Reno2001 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Misia na allegro: Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=588696655 Quote
halcia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Super zdjecia i filmik.A czekoladke następną znalazłam własnie w boksie159/3-4 lata/ Quote
Evelin Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Reno2001 napisał(a):. Ja mogę zrobic allegro Misi. Chyba, że Evelin albo Pucka zrobią :cool3:? Co prawda tym razem allegro Misi nie zrobię,ale śpieszę donieść,że wprawiłam się trochę w ogłoszeniach na Tedzie z podpisu :).. Już umiem,choć wiele czasu mi to zajęło. Słodką Misię pozdrawiam i obiecuję poprawić się jak wrócę z wojaży..W nastepnym tygodniu raczej nie bedę miała dostępu do netu :( Przymusowy odwyk.... Swoją drogą co za psica z tej Misi-ogłoszeń nie ma a telefony dzwonią... Quote
Ulka18 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jak sie czuje Misia po sterylce? Wszystko w porzadku? Quote
Murka Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Wszystko jak najlepiej, Misia już wczoraj śmigała jakby w ogóle nie miała żadnego zabiegu :crazyeye: Jeszcze w lecznicy wylizała sobie brzunio z całej srebrzanki :diabloti: U nas pracowicie rozpracowała kołnierz, ale przed nocą solidnie go zapięłam i rano był na swoim miejscu ;) Quote
halcia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 To trzeba teraz reklamować niespotykanego psa ze srebrnym jęzorem:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Murka napisał(a):Wszystko jak najlepiej, Misia już wczoraj śmigała jakby w ogóle nie miała żadnego zabiegu :crazyeye: Jeszcze w lecznicy wylizała sobie brzunio z całej srebrzanki :diabloti: U nas pracowicie rozpracowała kołnierz, ale przed nocą solidnie go zapięłam i rano był na swoim miejscu ;) No ladnie, co za pracowita suczka :cool3: No i ze narkoza na nią nie podzialala, moje dziewczyny po narkozie to spią bardzo dlugo. Czyli, ze wszystko z Misia jak trzeba. Quote
Gosiapk Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 halcia napisał(a):To trzeba teraz reklamować niespotykanego psa ze srebrnym jęzorem:evil_lol: Takiego psa, to NIKT nie ma! :evil_lol: Quote
halcia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Łoł,niech ona nie śmiga lepiej:cool3:Moja Nuta leżała dokąd miała kołnierz i fartuszek.Uznała,ze to ciężki zabieg jeśli jej tyle pozakładali:evil_lol: Quote
Filipki Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 I co ? Misia rozpracowała następny kołnierz? Quote
ewatr Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 a tym czasem sunia na allegro : Czekoladowa sunia jak jamnik na długich łapach Czuje sie nieczytana :placz: , odrzucona :placz: i w ogóle niepotrzebna :placz: No jednym słowem sunia cały czas jest na allegro :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ewatr napisał(a):Czuje sie nieczytana :placz: , odrzucona :placz: i w ogóle niepotrzebna :placz: No jednym słowem sunia cały czas jest na allegro :evil_lol: Jak to niepotrzebna? Nieczytana? Ja bardzo dokładnie czytam wszystko co napiszesz! :) Quote
Reno2001 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kurczę, faktycznie mały chaos sie wdał. Tak to jest, gdy prowadzi sie sprawy kilku psów - człek sie po prostu zaczyna gubic :razz:. No nic. Tym sposobem Misia jest na podwójnym allegro :diabloti:. ewatr- dzieki WIEEELKIE za allegro :loveu::loveu::loveu:. Quote
Evelin Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Fajnie,że Misia już po typowej niespodziance Murki :) Super,że wszystko dobrze. A teraz Michasia-myk do domu.. Ewatr - wielkie dzięki!!!! Quote
halcia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Szybciutko mała do domku!Inne na hotelik czekają. Quote
Ulka18 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Czuje sie nieczytana , odrzucona i w ogóle niepotrzebna Jesoo, rzeczywiscie nasza Ewatr dala Miske juz 17.3.2009 na allegro. Nie wiem czy sie nam wszystkim dobry reset nie nalezy, zeby mózg zaczal przyswajac :evil_lol: Czasami przerwa od dogo dobrze robi, ale mozna przeoczyc kilka stron wątku :oops: Quote
quasimodo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Misia jest po prostu przepiękne i przesłodka, no do schrupania aż się nadaje :loveu: Quote
ewatr Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Gosiapk napisał(a):Jak to niepotrzebna? Nieczytana? Ja bardzo dokładnie czytam wszystko co napiszesz! :) A dziękuje Gosiapk ...bo czasem to faktycznie mi sie wydaje ze tak sobie pisze i zdjecia wstawiam a nikt nawet nie zagladnie ... zwłaszcza na Rzeszowiaków ... a moze faktycznie ludzie czytaja tylko mało pisza ? Ulka18 napisał(a):Jesoo, rzeczywiscie nasza Ewatr dala Miske juz 17.3.2009 na allegro. Nie wiem czy sie nam wszystkim dobry reset nie nalezy, zeby mózg zaczal przyswajac :evil_lol: Czasami przerwa od dogo dobrze robi, ale mozna przeoczyc kilka stron wątku :oops: Oj co do przerwy to ja też juz zaczynam do tego dorastac :roll: bo im więcej sie robi tym jakby roboty było coraz więcej zamiast ubywać ... Tyle tych psiaków a nas niekoniecznie przybywa ... Zagladnijecie prosze do naszego Szoka z podpisu ..a takich szoków to niestety ale w co 10 chałupie na podkarpaciu by sie znalazło :placz: Trzeba mówic i mówic i pisac ........ moze cos drgnie ! Najpierw w sercu potem w mózgu ! Quote
Gosiapk Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ewatr napisał(a):A dziękuje Gosiapk ...bo czasem to faktycznie mi sie wydaje ze tak sobie pisze i zdjecia wstawiam a nikt nawet nie zagladnie ... zwłaszcza na Rzeszowiaków ... a moze faktycznie ludzie czytaja tylko mało pisza ? Ja nie zawsze piszę (choć często się staram choćby głupotkę napisać), bo czasami to po prosu ręce opadają i doprawdy tylko płakać się chce Quote
Ulka18 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 bo czasem to faktycznie mi sie wydaje ze tak sobie pisze i zdjecia wstawiam a nikt nawet nie zagladnie ... zwłaszcza na Rzeszowiaków ... a moze faktycznie ludzie czytaja tylko mało pisza ? Wydaje mi sie, ze ludzie dzialajacy w innych schroniskach zazdrosza Kundelkowi warunkow i wszystkiego, mysla, ze jesli tak jest, to nie trzeba pomagac ani podnosic watkow. Na mieleckie tez tylko stala ekipa zaglada. Quote
monika083 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 cioteczki ,takie ogloszenie znalazlam : Data dodania: 22/03/2009 Zaadoptuję przygarnę sunię Mogę zaadoptować, przygarnąć sunię. Mała, wiek obojętny. Najlepiej bezdomną, błakającą się. Zapewnię jej dużo miłości i dobre warunki. Mieszkam w Halinowie pod Warszawą, prosiłabym o przywiezienie suni do mnie za zwrotem kosztów paliwa. Kontakt: mailto:[email protected] Quote
Recommended Posts