Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Reno, a jest chociaz jeden obserwator? U mnie na aukcjach plaża z obserwatorami, ale w sprawie Zoi 2 domki sie zglosily.

U Misi na razie nikt po obserwuje. Ale dobrze wiemy, że to nic nie znaczy. Miałam aukcje, gdzie nikt nie obserwował a mimo to dzięki nim psy szły do adopcji, jak również te, gdzie siedział cały tłum obserwatorów a psy po dziś dzień siedzą za kratami, jak chocby mój Harnaś z Wielopola.

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terra napisał(a):
Czy Misia oprócz allegro ma ogłoszenia?

Misia jest chyba tylko na allegro i CafeAnimal.
Jesli Ciocia terra ma chwilkę to BAAARDZO prosimy o ogłoszenia dla Misiuni :modla:.

Posted

Misieńko,czasu brak,ale ciotka Evelin sie poprawi.bo ma wolny cały tydzien po świetach..:lol:
Miejmy nadzieję,że to ostanie Święta Miśki w DT (ale to wcale nie ze względu na Misię-bo nie mam watpliwości,że jest Jej tam dobrze,tylko ze względu na Murków,żeby nowe psiaki mogli przyjąć:evil_lol:)
Zdrowych,spokojnych i pogodnych Świat życzę...

Posted

halcia napisał(a):
Mam nadzieje ze myslisz o świetach majowych ,a nie zimowych....:cool3:

Tak szczerze mówiąc myslałam o swiętach kwietniowych...:diabloti: o tych wielkanocnych,co to teraz są :evil_lol:
Ale to nie czas ma najwieksze znaczenie..najwazniejsze,żeby następne święta (jakiekolwiek by one nie były), Miśka spedziła w swoim nowym,kochajacym domku, takim co to na zawsze..