Reno2001 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 halcia napisał(a):Czekoladko,trzymaj sie! U nas też mix deszczu ze śniegiem,a wiatr zwala z nóg....:shake: eeee, to widac, ze w całej Polsce taka pogoda buszuje, bo u mnie dokładnie to samo :razz:. Quote
Reno2001 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Najważniejsze, ze ktos już dzwoni. Na konkrety przyjdzie czas ;). Będą lepsze fotki to podmienię na CafeAnimal. Quote
Murka Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 U nas masakra, od rana świata nie widać, śnieg pada poziomo :crazyeye: Momentami jest lepiej, ale psy nie mają ochoty na spacery, nie ma mowy o robieniu zdjęć :shake: Ale może Misia załapie się na zdjęcia domowe ;) Miałam dziś dwa telefony w jej sprawie z Krakowa - to chyba z wątku na przygarnę psa, bo tam ją umieściłam. Ale na razie żadnych konkretów. Quote
Murka Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Aha, umówiłam się na ciachanko Misi (bo chyba nie ma na co czekać?) na piątek. Właśnie mi się próbuje wdrapać na kolana :razz: Quote
Ulka18 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Bardzo mądra decyzja Murko :fadein: Niech dziewczynka juz ma z glowy sterylke. I mozna wtedy spokojnie szukac domu :p Quote
Evelin Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Bardzo dobrze,że bedzie ciachnięta.. Trzymaj się Miśka,bo Murka szykuje Ci niespodziankę.. Quote
Ra_dunia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ciachać Czekoladkę, ciachać ;) Dobrze, że już są jakieś telefony! Tak trzymać! Quote
Murka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Dziś znów mieliśmy telefon w sprawie Misi :crazyeye: Tym razem miła, konkretna, starsza pani z Katowic. Jutro ma dzwonić z ustaleniami :cool3: A ja mam trochę fotów, jak się obrobię to wstawię ;) Quote
Reno2001 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Murka napisał(a):Dziś znów mieliśmy telefon w sprawie Misi :crazyeye: Tym razem miła, konkretna, starsza pani z Katowic. Jutro ma dzwonić z ustaleniami :cool3: A ja mam trochę fotów, jak się obrobię to wstawię ;) Nie no. po prostu niesamowite. Misia praktycznie nie ma ogłoszeń a telefony dzwonią :crazyeye:. Oby, oby cos z tego szybko wyszło :kciuki:. Quote
halcia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Oczywiście,niech ten domek bedzie realny,fajny,a miejsce niech sie robi dla Rudzielca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ulka18 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Super :klacz: to znaczy, ze takich suczek jak Misia potrzebujemy :cool3: Halcia, jak bedziesz jutro w schronisku to wypatruj sobowtora Misi :modla: Quote
Evelin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 hola,hola Misia jeszcze nie ma domku :eviltong: Przypominam obowiązujące procedury : oswajanko-ciachanko-dom. A nastepnego psiaka wybiera Pucka, a to wybredna ciotka jest:diabloti: Quote
halcia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Jedna pogania,druga stopuje:evil_lol: i tak mnie wyrzucą na zbity .... jak zobaczą ile mam zlecen.....bo jest ich 7/np jeden boks,ale psiaki 3/ i dopisek dawaj,dawaj co sie da....:evil_lol:Musze ich przyzwyczaic,ze np 3 psy tyg,a jesli bedą czasowi i pogoda dopisze,to ile sie da.A do jamniorowatych mam duży sentyment-mój pierwszy niezyjacy psiak.:-( Quote
Gosiapk Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Evelin']hola,hola Misia jeszcze nie ma domku :eviltong: Przypominam obowiązujące procedury : oswajanko-ciachanko-dom. A nastepnego psiaka wybiera Pucka, a to wybredna ciotka jest:diabloti: Może Pucka wybierze Cykorka? Albo Poziomeczkę? :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/poziomka-ii-z-mielca-przepiekne-malenstwo-domku-gdzie-jestes-37964/index31.html#post11978840 Quote
Evelin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jednym słowem fajnie jest...:evil_lol: Halcia,najlepiej kombinuj tak,zeby jak najwiecej futrzaków do domu trafiło :diabloti: Quote
Murka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 No to teraz trochę fotów Misi... to straszna wierciepięta, w dodatku w domu nieśmiała i dlatego ciężko jej zrobić dobre zdjęcia :razz: Quote
Murka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Nie omieszkaliśmy zapoznać Misi z Hanią ;) A tu już fotki plenerowe Quote
Murka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 I jeszcze filmik: YouTube - MVI 1865 Koniec :p halcia, ja Cię nie poznaję, czy jest jakiś wątek mielecki na którym Cię nie ma?? :eviltong: Quote
Ulka18 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Słodziak nad słodziaki :loveu: Bardzo sie ciesze, ze ta cudna sunia nie jest juz w schronisku, tylko bezpieczna w hoteliku :multi: Taka slicznotka Piękne zdjecia, mozna wykorzystac do ogloszen. Kto robi allegro dla Miski? Quote
Reno2001 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Fotki super. Na zdjęciach widac, jaką śliczną figurkę złapała Majeczka. Ja mogę zrobic allegro Misi. Chyba, że Evelin albo Pucka zrobią :cool3:? Quote
Gosiapk Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ale skacze wkoło Murki! Jaka jest szczęśliwa! Quote
Recommended Posts