Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
.
Ja mogę zrobic allegro Misi. Chyba, że Evelin albo Pucka zrobią :cool3:?

Co prawda tym razem allegro Misi nie zrobię,ale śpieszę donieść,że wprawiłam się trochę w ogłoszeniach na Tedzie z podpisu :)..
Już umiem,choć wiele czasu mi to zajęło.
Słodką Misię pozdrawiam i obiecuję poprawić się jak wrócę z wojaży..W nastepnym tygodniu raczej nie bedę miała dostępu do netu :( Przymusowy odwyk....
Swoją drogą co za psica z tej Misi-ogłoszeń nie ma a telefony dzwonią...

Posted

Wszystko jak najlepiej, Misia już wczoraj śmigała jakby w ogóle nie miała żadnego zabiegu :crazyeye:
Jeszcze w lecznicy wylizała sobie brzunio z całej srebrzanki :diabloti:
U nas pracowicie rozpracowała kołnierz, ale przed nocą solidnie go zapięłam i rano był na swoim miejscu ;)

Posted

Murka napisał(a):
Wszystko jak najlepiej, Misia już wczoraj śmigała jakby w ogóle nie miała żadnego zabiegu :crazyeye:
Jeszcze w lecznicy wylizała sobie brzunio z całej srebrzanki :diabloti:
U nas pracowicie rozpracowała kołnierz, ale przed nocą solidnie go zapięłam i rano był na swoim miejscu ;)

No ladnie, co za pracowita suczka :cool3: No i ze narkoza na nią nie podzialala, moje dziewczyny po narkozie to spią bardzo dlugo. Czyli, ze wszystko z Misia jak trzeba.

Posted

Łoł,niech ona nie śmiga lepiej:cool3:Moja Nuta leżała dokąd miała kołnierz i fartuszek.Uznała,ze to ciężki zabieg jeśli jej tyle pozakładali:evil_lol:

Posted

ewatr napisał(a):
Czuje sie nieczytana :placz: , odrzucona :placz: i w ogóle niepotrzebna :placz:

No jednym słowem sunia cały czas jest na allegro :evil_lol:

Jak to niepotrzebna? Nieczytana? Ja bardzo dokładnie czytam wszystko co napiszesz! :)

Posted

Kurczę, faktycznie mały chaos sie wdał. Tak to jest, gdy prowadzi sie sprawy kilku psów - człek sie po prostu zaczyna gubic :razz:. No nic. Tym sposobem Misia jest na podwójnym allegro :diabloti:.

ewatr- dzieki WIEEELKIE za allegro :loveu::loveu::loveu:.

Posted

Czuje sie nieczytana , odrzucona i w ogóle niepotrzebna

Jesoo, rzeczywiscie nasza Ewatr dala Miske juz 17.3.2009 na allegro.
Nie wiem czy sie nam wszystkim dobry reset nie nalezy, zeby mózg zaczal przyswajac :evil_lol: Czasami przerwa od dogo dobrze robi, ale mozna przeoczyc kilka stron wątku :oops:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jak to niepotrzebna? Nieczytana? Ja bardzo dokładnie czytam wszystko co napiszesz! :)

A dziękuje Gosiapk ...bo czasem to faktycznie mi sie wydaje ze tak sobie pisze i zdjecia wstawiam a nikt nawet nie zagladnie ... zwłaszcza na Rzeszowiaków ...
a moze faktycznie ludzie czytaja tylko mało pisza ?

Ulka18 napisał(a):
Jesoo, rzeczywiscie nasza Ewatr dala Miske juz 17.3.2009 na allegro.
Nie wiem czy sie nam wszystkim dobry reset nie nalezy, zeby mózg zaczal przyswajac :evil_lol: Czasami przerwa od dogo dobrze robi, ale mozna przeoczyc kilka stron wątku :oops:

Oj co do przerwy to ja też juz zaczynam do tego dorastac :roll:
bo im więcej sie robi tym jakby roboty było coraz więcej zamiast ubywać ... Tyle tych psiaków a nas niekoniecznie przybywa ...
Zagladnijecie prosze do naszego Szoka z podpisu ..a takich szoków to niestety ale w co 10 chałupie na podkarpaciu by sie znalazło :placz:

Trzeba mówic i mówic i pisac ........
moze cos drgnie ! Najpierw w sercu potem w mózgu !

Posted

ewatr napisał(a):
A dziękuje Gosiapk ...bo czasem to faktycznie mi sie wydaje ze tak sobie pisze i zdjecia wstawiam a nikt nawet nie zagladnie ... zwłaszcza na Rzeszowiaków ...

Ja nie zawsze piszę (choć często się staram choćby głupotkę napisać), bo czasami to po prosu ręce opadają i doprawdy tylko płakać się chce

Posted

bo czasem to faktycznie mi sie wydaje ze tak sobie pisze i zdjecia wstawiam a nikt nawet nie zagladnie ... zwłaszcza na Rzeszowiaków ...

Wydaje mi sie, ze ludzie dzialajacy w innych schroniskach zazdrosza Kundelkowi warunkow i wszystkiego, mysla, ze jesli tak jest, to nie trzeba pomagac ani podnosic watkow. Na mieleckie tez tylko stala ekipa zaglada.

Posted

cioteczki ,takie ogloszenie znalazlam :

Data dodania: 22/03/2009

Zaadoptuję przygarnę sunię
Mogę zaadoptować, przygarnąć sunię. Mała, wiek obojętny.
Najlepiej bezdomną, błakającą się. Zapewnię jej dużo miłości
i dobre warunki. Mieszkam w Halinowie pod Warszawą,
prosiłabym o przywiezienie suni do mnie za zwrotem kosztów paliwa.
Kontakt: mailto:[email protected]