifika :loveu:

Posted

W moim kalkulatorze 20 - 17,5 nie daje 6, tylko 2,5... ;-)

Ja tam mam szelki w serduszka! A raczej Jarek ma! :D A kiedyś TZ-eta zaczepiła baba na ulicy i mu powiedziała, że dobrze, że kupił psu czerwoną smycz, bo chroni od uroków, a pies taki ładny, to mógłby mu ktoś uroku dodać. :evil_lol:

Posted

[B]Emka[/B], Fryzia będzie miała ok.4,5-5 latek.
Wesolutka jest nieustająco :loveu:. Tylko czasami dekoruje mi dom, bo jej się firanki nie podobają... ot, chuligan ;)

• 2 weeks later...