Ulka18 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Super SAIFIK :iloveyou: Slicznie wyglada w tej kokardce :D A prezentow ile dostal :crazyeye: Niesamowity Mikolaj odwiedzil Saifika. Quote
EmkaEmilka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Tyle prezentow dostal Ciciurek-Sajfik bo strasznie go Jego Mama(czytaj:EmkaEmilka)baaaaaaaaaardo go kocha!!! :)Nasza rodzina i znajomi tez kochaja ale ja najbardziej hehe NIEWYOBRAZAM SOBIE ZYCIA BEZ SAJFIATKA!!! :) Quote
kaskadaffik Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Cudne zdjęcia, ale się misiowi udało fajnie :) Quote
EmkaEmilka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Witamy Was w Nowym 2011 Roku!!! :) Zyczymy WSZYSTKIM Sierciuszkom i ich wlascicielom - duzo zdrowka,radosci,szczescia i milosci oraz wszelkiej pomyslnosci - ANIA I JEJ SAJFIATKO :) Quote
Ulka18 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 EmkoEmilko, jak tam spedziliscie Sylwestra? Czy Saifik boi sie petard i fajerwerkow? [B][COLOR=seagreen]Wszystkiego Dobrego dla Was na 2011!!![/COLOR][/B] Quote
EmkaEmilka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dziekujemy za zyczonka,co do Sajfika to niestety truchleje bardzo gdy uslyszy petardy,w sylwestra tak sie trzasl :( tak jak w zeszlym roku w sylwestra :( dopiero dzis doszedl do siebie bo i wczoraj slychac bylo fajerwerki wiec biedaczek sie bal strasznie ale co najwazniejsze jest juz dobrze :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 O rany! To jest ta sławna ciemniejsza wersja mojego Jarcia! :D A co jest najśmieszniejsze: na pierwszej stronie wątku, na pierwszym zdjęciu na bank jest mój Jaruś! :D Quote
Luna123 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Saif jest cudo, poznałam go osobiście :p widzisz Jelena, dlatego jakbym widziała Twojego Jarcia :cool3: a wyciągnięty był przez pomyłkę, z tego co kojarzę ;) i dobrze, obydwa psiaki mają super domki :cool3: Quote
EmkaEmilka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Witamy Was!!! :) Jak milo ze i Wy tutaj sie wypowiadacie :) :multi: Sajfik i Jarus to bracia blizniacy :cool3: obywda i podobni i wreszcie maja juz kochajace domy :) :multi: Quote
halcia Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 A nam niesamowicie miło,ze oba trafiły na świetne opiekunki i domki.Oby wszystkie miały takie domki! Quote
EmkaEmilka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Witamy Was! :) Jak sie macie?Jakies nowosci u Kudlaczy?My mam sie bardzo dobrze,jestesmy dzieki Bogu zdrowi!Sajfiatek odrobaczony,poobcinane ma pazurki,a za tydzien bedzie szczepiony na wscieklizne.W maju za to ma termin kompletu szczepien.Sajfiatek biedaczek nie lubi weterynarza,nawet gdy jest Mama (czyt.EmkaEmilka)w poblizu.Ale damy rade :)Serdecznie Was WSZYSTKICH pozdrawiamy! :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Hejo! Dobrze, że ciotka przypomniała, wsadzam obcinacz do torby i zrobimy obcinanie pazurków u teściów. My też się po 1-wszym wybieramy do weta. Czas zakupić preparat na kleszcze i zajrzeć do japki, bo ząbki wymagają wymiany. Właśnie, ciekawe czy robią protezy zębów dla psa...? ;-) Quote
EmkaEmilka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Witamy Pania Jarusiowa :D Co do protez to niemam pojecia,ale przyznam ze tez mi przyszlo to do glowy czy cos takiego istnieje dla Naszych ciciakow :) Prosze wytarmosic Jarusia od Nas czyli jego Mamy i Brata Sajfika :) Quote
EmkaEmilka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Witamy Was baaaaaardzo serdecznie jak sie macie?Jestescie wszyscy zdrowi?My naszcescie tak :)Sajfiatko i ja cieszymy sie z wiosny :)Sajfik tym bardziej on tak kocha przyrode :) Przysylamy usmiech Sajfiatka na powitanie wiosny :) [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=4f5de3cdc035eea3][IMG]http://images49.fotosik.pl/717/4f5de3cdc035eea3m.jpg[/IMG][/URL] Quote
halcia Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Piękny uśmiech!Oby wszystkie ze schronu miały powód tak sie uśmiechać!Pozdrawiamy Was serdecznie. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 My się mamy nieźle, tylko Jarcia uśmiech zakamieniony nieco, więc czas się wybrać na czyszczenie ząbków! ;-) Ja kocham wiosnę, ale Jarkowi oczywiście już jest za gorąco! :D Quote
EmkaEmilka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 WSZYSTKIM kudłaczkom i ich właściecielom życzymy zdrowych i spokojnych swiąt wielkanocnych : ) SAJFIK I JEGO ANIA : ) Quote
Ulka18 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [B][COLOR="#008000"][I][SIZE="5"][FONT="Verdana"]WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA SWIETA WIELKANOCNE : WIOSENNEJ RADOSCI, SPOKOJU, SMACZNEJ SWIECONKI I MOKREGO DYNGUSA ZYCZA EMCIEMILCI I SAIFIKOWI - AGA I ULKA[/FONT][/SIZE][/I][/COLOR][/B] [URL=http://img215.imageshack.us/i/kartkiwielkanocne94.jpg/][IMG]http://img215.imageshack.us/img215/5481/kartkiwielkanocne94.jpg[/IMG][/URl] Quote
EmkaEmilka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Dziękujemy baaaaaaaaaaaardzo za życzonka : ) my dzis idziemy do Rodziny malowac pisanki a jutro na swiateczne sniadanko do Rodzicow : ) :cool3: :multi:. Quote
halcia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ja się przyłaczam do zyczeń dla Was!Wesołych Świat. Quote
EmkaEmilka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Witamy bardzo serdecznie!!!Jak sie macie?My jestesmy zdrowi,szczesliwi i stale zakochani w sobie :)Obcielam Sajfika wlasnorecznie na bardzo krotko:)Zeby mu niebylo za cieplo w jego bujnym futerku :).Bylismy u weta na oglnym szczepieniu przeciw chorobom,Sajfik zdrowy ale jednak musi przejsc na diete,i nie moze byc dokarmiany bo wazy az 23.5kg!,Pani mi "pogrozila"ze jak bardziej utyje to mu siada lapki i jego ogolne zdrowie.Wiec sie wzielismy na dietke :)A jak u Was z waga?Ciekawe ile brat -Jarus wazy :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 O dżi, to myśmy tak wysoko nie doszli. Najwięcej Jaruś ważył 18 kg i od tej wagi zaczęliśmy dietę. Quote
EmkaEmilka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Pani Jeleno.tylko ze my o rok dluzej jestesmy razem od Was :)Moze Jarus jeszcze ruszy z waga do przodu :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nie sądzę, bo teraz się pilnujemy. Staramy się mu też zapewnić więcej ruchu i przede wszystkim: dostaje dużo mniej jedzenia. Podkarmiania nigdy nie praktykowaliśmy, więc może dlatego nie przytył aż tak bardzo. Quote
EmkaEmilka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Wezmiemy przyklad,zeby tylko Sajfik baaaaaaaaaaaardzo dlugo zyl dla mnie : ) Quote
Recommended Posts